Paplepėkim prie kavos puodelio 43 tema
|
|
Sindre | Data: Pirmadienis, 2010-04-19, 10:54 AM | Žinutė # 1156 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1200
Apdovanojimai: 5
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (daniele) kodėl minusinį,tai kaip tik pasipildo,tokio dalyko apart įsivėlusios klaidos nesu girdėjusi ta prasme esu girdėjusi iš pažįstamų...pasijami paskolą, nusiperki butą, tavo sąskaita nulinė... tarkim nebegali mokėt įmokų, ir automatiškai kortelės likutį minusinį rodo, nes tu bankui skoloj, o įsipareigojimų laiku nevykdai... taip atsiranda minusas... tas pats jei antstoliai areštuoja sąskaitą... whatever... vistiek Kipsiukės atvejis labiau panašus į klaidą...
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-04-19, 10:55 AM | Žinutė # 1157 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) tai įdomu kur žvejoja ir kaip juokas juokas juokas juokas juokas juokas Tai jau taip,kažin kur ir ką jis ten žvejoja būvo vieną kartą parnešę tokią lideką,kad net į kriauklę netilpo bijojau net prisiliesti,tai sesė išdarinėjo
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-04-19, 10:57 AM | Žinutė # 1158 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Lauksime iš KIPSIUKĖS naujienų,bet mano manimu jau viskas susitvarkė ir tai buvo banko klaida ne pirmas čia jau atvejis.
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Pirmadienis, 2010-04-19, 10:57 AM | Žinutė # 1159 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1200
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) bet žygiai su palapinėm o aš tokius maximum su viena nakvyne galiu ištvert... nes man reikia došo, galvą išsiplaut, džiovintuvo, žnyplių, praustis ir t.t. bet šiaip jėgelė tikrai su baidarėm kokiom išplauki... vakare šašlykiukas prie laužo, ryte smirdi laužu ir norisi namoooo
|
Atsijungęs |
| |
jugute | Data: Pirmadienis, 2010-04-19, 11:01 AM | Žinutė # 1160 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Žinutės: 469
Apdovanojimai: 11
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) Ne neperšalau,važinėjome už bernatonių soduose ir visur kitur oi jaučiu kaip faina buvo aš ir jau norėčiau su dviračiu kur palėkt
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-04-19, 11:03 AM | Žinutė # 1161 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (jugute) oi jaučiu kaip faina buvo _liuks_ aš ir jau norėčiau su dviračiu kur palėkt miela Tikrai labai faina tai kitą kartą ir tave galime prikabinti jei turi dvirati aš tai neturiu,pasiskolinau Ką jugute veiki,kaip tavo lelius?
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-04-19, 11:03 AM | Žinutė # 1162 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) o aš tokius maximum su viena nakvyne galiu ištvert... juokas nes man reikia došo, galvą išsiplaut, džiovintuvo, žnyplių, praustis ir t.t. juokas juokas juokas bet šiaip jėgelė tikrai su baidarėm kokiom išplauki... vakare šašlykiukas prie laužo, ryte smirdi laužu ir norisi namoooo juokas juokas juokas Man tai pat užtenka vienos dienos ir aš jau noriu namo, i miestą
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-04-19, 11:13 AM | Žinutė # 1163 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) būvo vieną kartą parnešę tokią lideką,kad net į kriauklę netilpo bijojau net prisiliesti tkriausiai iš maximos Quote (Sindre) bet šiaip jėgelė tikrai su baidarėm kokiom išplauki... vakare šašlykiukas prie laužo, ryte smirdi laužu ir norisi namoooo mes praeitą vasarą su baidėrėm plaukėm ir palapinių žygį darėm 3 dienas šia vasarą tai jau daug priplanuota bet tikriausiai irgi plauksim, vaikiui labai patiko
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-04-19, 11:14 AM | Žinutė # 1164 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) Dabar keliausime su palapinėm žvejoti turėtų būti faina kad tik orai būtų gražūs ir kleckiukus prigriebkit į pasivažinėjimą jug vaikams tikras malonumas ir pramoga ir atrakcija
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
jugute | Data: Pirmadienis, 2010-04-19, 11:14 AM | Žinutė # 1165 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Žinutės: 469
Apdovanojimai: 11
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) Tikrai labai faina tai kitą kartą ir tave galime prikabinti jei turi dvirati aš tai neturiu,pasiskolinau Ką jugute veiki,kaip tavo lelius? tai reikės kada padaryt panevėžio susiburimą ir kad visos būtume su dviračiais nir tada lėksim kur nors aš irgi dviračio neturiu bet kada reikia visada iš sesės pasiimu aš tai kavą geriu o tu ka?lelius gerai tik ryt reikės liežuviuką kirpti,tai kaip gaila bus bet nieko nepadarysi jei reikia.
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-04-19, 11:16 AM | Žinutė # 1166 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) Man tai pat užtenka vienos dienos ir aš jau noriu namo, i miestą oj ne aš galiu bū nors ir savaitę, buvom prie ežerų, tai gavom namuką su dušu, fantastika, nors visą mėnesį būk, o dar darugų kompaniją šeip manau daug kas priklauso nuo kompanijos, jei viskas ciki tai ir nesinori grįžti
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-04-19, 11:16 AM | Žinutė # 1167 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas jugute
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-04-19, 11:17 AM | Žinutė # 1168 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (jugute) lelius gerai tik ryt reikės liežuviuką kirpti,tai kaip gaila bus bet nieko nepadarysi jei reikia. o ne per mažiukas?
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-04-19, 11:18 AM | Žinutė # 1169 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) oj ne aš galiu bū nors ir savaitę, buvom prie ežerų, tai gavom namuką su dušu, fantastika, nors visą mėnesį būk, o dar darugų kompaniją _liuks_ _liuks_ šeip manau daug kas priklauso nuo kompanijos, jei viskas ciki tai ir nesinori grįžti juokas juokas Ne man reikia miesto nors tu ką,jei net būdami šventojoje dvi dienas aš jau norėjau namo ne gamtos aš žmogus,traukia mane prie asfalto ir betono
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-04-19, 11:20 AM | Žinutė # 1170 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (jugute) tai reikės kada padaryt panevėžio susiburimą ir kad visos būtume su dviračiais nir tada lėksim kur nors juokas juokas juokas aš irgi dviračio neturiu bet kada reikia visada iš sesės pasiimu miela aš tai kavą geriu o tu ka?lelius gerai tik ryt reikės liežuviuką kirpti,tai kaip gaila bus bet nieko nepadarysi jei reikia. Oj mažiukas mūms ir būtų reikėje kirpti,bet padėjo pratimai ir nebereikėjo. reikia tai reikia nieko čia nepadarysi,svarbu kad viskas būtų leliui gerai.
|
Atsijungęs |
| |