Paplepėkim prie kavos puodelio 42 tema
|
|
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2010-03-28, 7:25 PM | Žinutė # 886 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) nemalė, supjaustė kubeliais, bet kai suvoliojo rutukiukai gavosi reiks bandyt Quote (Sindre) s dar žmona... Pinkis ir Makaulė! oj velnias pamiršau, eisim pasaulio užkariaut
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Sekmadienis, 2010-03-28, 7:25 PM | Žinutė # 887 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) vaidabas, eiiiiii, pamenu kada čia kažkurią dieną sakei, jog su vyreliu dilaitą skanavai, čia kai duonytės prisikepus buvai... tai man tas tavo parašymas taip priminė pavasarį, dešrelių kepimus gamtoj, ir visos tos ceremonijos visada dilaitu papildytos būdavo.... tokia nostalgija apėmė, kad vakare su draugais susikambijom ir ėjom dilaito!!! mmm... tu visada kokią gerą mintį pakiši... kaip ir šiandien dėl kačiukų mua mua mua ryt tikrai važiuosiu gamton :) na va, smagu kad kazka kazkuo ikvepiu
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2010-03-28, 7:27 PM | Žinutė # 888 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) abas, eiiiiii, pamenu kada čia kažkurią dieną sakei, jog su vyreliu dilaitą skanavai, čia kai duonytės prisikepus buvai... tai man tas tavo parašymas taip priminė pavasarį, dešrelių kepimus gamtoj, ir visos tos ceremonijos visada dilaitu papildytos būdavo.... tokia nostalgija apėmė, kad vakare su draugais susikambijom ir ėjom dilaito!!! mmm... tu visada kokią gerą mintį pakiši... kaip ir šiandien dėl kačiukų ryt tikrai važiuosiu gamton :) na vaidabas ir mane su kačiukais užkabino, man ryt parveš, šiandien pamiršo o dilaitas vasara gamtoje fantastika
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2010-03-28, 7:28 PM | Žinutė # 889 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) na va, smagu kad kazka kazkuo ikvepiu įkvepi įkvepi ir manau daug ką kaip tau sekėsi padaryti tą didelį medį iš 3kg saldainių
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Sekmadienis, 2010-03-28, 7:30 PM | Žinutė # 890 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| siaip vasara pavakarot savaitgaliais prie diulaito daznai tenka, nes visi artimieji gyvna butuose, tai daznai atlekia pas mus kokiu saslykiuku issikept, maniskis jei prizvejoja, ruko zuvi, o ir draugai dauguma gyvena tai vienkemi, tai kur miskuose...
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Sekmadienis, 2010-03-28, 7:31 PM | Žinutė # 891 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) įkvepi įkvepi ir manau daug ką _liuks_ _liuks_ kaip tau sekėsi padaryti tą didelį medį iš 3kg saldainių siaip paciai net keista buvo daryt, puost toki dideli..., nespejau nufotkint, issiveze, bet drauge su tel lyg fotkino, paklausiu, gal atsius
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Sekmadienis, 2010-03-28, 7:32 PM | Žinutė # 892 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1200
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| em važiuoju truputį trumpam kai kur ....ikiai pikiai šmikiai Grįšiu
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2010-03-28, 7:33 PM | Žinutė # 893 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| sindre skanaus šampaniuko su vynuogėm ir šokoladu pirmą kartą gėriau skanu
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2010-03-28, 7:34 PM | Žinutė # 894 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) siaip paciai net keista buvo daryt, puost toki dideli..., nespejau nufotkint, issiveze, bet drauge su tel lyg fotkino, paklausiu, gal atsius aš tokio didžiulio jaučiu net nepadaryčiau bet tu šaunuolė
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2010-03-28, 7:34 PM | Žinutė # 895 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) siaip vasara pavakarot savaitgaliais prie diulaito daznai tenka, nes visi artimieji gyvna butuose, tai daznai atlekia pas mus kokiu saslykiuku issikept, maniskis jei prizvejoja, ruko zuvi, o ir draugai dauguma gyvena tai vienkemi, tai kur miskuose... žinok mes irgi lekiam į Radviliškį pas draugus, arba į bernatonius
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2010-03-28, 7:39 PM | Žinutė # 896 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| sindre va ir mano gigantės su daug daug cukraus pudros
|
Atsijungęs |
| |
nerida | Data: Sekmadienis, 2010-03-28, 7:56 PM | Žinutė # 897 |
[ ( US) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 5372
Apdovanojimai: 64
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| snieguoliuke gal gali receptuka tokiu spurgu-labai gardziai atrodo
Šypsena – tai pro tavo veido langą šviečianti šviesa, kuri sako žmonėms, jog tavo širdis yra namie. B. Ferrero
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2010-03-28, 8:07 PM | Žinutė # 898 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (nerida) snieguoliuke gal gali receptuka tokiu spurgu-labai gardziai atrodo aga galiu jis 56 psl su sindre kepėm šiandien, bet perkeliu receptuką čia Quote (Sindre) labuka... skelk spurgyčių receptuką :) šiaip jau prasigooglinau...jaučiu varškines darysiu, paprasta, greita ir skanu :) na va mano receptukas : išplaku kokius 4 kiaušinius jei turi mikseri tai super :_liuks_: tada į išplaktus kiaušinius įpilu cukraus :_liuks_: jei nori saldžių tai daugiau ir vėl plaku kol cukrus ištirpsta, jei mėgsti tada įdėk vanilinio cukraus ir razinų :_liuks_: tada įdedu varškę, dažniausiai perku pakeliais 9proc :_liuks_: išmaišau atsargiai ir su mikseriu vėl isplaku , kol masė puri tampa, dada paimu 3saukštus grietinės įdedu kepimo milteliu ir išmaišau(kitaip sakant nugesinu) ir dedu į varškės masę, išmaišau :_liuks_: įdedu kelius šuakštus miltų, bet daug nededu nes kietos būna tada spurgos :_liuks_: ir masė lieka tokia lipni, tada rankas suvilgau vandeniu ir formuoju spurgas tokias didesnes ir dedu į įkaitusį aliejų ir kai iškeptas apibarstau cukraus pudra :_liuks_:
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Sekmadienis, 2010-03-28, 8:28 PM | Žinutė # 899 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| o jus pabandykit kokia uoga i vidu idet, aplink ja spurga issipucia, na man ir patinka
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2010-03-28, 8:31 PM | Žinutė # 900 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) o jus pabandykit kokia uoga i vidu idet, aplink ja spurga issipucia, na man ir patinka vasara aš dedu braškytę , kažkada bandžiau su kontiteriniu švirkštu uogienės prileist irgi
|
Atsijungęs |
| |