Paplepėkim prie kavos puodelio 42 tema
|
|
vaida | Data: Pirmadienis, 2010-03-29, 11:42 AM | Žinutė # 916 |
[ ( SE) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1927
Apdovanojimai: 2
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) vyru papietausiu miela kaip tau saunu o va mano vyras isvazuoja penktadieni is sventes ant noses niera nuotaikos visai
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Pirmadienis, 2010-03-29, 11:44 AM | Žinutė # 917 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1200
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| snieguoliuke, jau kai pasakei kad zero ziurejai tai net nukroitau nuo kėdės... čia kažkokie paranormalūs reiškiniai tikrai
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Pirmadienis, 2010-03-29, 11:45 AM | Žinutė # 918 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| vaida, kur išvažiuoja?
|
Atsijungęs |
| |
vaida | Data: Pirmadienis, 2010-03-29, 11:55 AM | Žinutė # 919 |
[ ( SE) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sindre, i danija
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-03-29, 11:56 AM | Žinutė # 920 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaida) kaip tau saunu o va mano vyras isvazuoja penktadieni is sventes ant noses niera nuotaikos visai o kur jau išvažiuoja? na tikrai liūdna bus kai per šventes jo nebus, na bet tu neliūdėk
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-03-29, 11:58 AM | Žinutė # 921 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) snieguoliuke, jau kai pasakei kad zero ziurejai tai net nukroitau nuo kėdės... čia kažkokie paranormalūs reiškiniai tikrai žinok ruošiausi ruošiausi pažiūrėt, nes parsiųstas seniai, kažkaip knietėjo pačiai pamatyti tai va sedėjau vakar prie kompo tai vyras ir sako pažiūrim, tai jis žvengė o aš tiek keiskmažodžių nesu girdėjusi ypač apie silikonus
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
vaida | Data: Pirmadienis, 2010-03-29, 11:59 AM | Žinutė # 922 |
[ ( SE) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| snieguoliuke, tai nezinau kaip reikes gyventi as kas 4 dienas dirbu iki 10 vakaro su dukryte problema is darzelio nera kur jos deti kas pajims ir toli darbas nuo manu tai va didziusia problema
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Pirmadienis, 2010-03-29, 12:00 PM | Žinutė # 923 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) o aš tiek keiskmažodžių nesu girdėjusi nu o tai aš tai aš... man ausys linko, bet kai tėvam paleidau tai galvojau kiek maximum...minutę, dvi? išžiūrės... jie tai tikrai per gyvenimą tiek keiksmų negirdėję.... bet sakau pažiūrėjo visą ir sakė
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-03-29, 12:01 PM | Žinutė # 924 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaida) snieguoliuke, tai nezinau kaip reikes gyventi as kas 4 dienas dirbu iki 10 vakaro su dukryte problema is darzelio nera kur jos deti kas pajims ir toli darbas nuo manu tai va didziusia problema na tikrai problema o vyras ilgam išvažiuoja? gal kokia draugė paimtų
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Pirmadienis, 2010-03-29, 12:02 PM | Žinutė # 925 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaida) nezinau kaip reikes gyventi as kas 4 dienas dirbu iki 10 vakaro su dukryte problema is darzelio nera kur jos deti kas pajims hmz liudnai..... o tėvai ne tam pačiam mieste gyvena? Jei ne, tai gal kokia gera draugė.... o kuriam laikui vyras išvažiuoja?
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-03-29, 12:05 PM | Žinutė # 926 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) t sakau pažiūrėjo visą ir sakė na man irgi šeip nieko, prisižvengiau ir aš Rudokas gerai vaidino
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Pirmadienis, 2010-03-29, 12:13 PM | Žinutė # 927 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) Rudokas gerai vaidino pider*stas kinų restorane ir dar su chalatu žodžiu telepate... einu "atsišviežint" aš... reiks į pasidegint nulėkt ir po to būtinai kačiukų.... o dar pagalvojau, kad man reik ir kiaušus šiandien nusidažyt... tik neįsivaizduoju kaip čia suspėt per vieną dieną.... aš visada savaitę dažau.... o dabar neapskaičiavau.... ryt išvažiuoju į druskininkus, grįšiu trečiadienį vakare, ketvirtadienį pas man atvažiuoja puseserijos ir pusbroliai į svečius o penktadienį aš vėl pas diedukus... ten jiem padėt reikia visokių nesąmonių daryt grįšiu šeštadienį vakare... tai kada velykom ruoštis??? šiandien! o dar padrūškėm po broškę turiu padaryt.... sakė per velykas kai sustiksim kad būtų gatavos
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-03-29, 12:15 PM | Žinutė # 928 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) dar pagalvojau, kad man reik ir kiaušus šiandien nusidažyt... tik neįsivaizduoju kaip čia suspėt per vieną dieną.... aš visada savaitę dažau.... o dabar neapskaičiavau.... ryt išvažiuoju į druskininkus, grįšiu trečiadienį vakare, ketvirtadienį pas man atvažiuoja puseserijos ir pusbroliai į svečius o penktadienį aš vėl pas diedukus... ten jiem padėt reikia visokių nesąmonių daryt grįšiu šeštadienį vakare... tai kada velykom ruoštis??? šiandien! o dar padrūškėm po broškę turiu padaryt.... sakė per velykas kai sustiksim kad būtų gatavos na bitė darbininkė būsi
|
Atsijungęs |
| |
vaida | Data: Pirmadienis, 2010-03-29, 12:25 PM | Žinutė # 929 |
[ ( SE) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) o vyras ilgam išvažiuoja? gal kokia draugė paimtų galvoju 3 men. isvazuoja,na rasiu kokia iseti
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-03-29, 12:30 PM | Žinutė # 930 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaida) 3 men. isvazuoja,na rasiu kokia iseti Na aišku kad ką nors sugalvosi nenusimink,
|
Atsijungęs |
| |