Paplepėkim prie kavos puodelio 42 tema
|
|
vaida | Data: Pirmadienis, 2010-03-29, 12:34 PM | Žinutė # 931 |
[ ( SE) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1927
Apdovanojimai: 2
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| kad tik jam su darbu pasisektu o mes ju kaip mors su dukryte isiversime
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-03-29, 12:37 PM | Žinutė # 932 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaida) kad tik jam su darbu pasisektu o mes ju kaip mors su dukryte isiversime o jei ne paslaptis kokioje srityje Danijoje dirbs o jūs tikrai ištversit, gal iš pradžių bus sunku, bet tikiu kad ištversit
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
vaida | Data: Pirmadienis, 2010-03-29, 12:39 PM | Žinutė # 933 |
[ ( SE) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) o jei ne paslaptis kokioje srityje Danijoje dirbs miela pie apdailos kazin kaip ten tas pragyvenimas aisku gal geiu bus nei cia laukti kol paskambins ir i darba pakvies dirbti
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-03-29, 12:42 PM | Žinutė # 934 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaida) pie apdailos kazin kaip ten tas pragyvenimas aisku gal geiu bus nei cia laukti kol paskambins ir i darba pakvies dirbti mano grupiokės vasarą buvo praktikos atlikt tai sakė brangoka, bet ir algos ten nemažos , aišku, kad geriau jau važiuoti į užsienį nei čia be darbo sedėti
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
vaida | Data: Pirmadienis, 2010-03-29, 12:53 PM | Žinutė # 935 |
[ ( SE) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na matysime ta kelione ne taip brangei gaunasi
|
Atsijungęs |
| |
daniele | Data: Pirmadienis, 2010-03-29, 12:55 PM | Žinutė # 936 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 3283
Apdovanojimai: 40
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| sveikutės Quote (vaida) kad tik jam su darbu pasisektu o mes ju kaip mors su dukryte isiversime -sunku bus,bet ką darysi daug kam dabar taip.. gal paskui kartu išvažiuosit Quote (snieguoliuke) mes vakar Zero2 žiūrėjom - aš irgi mačiau ir kaip bebutų keista net labai įdomu,nėjo atsitraukt
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Saulėtą rytą pamojuokim Saulei, nes ji moteris, Pėdomis paglostykim Žemę, nes ji - moteris. Nulenkim galvą gyvybei, nes ji - moteris, Nusišypsokim sau, nes mes - moterys!
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-03-29, 1:08 PM | Žinutė # 937 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labutis daniele Quote (daniele) aš irgi mačiau ir kaip bebutų keista net labai įdomu,nėjo atsitraukt man irgi tas pats
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-03-29, 1:10 PM | Žinutė # 938 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na va pasitaisiau kavytės vaišinu
|
Atsijungęs |
| |
daniele | Data: Pirmadienis, 2010-03-29, 1:11 PM | Žinutė # 939 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| snieguoliuke, -labas,kaip oras pas jus...pas mus saulutė išlindo eisiu mažutę išsivest,kol vėl neapsiniaukė
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Saulėtą rytą pamojuokim Saulei, nes ji moteris, Pėdomis paglostykim Žemę, nes ji - moteris. Nulenkim galvą gyvybei, nes ji - moteris, Nusišypsokim sau, nes mes - moterys!
|
Atsijungęs |
| |
daniele | Data: Pirmadienis, 2010-03-29, 1:12 PM | Žinutė # 940 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na va pasitaisiau kavytės miela vaišinu miela -niam niam
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-03-29, 1:12 PM | Žinutė # 941 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (daniele) labas,kaip oras pas jus...pas mus saulutė išlindo eisiu mažutę išsivest,kol vėl neapsiniaukė nuo ryto tai labai labai nekoks dabar saulė buvo išlindus bet ir vėl apsiniaukė o lyja tai beveik visą dieną, vienu žodžiu nekoks
|
Atsijungęs |
| |
daniele | Data: Pirmadienis, 2010-03-29, 1:18 PM | Žinutė # 942 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) nuo ryto tai labai labai nekoks liudna liudna dabar saulė buvo išlindus bet ir vėl apsiniaukė liudna liudna liudna o lyja tai beveik visą dieną, vienu žodžiu nekoks - geras...o pas mus tik ryte buvo apsiniaukia o dabar saulutė šviečia ir vėjuko jokio,nu tada bėgu dar rimtai pradės lyti ikiks...
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-03-29, 1:25 PM | Žinutė # 943 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (daniele) geras...o pas mus tik ryte buvo apsiniaukia o dabar saulutė šviečia ir vėjuko jokio,nu tada bėgu dar rimtai pradės lyti ikiks... ikiss gero pasivaikščiojimo
|
Atsijungęs |
| |
nerida | Data: Pirmadienis, 2010-03-29, 1:25 PM | Žinutė # 944 |
[ ( US) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 5372
Apdovanojimai: 64
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na va mano receptukas : išplaku kokius 4 kiaušinius jei turi mikseri tai super _liuks_ tada į išplaktus kiaušinius įpilu cukraus _liuks_ jei nori saldžių tai daugiau ir vėl plaku kol cukrus ištirpsta, jei mėgsti tada įdėk vanilinio cukraus ir razinų _liuks_ _liuks_ tada įdedu varškę, dažniausiai perku pakeliais 9proc _liuks_ išmaišau atsargiai ir su mikseriu vėl isplaku , kol masė puri tampa, dada paimu 3saukštus grietinės įdedu kepimo milteliu ir išmaišau(kitaip sakant nugesinu) ir dedu į varškės masę, išmaišau _liuks_ įdedu kelius šuakštus miltų, bet daug nededu nes kietos būna tada spurgos _liuks_ _liuks_ ir masė lieka tokia lipni, tada rankas suvilgau vandeniu ir formuoju spurgas tokias didesnes ir dedu į įkaitusį aliejų ir kai iškeptas apibarstau cukraus pudra _liuks_ _liuks_ labai aciu uz receptuka reiks isbandyt kada.o varskes dedi 1 pakeli?ir kiek reik det kepimo milteliu?nenusimanau
Šypsena – tai pro tavo veido langą šviečianti šviesa, kuri sako žmonėms, jog tavo širdis yra namie. B. Ferrero
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-03-29, 1:27 PM | Žinutė # 945 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (nerida) labai aciu uz receptuka reiks isbandyt kada.o varskes dedi 1 pakeli?ir kiek reik det kepimo milteliu?nenusimanau prašom, skanaus dedu varškės kokius 4 arba 5 pakelius, jei nori gali ir 3 dėti , o kepimo miltelių tai dedu arbatinį šaukštuką arba 1,5 šaukštelio, dedu juos į grietinę, kad nusigesintų , nes kvapas lieka jei nenugesini
Paskutinį kartą redaguota snieguoliuke - Pirmadienis, 2010-03-29, 1:29 PM |
Atsijungęs |
| |