Paplepėkim prie kavos puodelio 43 tema
|
|
sypsenele | Data: Penktadienis, 2010-04-09, 4:15 PM | Žinutė # 511 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1049
Apdovanojimai: 5
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| tai ka mergytes veikiate??? as tai jau baigiu vakariene padaryti
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-04-09, 4:19 PM | Žinutė # 512 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (sypsenele) tai ka mergytes veikiate??? as tai jau baigiu vakariene padaryti aš tai laukiu savo vyrukų šiandien pas mus mugė tai lėksim pažiūrėt aš koltetukus iškepiau, liko tik patroškinti ir bus
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
sypsenele | Data: Penktadienis, 2010-04-09, 4:30 PM | Žinutė # 513 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) aš tai laukiu savo vyrukų na va kaip faina.... tai kur jau jie buvo????? Quote (snieguoliuke) šiandien pas mus mugė tai lėksim pažiūrėt o super jums tada o kokia ty pas jus muge??? Quote (snieguoliuke) aš koltetukus iškepiau, liko tik patroškinti ir bus ir skanumelis.... o kaip troskini??? gal ir a kada padarysiu taip paskaninsiu
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-04-09, 4:33 PM | Žinutė # 514 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikute sypsenėle kaip tavo pilvukas gyvena?
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
sypsenele | Data: Penktadienis, 2010-04-09, 4:38 PM | Žinutė # 515 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) Sveikute sypsenėle kaip tavo pilvukas gyvena? oj super duper auga mana pilvukas
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-04-09, 4:41 PM | Žinutė # 516 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (sypsenele) na va kaip faina.... tai kur jau jie buvo????? nuvažiavo mašinos nuplauti Quote (sypsenele) o super jums tada o kokia ty pas jus muge??? Cido Arenoje kažkokia rūbų ir batų mugė, net nežinau vyras paskambino ir pasakė, gal kažkokia parduotuvė reklamą darosi, tai reiks nuvažiuot pasižiūrėt, gal kas gero bus Quote (sypsenele) ir skanumelis.... o kaip troskini??? gal ir a kada padarysiu taip paskaninsiu žinok pakepinu morkyčių , svoguniukų, pievagrybių (na vienu žodžiu daržoves), sudedu kotletukus į troskintuvą uždedu daržoves užpilu grietinele ir troškinu , bet šiandien vietoj grietinėlės naudosiu saldžiarūkšti pomidorų padažą su daržovėmis, tai žiūrėsiu kaip gausis
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
sypsenele | Data: Penktadienis, 2010-04-09, 4:53 PM | Žinutė # 517 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) nuvažiavo mašinos nuplauti nu va kaip jiems smagu-tai pati neplauni masiniuko??? as tai kaip neturiu tai neplaunu o kai bus tai gal ir teks net ot su papais plausiu Quote (snieguoliuke) žinok pakepinu morkyčių , svoguniukų, pievagrybių (na vienu žodžiu daržoves), sudedu kotletukus į troskintuvą uždedu daržoves užpilu grietinele ir troškinu mmmmmmmm skanumelis
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-04-09, 7:03 PM | Žinutė # 518 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (sypsenele) nu va kaip jiems smagu-tai pati neplauni masiniuko??? as tai kaip neturiu tai neplaunu o kai bus tai gal ir teks net ot su papais plausiu darbe yra plovimo aikštelė tai ir plaunasi vasara kartais padedu nuplaut bet tada panašiau į šlapių marškinėlių konkursą būna
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Penktadienis, 2010-04-09, 7:19 PM | Žinutė # 519 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1200
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) vasara kartais padedu nuplaut bet tada panašiau į šlapių marškinėlių konkursą būna o aš šiandien planavau plaut... atsivežiau va pas senelius visokių priemonių, maniau leksiu iki garažiuko... bet lyt pradėjo, tai paliksiu rytdienai nors ryt irgi greičiausiai lis...
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-04-09, 7:49 PM | Žinutė # 520 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas mergyt tau jau pas senelius Quote (Sindre) o aš šiandien planavau plaut... atsivežiau va pas senelius visokių priemonių, maniau leksiu iki garažiuko... bet lyt pradėjo, tai paliksiu rytdienai nors ryt irgi greičiausiai lis... tai žinok manasis sako kaangi nusiplovus mašiną dažniausiai lyja ir neapsiriko, nes pradėjo lyt , tai va tikriausiai ne šašlykiukai bus jei lis o Babilonas
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-04-09, 9:37 PM | Žinutė # 521 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| pas mus jau lyja tikriausiai lis ir rytoj
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Penktadienis, 2010-04-09, 10:41 PM | Žinutė # 522 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| ar yra dar cia kas?
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Maribella | Data: Šeštadienis, 2010-04-10, 9:14 AM | Žinutė # 523 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1174
Apdovanojimai: 2
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) labutis Venera seniai buvai užsukusi, mokslai prasidėjo Jo cia didziausia problema kaip tau sekasi? Neblogai,sportuoju vakarais tai ir sloga siokia tokia buvusi pabego Bet gal ne del to nezinau
|
Atsijungęs |
| |
Maribella | Data: Šeštadienis, 2010-04-10, 9:15 AM | Žinutė # 524 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1174
Apdovanojimai: 2
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| O velnias kaip quote sujunge..... ir net edit neleidzia Bet gal suprasit kaip ir ka bandziau parasyt
|
Atsijungęs |
| |
daniele | Data: Šeštadienis, 2010-04-10, 11:10 AM | Žinutė # 525 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 3283
Apdovanojimai: 40
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| sveikutės. Quote (Venera) Bet gal ne del to nezinau miela 10 - ir aš pagalvojau,kad kažkur pradingai, ir Kipsiuke dingusi
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Saulėtą rytą pamojuokim Saulei, nes ji moteris, Pėdomis paglostykim Žemę, nes ji - moteris. Nulenkim galvą gyvybei, nes ji - moteris, Nusišypsokim sau, nes mes - moterys!
|
Atsijungęs |
| |