Paplepėkim prie kavos puodelio 43 tema
|
|
daniele | Data: Šeštadienis, 2010-04-10, 11:12 AM | Žinutė # 526 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 3283
Apdovanojimai: 40
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| sypsenele, - laba,visad malonu tave matyti,tavo avataras ,kai tik pamatau visad nusišypsau ir pagalvoju ''nugi kada ...''
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Saulėtą rytą pamojuokim Saulei, nes ji moteris, Pėdomis paglostykim Žemę, nes ji - moteris. Nulenkim galvą gyvybei, nes ji - moteris, Nusišypsokim sau, nes mes - moterys!
|
Atsijungęs |
| |
Maribella | Data: Šeštadienis, 2010-04-10, 12:26 PM | Žinutė # 527 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1174
Apdovanojimai: 2
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (daniele) - ir aš pagalvojau,kad kažkur pradingai Kad as vos ne kiekviena diena cia uzeinu tik nieko neparasau kartais taip tingisi skaityt nu sende uzsimaniau pasiskaitynet.. tai ir parasiau kelis zodzius
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2010-04-10, 12:57 PM | Žinutė # 528 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Venera) kartais taip tingisi skaityt nu sende uzsimaniau pasiskaitynet.. tai ir parasiau kelis zodzius šaunuolytė mes tai ruošiamės picos važiuot pavalgyt su draugytėm
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Šeštadienis, 2010-04-10, 2:10 PM | Žinutė # 529 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1200
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) mes tai ruošiamės picos važiuot pavalgyt su draugytėm puiku sniguracka o aš iš senelių namuko lėksiu, lyg ir važiuosim vakarop su draugais šašlų kept... pusbralio gimdienį seniai praėjusį paminėt tik aš netikiu kad man sako jog namie oras normalus... suvalkijoj tai lyja grįšiu-žiūrėsiu...
|
Atsijungęs |
| |
|
snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2010-04-10, 6:50 PM | Žinutė # 531 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (sypsenele) mes tai namie sedim nes lyja laukuti-matos kaimynu vaikai lakioja per lietu kaip visciukai-o mano mergyte sako mes sian neisim nes lyja ir slapios busim tada .. oj pas mus žinok išgražėjo oras tai vaikas lauke jau duodasi o aš citrinines spurgas kepu , pirmą kartą tai žiūrėsiu kaip gausis
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2010-04-10, 6:52 PM | Žinutė # 532 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labai gaila Lenkų prezidento ir visos delegacijos šitiek žmonių žuvo Užuojauta visoms giminėms ir artimiesiems
|
Atsijungęs |
| |
sypsenele | Data: Šeštadienis, 2010-04-10, 7:44 PM | Žinutė # 533 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1049
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) oj pas mus žinok išgražėjo oras tai vaikas lauke jau duodasi na pas mus kazkaip nesitaiso tas oras... as tai negaliu vienos leisti laukutin mazosios nes esam mieste-na jai savo turetume namuka koki tai aisku galima viena paleisti ir matyt ka veikia-taip kaime buna kai uzsiima darbais ji tai tik speju darbuotis nemuos kol ji zaidineja-gerai kad broliuka dar jaunesni turiu tai paziuri ja tik kad nesedetu prie kompo daznai tai su daniele mano uzsiima -ot graziai jie sutaria,myli ji kaip ne tik dede bet kaip artimesny-ateina ir apkabina ir sako myliu tave mamyte tetuka ir broliuka
|
Atsijungęs |
| |
sypsenele | Data: Šeštadienis, 2010-04-10, 7:45 PM | Žinutė # 534 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) o aš citrinines spurgas kepu nu va kaip faina tau-ir kaip sekasi kepti tau???
|
Atsijungęs |
| |
sypsenele | Data: Šeštadienis, 2010-04-10, 7:47 PM | Žinutė # 535 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na ka mergytes ka neivienos jau ner cia-visos kaimuose ar kur dar toliau....
|
Atsijungęs |
| |
sypsenele | Data: Šeštadienis, 2010-04-10, 7:56 PM | Žinutė # 536 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| ikikiukas mergytes ryt susimatysim forumiuka-jai netingesiu savo meskutes uzpakalio padet ant kedes
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2010-04-10, 9:12 PM | Žinutė # 537 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (sypsenele) ikikiukas mergytes ryt susimatysim forumiuka-jai netingesiu savo meskutes uzpakalio padet ant kedes ikiukas mergyte aš irgi bėgu
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2010-04-10, 9:28 PM | Žinutė # 538 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (sypsenele) nu va kaip faina tau-ir kaip sekasi kepti tau??? žinok skanu na lekiu arbatytės ir griūsiu į lovytę gero vakarėlio kas vakarosite
|
Atsijungęs |
| |
daniele | Data: Šeštadienis, 2010-04-10, 9:30 PM | Žinutė # 539 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 3283
Apdovanojimai: 40
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (sypsenele) gera nuotaika sian mane uzpludo reik pasidazyt kad grazesne buciau - man nėštukės visos labai gražios Quote (snieguoliuke) labai gaila Lenkų prezidento ir visos delegacijos - baisu Quote (sypsenele) bet sako nescioms nelabai gerai maudytis vonioj na aisku ne karstoj.... - svarbu ,kad nekarštas vandenukas būtų Quote (sypsenele) ikikiukas mergytes ryt susimatysim forumiuka-jai netingesiu savo meskutes uzpakalio padet ant kedes - ikiuka snieguoliuke, -kaip spurgytės gavosi
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Saulėtą rytą pamojuokim Saulei, nes ji moteris, Pėdomis paglostykim Žemę, nes ji - moteris. Nulenkim galvą gyvybei, nes ji - moteris, Nusišypsokim sau, nes mes - moterys!
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2010-04-10, 10:02 PM | Žinutė # 540 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (daniele) snieguoliuke, -kaip spurgytės gavosi oj žinok pasaka nepagalvočiau kad su citrinos sultymis tokios skanios spurgos
|
Atsijungęs |
| |