Paplepėkim prie kavos puodelio 42 tema
|
|
Vai2ske | Data: Sekmadienis, 2010-03-28, 8:41 PM | Žinutė # 901 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) vasara aš dedu braškytę na jo, man ir tada tos spurgikes tokios gaivios atrodo, su rugstele siaip mano babute visada mus spurgom lepindavo, tai kas atvaziuoja, tuoj klausia ar nera babos firminio patiekalo
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2010-03-28, 8:44 PM | Žinutė # 902 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) na jo, man ir tada tos spurgikes tokios gaivios atrodo, su rugstele tai va laukiu vasaros Quote (vaidabas) siaip mano babute visada mus spurgom lepindavo, tai kas atvaziuoja, tuoj klausia ar nera babos firminio patiekalo tai man irgi sako daug kas na tos tavo spurgos draugė gtrįžo iš tėčio tai atlėkė su arbatėle paskanaut
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2010-03-28, 8:44 PM | Žinutė # 903 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na va mergaitės nauja atrakcija Panevėžyje
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Sekmadienis, 2010-03-28, 8:46 PM | Žinutė # 904 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| pala, man iskilo klausimas, o kuo kvepuoja vaikas? uztenka ten deguonies tom 5min
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Sekmadienis, 2010-03-28, 9:04 PM | Žinutė # 905 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) Laurituke, jau sveiksta, tai ir mes laikykimės. smile laikykitės,laikykitės
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Sekmadienis, 2010-03-28, 9:57 PM | Žinutė # 906 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1200
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na va mergaitės nauja atrakcija Panevėžyje Šitas man nerealus ant ežero!!!!! Quote (snieguoliuke) sindre skanaus šampaniuko su vynuogėm ir šokoladu pirmą kartą gėriau skanu oj kaip skaniai čia užrodei... kai skanausiu šampę, būtinai įsimesiu plytelę su vynuogėm, o tas šokoladas neištirpsta? mmmm
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2010-03-28, 10:16 PM | Žinutė # 907 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) pala, man iskilo klausimas, o kuo kvepuoja vaikas? uztenka ten deguonies tom 5min žinok užtenka 1 val
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2010-03-28, 10:17 PM | Žinutė # 908 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) oj kaip skaniai čia užrodei... kai skanausiu šampę, būtinai įsimesiu plytelę su vynuogėm, o tas šokoladas neištirpsta? mmmm žinok neištipsta, bent jau manai neištirpo, aišku jai stovės taurė pilna kkią valandą tai gal ir ištirps
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-03-29, 10:17 AM | Žinutė # 909 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas pleputės
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Pirmadienis, 2010-03-29, 11:31 AM | Žinutė # 910 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) sindre nebemiegok laikas keltis ne nu jau viršūnė... tu netgi žinai ką kada darau iš tikro seniai atsikėliau, bet vartaliojuos lovoj.... vakar filmą pradėjau žiūrėt, dabar pabaigiau tik... bet žinai, tu pasakei, reik klausyt... keliuos
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Pirmadienis, 2010-03-29, 11:36 AM | Žinutė # 911 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| snieguoliuke, ko tu ne darbuos? jau grįžai? ką šiandien? kokie veikimai nusimato?
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-03-29, 11:38 AM | Žinutė # 912 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) ne nu jau viršūnė... tu netgi žinai ką kada darau iš tikro seniai atsikėliau, bet vartaliojuos lovoj.... vakar filmą pradėjau žiūrėt, dabar pabaigiau tik... bet žinai, tu pasakei, reik klausyt... keliuos mes vakar Zero2 žiūrėjom
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-03-29, 11:40 AM | Žinutė # 913 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) snieguoliuke, ko tu ne darbuos? jau grįžai? ką šiandien? kokie veikimai nusimato? šiandien nereikia, namie su Pulbliser programa dirbsiu reikia truputį darbelių padaryt, o šiandien man ne darbinga nuotaika, oras š........ einu su vyru papietausiu ir prie kompo sedėsiu visą dieną
|
Atsijungęs |
| |
vaida | Data: Pirmadienis, 2010-03-29, 11:41 AM | Žinutė # 914 |
[ ( SE) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1927
Apdovanojimai: 2
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labukas
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Pirmadienis, 2010-03-29, 11:42 AM | Žinutė # 915 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| snieguoliuke, MELUOJI!!!!!! tada kai sakiau važiuoju biškį.... tai pas krikšto tėvus savo tėvus nuvežiau... ir užsišnekėjo jie apie zero2. Krikšto tėvas sako ten neįmanoma žiūrėt, tai kiti susidomėjo.... atnešiau kompa ir paleidau.... tai tiek susdomėjo kad visą taip ir pažiūrėjom...aš jau antrą kart. Tauta žvengė, sakė geras filmas
|
Atsijungęs |
| |