Penktadienis, 2025-02-07, 12:46 PM
Welcome Svečias
Pagrindinis | Registracija | Prisijungti
''Kartą užsukęs, negali sustot...''

Archive - read only
Forum moderator: Laurituke  
Paplepėkim prie kavos puodelio 45 tema.
snieguoliukeData: Sekmadienis, 2010-07-11, 10:21 PM | Žinutė # 1051

[ (LT) ]

Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (vaidabas)
na va, as ir kelias foto albuman imeciau, pastoviai kur reik, fotika pamirstam, arba is idomumo, nebebuna kada fotkintis, o jei jau fotkinames, tai as visus pleskinu

aš irgi visus pleškinu juokas juokas juokas o mano fotikas visda dabar rankinėj juokas juokas

Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Atsijungęs
snieguoliukeData: Sekmadienis, 2010-07-11, 10:22 PM | Žinutė # 1052

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
bet kai pagalvoju kiek tame fotike buvo nuotraukų tai siutas ima,niekaip nesuprantu kaip jos dingo kada galėjo mažylis paimti fotiką,o gal draugė ką nors primaigė net nežinau,bet labai gaila nuotraukų

o iš dvaro nuotraukos irgi išsitrynė galvoju , ga jūsų fotikas grybauja galvoju

Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Atsijungęs
Vai2skeData: Sekmadienis, 2010-07-11, 10:23 PM | Žinutė # 1053

[ (GB) ]

Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
kodel jus pries pinigu dovanojima, mano vaikams tai patinka, nes jie taupo, ir paskui kazka perkasi.
o man ir griau pinigai, ar koks cekis, nei nemegstami kokie kvepalai, ar sekcijoje kokia dulkanti vaza ar zvakide 10

Pagalba naujokams ir ne tik čia
Forumo taisyklės ir ne tik čia
Atsijungęs
snieguoliukeData: Sekmadienis, 2010-07-11, 10:28 PM | Žinutė # 1054

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (vaidabas)
kodel jus pries pinigu dovanojima, mano vaikams tai patinka, nes jie taupo, ir paskui kazka perkasi.
o man ir griau pinigai, ar koks cekis, nei nemegstami kokie kvepalai, ar sekcijoje kokia dulkanti vaza ar zvakide

oj kai vyresniems vaikams tai tikrai už, gali pasitauyti, usipirkti kažką, bet manau kad darželinukai per maži 10 10 , nes jiems geriau kažkas ką galima paimti prisiminti ir pan, nei kupiūros vokelyje juokas juokas
nes šeip ir mes va važiavom į 11m mergytės gimtadienį irgi vokelį dovanojom juokas juokas , nes jau supranta pinigų reikšmę ir svarbą _liuks_ _liuks_

Atsijungęs
snieguoliukeData: Sekmadienis, 2010-07-11, 10:30 PM | Žinutė # 1055

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (vaidabas)
o man ir griau pinigai, ar koks cekis, nei nemegstami kokie kvepalai, ar sekcijoje kokia dulkanti vaza ar zvakide

man asmeniški labiau prie širdies čekiai juokas juokas juokas , nu jo užknisa kai gauni nereikalingą daiktą, bet kažkaip dažniausiai jei yra kokia prog žinai ko žmogui labiausiai reikia arba pinigais dovanoji _liuks_

Atsijungęs
ValedyData: Sekmadienis, 2010-07-11, 10:38 PM | Žinutė # 1056

[ (LT) ]

Grupė: Admin padejėja
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 9789
Apdovanojimai: 62
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (snieguoliuke)
viename darbe tai pusiau sėdimas pusiau kabinetinis, ten kur dirbu socialine darbuotoja, reikia ir į ekskurcijas ir po įstaigas palakstyt ir dokumentus ataskaitas papildyti, o va kitas sakyčiau "ant judesio", per vasarą dirbu darželyje auklėtoja, tai visą dieną ant judesio

Oho kokia tu užimta _liuks_ šaunuolė miela
Quote (Romeniukas)
Žodžiu vaikiukai pakrikštyti bet labai jau nevikusiai ir ne taip viskas vyko kaip turėjo vykti,bet ką jau padarysi yra kaip yra nieko dabar nebepakeisime.

Ką jau padarysi ,kad tokią gražią dieną kažkas iš aukščiau užsakė ,svarbu tikslas pasiektas,vaikai pakrikštyti ,o visa kita

Laimėtojų garbės lenta
Atsijungęs
ValedyData: Sekmadienis, 2010-07-11, 10:40 PM | Žinutė # 1057

[ (LT) ]

Grupė: Admin padejėja
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 9789
Apdovanojimai: 62
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
bet kai pagalvoju kiek tame fotike buvo nuotraukų tai siutas ima,niekaip nesuprantu kaip jos dingo kada galėjo mažylis paimti fotiką,o gal draugė ką nors primaigė net nežinau,bet labai gaila nuotraukų

