Šeštadienis, 2025-01-25, 11:06 AM
Welcome Svečias
Pagrindinis | Registracija | Prisijungti
''Kartą užsukęs, negali sustot...''

Archive - read only
Forum moderator: Laurituke  
Paplepėkim prie kavos puodelio 42 tema
snieguoliukeData: Sekmadienis, 2010-03-28, 7:25 PM | Žinutė # 886

[ (LT) ]

Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Sindre)
nemalė, supjaustė kubeliais, bet kai suvoliojo rutukiukai gavosi

reiks bandyt _liuks_ _liuks_ _liuks_
Quote (Sindre)
s dar žmona... Pinkis ir Makaulė!

oj velnias pamiršau, eisim pasaulio užkariaut juokas juokas

Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Atsijungęs
Vai2skeData: Sekmadienis, 2010-03-28, 7:25 PM | Žinutė # 887

[ (LT) ]

Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (Sindre)
vaidabas, eiiiiii, pamenu kada čia kažkurią dieną sakei, jog su vyreliu dilaitą skanavai, čia kai duonytės prisikepus buvai... tai man tas tavo parašymas taip priminė pavasarį, dešrelių kepimus gamtoj, ir visos tos ceremonijos visada dilaitu papildytos būdavo.... tokia nostalgija apėmė, kad vakare su draugais susikambijom ir ėjom dilaito!!! mmm... tu visada kokią gerą mintį pakiši... kaip ir šiandien dėl kačiukų mua mua mua ryt tikrai važiuosiu gamton :)

10 10 10 10 10 10 10 10 10
na va, smagu kad kazka kazkuo ikvepiu mua

Pagalba naujokams ir ne tik čia
Forumo taisyklės ir ne tik čia
Atsijungęs
snieguoliukeData: Sekmadienis, 2010-03-28, 7:27 PM | Žinutė # 888

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Sindre)
abas, eiiiiii, pamenu kada čia kažkurią dieną sakei, jog su vyreliu dilaitą skanavai, čia kai duonytės prisikepus buvai... tai man tas tavo parašymas taip priminė pavasarį, dešrelių kepimus gamtoj, ir visos tos ceremonijos visada dilaitu papildytos būdavo.... tokia nostalgija apėmė, kad vakare su draugais susikambijom ir ėjom dilaito!!! mmm... tu visada kokią gerą mintį pakiši... kaip ir šiandien dėl kačiukų ryt tikrai važiuosiu gamton :)

na vaidabas ir mane su kačiukais užkabino, man ryt parveš, šiandien pamiršo juokas juokas juokas
o dilaitas vasara gamtoje fantastika _liuks_

Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Atsijungęs
snieguoliukeData: Sekmadienis, 2010-03-28, 7:28 PM | Žinutė # 889

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (vaidabas)

na va, smagu kad kazka kazkuo ikvepiu

įkvepi įkvepi ir manau daug ką _liuks_ _liuks_ kaip tau sekėsi padaryti tą didelį medį iš 3kg saldainių miela

Atsijungęs
Vai2skeData: Sekmadienis, 2010-03-28, 7:30 PM | Žinutė # 890

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
siaip vasara pavakarot savaitgaliais prie diulaito daznai tenka, nes visi artimieji gyvna butuose, tai daznai atlekia pas mus kokiu saslykiuku issikept, maniskis jei prizvejoja, ruko zuvi, o ir draugai dauguma gyvena tai vienkemi, tai kur miskuose...

Atsijungęs
Vai2skeData: Sekmadienis, 2010-03-28, 7:31 PM | Žinutė # 891

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (snieguoliuke)
įkvepi įkvepi ir manau daug ką _liuks_ _liuks_ kaip tau sekėsi padaryti tą didelį medį iš 3kg saldainių

siaip paciai net keista buvo daryt, puost toki dideli..., nespejau nufotkint, issiveze, bet drauge su tel lyg fotkino, paklausiu, gal atsius

Atsijungęs
SindreData: Sekmadienis, 2010-03-28, 7:32 PM | Žinutė # 892

[ (LT) ]

Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1200
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
em važiuoju truputį trumpam kai kur juokas ....ikiai pikiai šmikiai mua Grįšiu
Atsijungęs
snieguoliukeData: Sekmadienis, 2010-03-28, 7:33 PM | Žinutė # 893

