Paplepėkim prie kavos puodelio 43 tema
|
|
snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2010-04-10, 10:02 PM | Žinutė # 541 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (daniele) man nėštukės visos labai gražios man irgi labai gražios
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2010-04-10, 10:04 PM | Žinutė # 542 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (sypsenele) nes esam mieste žinom mes irgi mieste gyvenam, bet pro langus matau ką vaikis daro tai ir leidžiu su draugais kieme padūkt
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2010-04-10, 10:05 PM | Žinutė # 543 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na ką mergaitės veikinėjat?
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Sekmadienis, 2010-04-11, 10:04 AM | Žinutė # 544 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1200
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| [size=14]Labas iš ryto
|
Atsijungęs |
| |
daniele | Data: Sekmadienis, 2010-04-11, 10:18 AM | Žinutė # 545 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 3283
Apdovanojimai: 40
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas rytas Sindre, - laba Quote (snieguoliuke) oj žinok pasaka nepagalvočiau kad su citrinos sultymis tokios skanios spurgos - tai receptuką įmesk
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Saulėtą rytą pamojuokim Saulei, nes ji moteris, Pėdomis paglostykim Žemę, nes ji - moteris. Nulenkim galvą gyvybei, nes ji - moteris, Nusišypsokim sau, nes mes - moterys!
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Sekmadienis, 2010-04-11, 10:23 AM | Žinutė # 546 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (daniele) Sindre, - laba Ką ponas sekmadienis gero pasiųlys mergaitėm? Quote (daniele) tai receptuką įmesk bijau sumeluot, bet man rodos jau imete kazkada receptuką spurgų snieguoliuke(nzn ar proe receptuku, bet prie plepalu tai tikrai), tik kad dabar paeksperimentavo dar ir citrinų sulsių inpilt
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2010-04-11, 10:50 AM | Žinutė # 547 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas rytas suraitytas Quote (Sindre) bijau sumeluot, bet man rodos jau imete kazkada receptuką spurgų snieguoliuke aš įmečiau varškės spurgyčių, o čia kepiau citrinines vėliau receptuką įmesiu
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2010-04-11, 10:52 AM | Žinutė # 548 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) Ką ponas sekmadienis gero pasiųlys mergaitėm? na kadangi oras pasakiškas, tai tradiciškai eisim į ledainę ledų , dar neaišku ar tėtis kartu eis, nes tikriausiai į mišką su draugu važiuos
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Sekmadienis, 2010-04-11, 10:54 AM | Žinutė # 549 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) vėliau receptuką įmesiu įmesk įmesk ponia Kaip tas gyvenimas? Kas geresnio? Kaip mugės tavo? Kaip savaitgalis? Ką pirkai? Kuo kvėpavai? Šiandien vėl oras nuostabus ir kaip prognozės rodo visa savaitė puiki bus džiugu.... aš dar lovoj vartaus... bet galvoju kad metas keltis, maudytis ir į laukąąąąą, į mišką, į lokės pėdą, į garažą... į bet kur.... nes saulė verčia šypsot
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2010-04-11, 10:58 AM | Žinutė # 550 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) įmesk įmesk ponia Kaip tas gyvenimas? Kas geresnio? Kaip mugės tavo? Kaip savaitgalis? Ką pirkai? Kuo kvėpavai? Šiandien vėl oras nuostabus ir kaip prognozės rodo visa savaitė puiki bus džiugu.... aš dar lovoj vartaus... bet galvoju kad metas keltis, maudytis ir į laukąąąąą, į mišką, į lokės pėdą, į garažą... į bet kur.... nes saulė verčia šypsot aga įmesiu oj gyvenimas puikus, vakar labai šašlykiuko norėjau, bet lietus lijo , tai pramogavom kitaip , mugė pusėtina, todėl nieko ir nenusipirkom vakar su draugėm pasibuvom, taip smagu, va ir dabar ruošiamės visos susitikt centre ką tu brangioji?
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Sekmadienis, 2010-04-11, 11:09 AM | Žinutė # 551 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) vakar su draugėm pasibuvom, taip smagu, va ir dabar ruošiamės visos susitikt centre kaip fainai tai jau leksi ania.... Quote (snieguoliuke) ką tu brangioji? aš tai nieko.... vakar pribludijau iki 4 ryto... susitikom pusbrolio gimdienio paminėt simboliškai su draugais, bet irgi ne šašlų o į restoranėlį užplaukėm.... žmonių bilenkiek... bet taip kažkaip nelabai man patiko... tiesiog buvau apakus kaip keičiasi žmonės, tad ilgai prie stalo neužsibuvau...radau vis prie kitų stalų su kuo įdomiau pabendraut po to visus "Ištaxavau" po namus ir nulėkiau dar į svečius.... dar po to namai... nieko ypatingo.... šiandi reiks kažką įdomiau paveikt.... tik kad sekmadienis, tai mano draugaičiai visi ir sesuo į sostinę išdums... bet iki "vakarop" dar galima suorganizuot kokį nuveikimą....
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Sekmadienis, 2010-04-11, 11:23 AM | Žinutė # 552 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| "The group "Dalyviai" does not have access to any group of awards." Ir kur "Edit"?
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2010-04-11, 11:24 AM | Žinutė # 553 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) tai jau leksi ania.... jau jau gražinuosi o tai savo savaitgalis irgi labai turiningas manau kad šiandien irgi sumastysi kažką, pastebėjau kad negali vienoje vietoje nustygti nagerai sindrut lekiu
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Sekmadienis, 2010-04-11, 11:26 AM | Žinutė # 554 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) nagerai sindrut lekiu okis, aš irgi jamu vonią ir riedėsiu kur saulė ryškesnė ikis
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Sekmadienis, 2010-04-11, 5:13 PM | Žinutė # 555 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) koncertuką pažiūrėjom, pasiatrakcinom Quote (snieguoliuke) ką Jūs mergikės šiandien nuveikėt Mes tai irgi super pasibuvom...jamėm picą išsinešimui.... mano ta pusė kur su jalapenais Tada važiavom iki Lokės Pėdos... pažiūrėjom kaip žmogai karstosi... pakvėpavom gryno oro...pasišiaušėm... Pailsėjom žibučių prieglobsty.... Ai, dar mašiniuką nusiploviau ir išsisiurbiau... Kažkaip labai greit diena prabėgo... Grįžom, sesę į Vilnių supakuoju ir reiks vėl riedėt kur nors... Greičiausiai Pavėsiukan
|
Atsijungęs |
| |