Paplepėkim prie kavos puodelio 43 tema
|
|
daniele | Data: Pirmadienis, 2010-04-19, 8:42 AM | Žinutė # 1141 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 3283
Apdovanojimai: 40
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na mergaitės vakar tvarkėtės aplinką - pas mus šiandien talka
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Saulėtą rytą pamojuokim Saulei, nes ji moteris, Pėdomis paglostykim Žemę, nes ji - moteris. Nulenkim galvą gyvybei, nes ji - moteris, Nusišypsokim sau, nes mes - moterys!
|
Atsijungęs |
| |
daniele | Data: Pirmadienis, 2010-04-19, 8:44 AM | Žinutė # 1142 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Kipsiuke) oj mergytes,mane puola beda ant bedos,dabar isvis nusizudysiu,ikisau vyro kortele patikrint o ten -373707.46lt as vos nenugriuvau prie bankomato,jetau vyras raminamuju prisigere,visas dreba.as verkiu,nesuprantu is kur cia tokia skola,vaziuosiu dabar i banka aiskintis nes vyras nu raminamuju vos gyvas - viskas bus gerai ,tikrai čia bus klaida ,juk į skolą nenusiimsi
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Saulėtą rytą pamojuokim Saulei, nes ji moteris, Pėdomis paglostykim Žemę, nes ji - moteris. Nulenkim galvą gyvybei, nes ji - moteris, Nusišypsokim sau, nes mes - moterys!
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Pirmadienis, 2010-04-19, 9:12 AM | Žinutė # 1143 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1200
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| daniele, pasiimk paskola ir pamatysi minusinį likutį :D paprasta... Labas rytukas mergytės!!! Kaip nuotaikytės šiandien po savaitgalinės? Mantai jau darbuotis reik, bet kažkaip sunkiai įsijungiu į procesą... Man "Čei, kofė" pertraukėlės labiau patinka Ką jumi planuojate veikti tokią kad ir saulėtą bet šaltą dieną?
|
Atsijungęs |
| |
jurgutex | Data: Pirmadienis, 2010-04-19, 9:52 AM | Žinutė # 1144 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1590
Apdovanojimai: 21
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labas merginos, kviečiu prabalsuoti už darbelį mamyčių dienai BALSAVIMAS
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Pirmadienis, 2010-04-19, 10:33 AM | Žinutė # 1145 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) man tai galva irgi nedirba snieguoliuke, norėjom prastų orų, kad "ale nelįstų į galvą" mintys apie pramogas, šašlykus, pasivaikščiojimus lauke... sulaukėm, bet kaip nesidirba taip nesidirba
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-04-19, 10:35 AM | Žinutė # 1146 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) , bet kaip nesidirba taip nesidirba gryna tiesa, bet siaubas kažkoks
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Pirmadienis, 2010-04-19, 10:39 AM | Žinutė # 1147 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) gryna tiesa, bet siaubas kažkoks yra kažkoks posakis "Prastam šokėjui ir kiaušai maišo..." tai čia kažkas panašaus Okey darbuokimės... gal kažką išgimdysim...nors aš asmeniškai laukiu pietų dar valanda ir 15 min.
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-04-19, 10:41 AM | Žinutė # 1148 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) Okey darbuokimės... gal kažką išgimdysim...nors aš asmeniškai laukiu pietų dar valanda ir 15 min. aš bandau rasyt gal pavyks , paskambinau draugytei jai išeiginė šiandien atlėks kavytės
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Pirmadienis, 2010-04-19, 10:42 AM | Žinutė # 1149 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikos, as jau isleidau vyra po pietu, lekiu iki drauges, o paskui ruosiuos i PNVZ, pas daktaryte, reik biuleteni biski pasidaryt, pasimuliuot
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-04-19, 10:43 AM | Žinutė # 1150 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikutės
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-04-19, 10:44 AM | Žinutė # 1151 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) Sveikos, as jau isleidau vyra po pietu, lekiu iki drauges, o paskui ruosiuos i PNVZ, pas daktaryte, reik biuleteni biski pasidaryt, pasimuliuot labas reikia reikia kartais pasimuliuoti dove labas
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-04-19, 10:46 AM | Žinutė # 1152 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) neperšalai oras tai nekoks šiandien buvo liudna liudna liudna vaikus tikriausiai baba lepino _liuks_ _liuks_ gal kartais skaistakalnį važinėjai, ten labai mėgsta dviratininkai _liuks_ per tokį orą ir žvejyba ne kokia juokas juokas juokas vėjas per daug didelis nebent kur toliau buvo juokas juokas juokas pasirodo tavo vyras žvejys miela miela Ne neperšalau,važinėjome už bernatonių soduose ir visur kitur Taipvaikus mačiutė lepino vyras neseniai pradėjo žvejoti,bet labai patiko,nes beveik visi bendradarbiaižvejoja,tai ir vyras užsikabino,dar draugas dirba žvejų prekių parduotuvėje tai nusiperka visokių nesamonių pigiau nuolaida pritaiko bet kad nieko nepagauna Dabar keliausime su palapinėm žvejoti turėtų būti faina kad tik orai būtų gražūs
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
daniele | Data: Pirmadienis, 2010-04-19, 10:49 AM | Žinutė # 1153 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) daniele, pasiimk paskola ir pamatysi minusinį likutį - kodėl minusinį,tai kaip tik pasipildo,tokio dalyko apart įsivėlusios klaidos nesu girdėjusi
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-04-19, 10:49 AM | Žinutė # 1154 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) Dabar keliausime su palapinėm žvejoti turėtų būti faina kad tik orai būtų gražūs oi palapinėm dar anksti manau be gegužės pabaigos , bet žygiai su palapinėm
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-04-19, 10:50 AM | Žinutė # 1155 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) bet kad nieko nepagauna tai įdomu kur žvejoja ir kaip
|
Atsijungęs |
| |