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
sindre skanaus šampaniuko su vynuogėm ir šokoladu _liuks_ _liuks_ _liuks_ pirmą kartą gėriau skanu

Atsijungęs
snieguoliukeData: Sekmadienis, 2010-03-28, 7:34 PM | Žinutė # 894

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (vaidabas)
siaip paciai net keista buvo daryt, puost toki dideli..., nespejau nufotkint, issiveze, bet drauge su tel lyg fotkino, paklausiu, gal atsius

aš tokio didžiulio jaučiu net nepadaryčiau juokas juokas juokas juokas bet tu šaunuolė _liuks_

Atsijungęs
snieguoliukeData: Sekmadienis, 2010-03-28, 7:34 PM | Žinutė # 895

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (vaidabas)
siaip vasara pavakarot savaitgaliais prie diulaito daznai tenka, nes visi artimieji gyvna butuose, tai daznai atlekia pas mus kokiu saslykiuku issikept, maniskis jei prizvejoja, ruko zuvi, o ir draugai dauguma gyvena tai vienkemi, tai kur miskuose...

žinok mes irgi lekiam į Radviliškį pas draugus, arba į bernatonius _liuks_ _liuks_ _liuks_

Atsijungęs
snieguoliukeData: Sekmadienis, 2010-03-28, 7:39 PM | Žinutė # 896

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
sindre va ir mano gigantės juokas juokas juokas juokas
su daug daug cukraus pudros

Atsijungęs
neridaData: Sekmadienis, 2010-03-28, 7:56 PM | Žinutė # 897

[ (US) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 5372
Apdovanojimai: 64
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
snieguoliuke gal gali receptuka tokiu spurgu-labai gardziai atrodo

Šypsena – tai pro tavo veido langą šviečianti šviesa, kuri sako žmonėms, jog tavo širdis yra namie.
B. Ferrero
Atsijungęs
snieguoliukeData: Sekmadienis, 2010-03-28, 8:07 PM | Žinutė # 898

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (nerida)
snieguoliuke gal gali receptuka tokiu spurgu-labai gardziai atrodo

aga galiu miela miela jis 56 psl miela miela su sindre kepėm šiandien, bet perkeliu receptuką čia _liuks_
Quote (Sindre)
labuka... skelk spurgyčių receptuką :) šiaip jau prasigooglinau...jaučiu varškines darysiu, paprasta, greita ir skanu :)

na va mano receptukas :
išplaku kokius 4 kiaušinius jei turi mikseri tai super _liuks_ :_liuks_: tada į išplaktus kiaušinius įpilu cukraus _liuks_ :_liuks_: jei nori saldžių tai daugiau ir vėl plaku kol cukrus ištirpsta, jei mėgsti tada įdėk vanilinio cukraus ir razinų _liuks_ :_liuks_: _liuks_
tada įdedu varškę, dažniausiai perku pakeliais 9proc _liuks_ :_liuks_:
išmaišau atsargiai ir su mikseriu vėl isplaku , kol masė puri tampa, dada paimu 3saukštus grietinės įdedu kepimo milteliu ir išmaišau(kitaip sakant nugesinu) ir dedu į varškės masę, išmaišau _liuks_ :_liuks_:
įdedu kelius šuakštus miltų, bet daug nededu nes kietos būna tada spurgos _liuks_ :_liuks_: _liuks_
ir masė lieka tokia lipni, tada rankas suvilgau vandeniu ir formuoju spurgas tokias didesnes ir dedu į įkaitusį aliejų ir kai iškeptas apibarstau cukraus pudra _liuks_ :_liuks_: _liuks_

Atsijungęs
Vai2skeData: Sekmadienis, 2010-03-28, 8:28 PM | Žinutė # 899

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
o jus pabandykit kokia uoga i vidu idet, aplink ja spurga issipucia, na man ir patinka

Atsijungęs
snieguoliukeData: Sekmadienis, 2010-03-28, 8:31 PM | Žinutė # 900

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (vaidabas)
o jus pabandykit kokia uoga i vidu idet, aplink ja spurga issipucia, na man ir patinka

vasara aš dedu braškytę _liuks_ _liuks_ , kažkada bandžiau su kontiteriniu švirkštu uogienės prileist irgi _liuks_

Atsijungęs
Search:

Kartą užsukęs negali sustoti© 2025