Paplepėkim prie kavos puodelio 42 tema
|
|
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-03-29, 4:12 PM | Žinutė # 961 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (sypsenele) oj as tai super gyvenu auga mana maziukas pilvukas ir didesne mergyte 10 10 mua na va ir ko pas tave elektra buvo dingus jau??? Kaip saunu kad gerai jauciates,o as jau pagalvojau kad tu jau pagimdei ilga laika nesirodei tai sakau gal jau leliu turi Ai kazka taise tai geru pora valandu sedejau be elektros bet gerai nors susitvarkiauvirtuve, buvo kaip po karo,po vakarykstes dienos,mat vyras vakariene gamino,tai patikek kokia virtuve paliko
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Pirmadienis, 2010-03-29, 4:16 PM | Žinutė # 962 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1200
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| snieguoliuke, aš irgi tą patį siūlyt norėjau... geeeeras... aš turėjau triušką, bet maniškis labai geras buvo, nieko negrauždavo ir labai mėgdavo ant nugaros gulėti tai jis pas man laisvai bėgiodavo kur nori, nors dažniausiai tai po teliko staliuku susirangydavo... tik gamtinių reikalų į narvelį striksėdavo ir miegot.... tai sakyčiau namams pats idealiausias variantas nereikalaujantis specialios priežiūros... duodi valgyt ir narvą išvalai ir psio... nei vedžiot reikia, nei loja... va čia mano amžinatilsis..
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Pirmadienis, 2010-03-29, 4:18 PM | Žinutė # 963 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) As tai siandien be elektros pasedejau čia dabar? Žaibai nutraukė laidus ar kurį galą?
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-03-29, 4:18 PM | Žinutė # 964 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) snieguoliuke, aš irgi tą patį siūlyt norėjau... geeeeras... aš turėjau triušką, bet maniškis labai geras buvo, nieko negrauždavo ir labai mėgdavo ant nugaros gulėti tai jis pas man laisvai bėgiodavo kur nori, nors dažniausiai tai po teliko staliuku susirangydavo... tik gamtinių reikalų į narvelį striksėdavo ir miegot.... tai sakyčiau namams pats idealiausias variantas nereikalaujantis specialios priežiūros... duodi valgyt ir narvą išvalai ir psio... nei vedžiot reikia, nei loja... žinok kuo toliau tuo labaiu aš noriu triušiuką nupirkt
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-03-29, 4:19 PM | Žinutė # 965 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sindre labai mielas ir grazus triusiukas
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-03-29, 4:19 PM | Žinutė # 966 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) čia dabar? Žaibai nutraukė laidus ar kurį galą? Pas mus daznai dingsta,vis tvarko kazka
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-03-29, 4:19 PM | Žinutė # 967 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| reikės ryt pažiūrėk kike jie kainuota na palakstei sindre kiaušinius šiandien dažysi? aš tai prisirinkau receptukų ką darysiu vėlykom
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Pirmadienis, 2010-03-29, 4:21 PM | Žinutė # 968 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| niu vakaras pas mus visai isgrazejo.varysim pas draugus saslyku kept,gal dar spesim talkoj padalyvaut
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Pirmadienis, 2010-03-29, 4:21 PM | Žinutė # 969 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) Pas mus daznai dingsta,vis tvarko kazka kaip duočiau galvon tiem tvarkytojam.... o tai šaldytuvas nespėja atitirpt? Quote (snieguoliuke) žinok kuo toliau tuo labaiu aš noriu triušiuką nupirkt PIRK!!! tik žiūrėk agresyvaus nenusipirk.... kiek pažįstamų turėjo tai girdėjau ir laidai ir baldai apgraužti būdavo
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-03-29, 4:22 PM | Žinutė # 970 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) niu vakaras pas mus visai isgrazejo.varysim pas draugus saslyku kept,gal dar spesim talkoj padalyvaut oj mes šeštadienį šašlykiukais skanavom o į kokią talką lekiat?
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-03-29, 4:23 PM | Žinutė # 971 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) kaip duočiau galvon tiem tvarkytojam.... o tai šaldytuvas nespėja atitirpt? juokas tai tikrai uzknisa,atsiranda ijungi kompa ir vel dingsta kaip tycia juk kompui negerai tokie isjunginejimai Tai prie to pacio teko ir saldytuva isivalyti
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-03-29, 4:23 PM | Žinutė # 972 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) PIRK!!! tik žiūrėk agresyvaus nenusipirk.... kiek pažįstamų turėjo tai girdėjau ir laidai ir baldai apgraužti būdavo o iš kur kažin žinot, kad neagresyvus gerai kad mano vyras elektrikas, tai pas mus nedingsta
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Pirmadienis, 2010-03-29, 4:25 PM | Žinutė # 973 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na palakstei sindre kiaušinius šiandien dažysi? Žinok nerealiai fantastiškai nuostabiai miškuos pasivaikščiojau... važiavom su sese tipo kačiukų ieškot... tai parsivežėm ir kačiukų ir žirginėlių ir...... va ko... ir saulė išlindus buvo. Tokia atgaiva sielai... mmmm.... gryna, kvepia, gražu, pavasariška.... O kiaušus reiks eit kelis šiandien numargint... mama jau skambino, klausė apie tai sakiau kad nudažysiu.
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-03-29, 4:27 PM | Žinutė # 974 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (sypsenele) na tai tikiu pas mane ir taip pat buna kai vyras daro valgyt tai daug daugiau tu indu susidaro nei pas mane juokas gerai butu jai tik nesvarius indus paliktu,bet ir duine ir visos spinteles apdergtos lieka. na bet vyrukas ir sriuba vire ir troskino kopustus su bulvemis,katu katu
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-03-29, 4:27 PM | Žinutė # 975 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| sindre tos žibutės NORIU Į MIŠKĄ
Paskutinį kartą redaguota snieguoliuke - Pirmadienis, 2010-03-29, 4:28 PM |
Atsijungęs |
| |