Šiaip geras kompiuteristas atstatytų tau fotkes miela ,bandyk nueit pasikalbėt su tais fotkintojais kur kokioj foto atelje dirba...nors žinai jei knistis jiems daug reikia,tai aišku sakys eik velniop,bet jei supras,gal pasistengs sugrąžinti...aišku jei tik tai bebus įmanoma miela

Laimėtojų garbės lenta
Atsijungęs
LauritukeData: Pirmadienis, 2010-07-12, 8:18 AM | Žinutė # 1058

[ (LT) ]

Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už forumo ir puslapio įkūrimą Forumo siela Plepučių,pleputė
labutis merginos mua
kaip laikotės?
aš jau po palangos ir truputi laisvesnė prisėdau čia
nugegėm su vyru stipriai bet esu patenkinta truputi paperštėjo dabar jau geriau dabar tas rudumas gražus prie jūros kai pasidegini taip būna
praleidome laiką labai gerai esu patenkinta dar važiuosime kitą mėnesį o jau žmonių kiek buvo tai vaje,vaje verda ten gyvenimas

Sveikinimų atvirukai

Atsijungęs
LauritukeData: Pirmadienis, 2010-07-12, 8:20 AM | Žinutė # 1059

[ (LT) ]

Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (vaidabas)
o man ir griau pinigai, ar koks cekis, nei nemegstami kokie kvepalai, ar sekcijoje kokia dulkanti vaza ar zvakide 10

aš tai tik už pinigų dovanojimą tada nuperki vaikui ko reikia tėvai vis tiek žino ko reikia didesni vaikai patys perkasi taupo,o mažesniems tėvai,aš tik už pinigus ir mūsų giminėje taip tik ir yra nes kitaip būtų daug nereikalingų daigtų

Sveikinimų atvirukai

Atsijungęs
LauritukeData: Pirmadienis, 2010-07-12, 8:23 AM | Žinutė # 1060

[ (LT) ]

Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
Sveikutės

Mes jau po krikštynų,kurios labai gaila buvo labai nevykusios su visokiomis nelaimėmis liudna krikštynų dieną mažylis pradėjo karščiuoti,vemti ,jau galvojome,kad bus ašauktos krikštynos 12 keliavome į ligoninę,nenuėjome į fotosesiją, ligoninėje aiūrėjo išrašė vaistukų ir paleido namo,tai spėjome į bažnyčią, paskui bažnyčioje man pasidarė negera,bet nieko išbuvau iki galo. dar nuvažiavome ant mamos kapo ir į bistrampolio dvarą. bet čia dar neblogiausia,pasiemu vieną iš fotikų ir nebėra nei vienos krikštynų nuotraukos kaip susinervavau tai ne tas žodis liudna greičiausiai mažylis buvo paėmęs ir ištrynė 12 kaip gaila tai ne tas žodis,gerai kad dar mūsu fotike yra kelios nuotraukos ir iš eseės isikeliau kelias foto,kitaip butume like visai be nuotraukų 12

Žodžiu vaikiukai pakrikštyti bet labai jau nevikusiai ir ne taip viskas vyko kaip turėjo vykti,bet ką jau padarysi yra kaip yra nieko dabar nebepakeisime.

sveikute niu va būna kaip tyčia bet svarbu kad krikštynos įvyko ir vaikučiai patenkinti viskas gerai

Sveikinimų atvirukai

Atsijungęs
danieleData: Pirmadienis, 2010-07-12, 12:41 PM | Žinutė # 1061

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 3283
Apdovanojimai: 40
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (Valedy)
svarbu tikslas pasiektas,vaikai pakrikštyti ,o visa kita
- tas ir svarbiausia
Quote (Laurituke)
aš tai tik už pinigų dovanojimą tada nuperki vaikui ko reikia tėvai vis tiek žino ko reikia didesni vaikai patys perkasi taupo,o mažesniems tėvai,aš tik už pinigus ir mūsų giminėje taip tik ir yra nes kitaip būtų daug nereikalingų daigtų
- aš irgi už dovanojimą pinigėliais,aišku galima visaip įdomiai juos pateikti ,o dovana tai nebent tiksliai pasakoma,ko nori,tada

Saulėtą rytą pamojuokim Saulei, nes ji moteris, Pėdomis paglostykim Žemę, nes ji - moteris.
Nulenkim galvą gyvybei, nes ji - moteris,
Nusišypsokim sau, nes mes - moterys!
Atsijungęs
RomeniukasData: Pirmadienis, 2010-07-12, 12:58 PM | Žinutė # 1062

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (Valedy)
Šiaip geras kompiuteristas atstatytų tau fotkes ,bandyk nueit pasikalbėt su tais fotkintojais kur kokioj foto atelje dirba...nors žinai jei knistis jiems daug reikia,tai aišku sakys eik velniop,bet jei supras,gal pasistengs sugrąžinti...aišku jei tik tai bebus įmanoma

Aš ir galvoju ar neimanoma kažkaip atkurti tų foto iš fotiko, gal ir imanoma net nežinau,bet kaip būtų faina tai ne tas žodis jei galėtume jas atkurti. 10

Atsijungęs
RomeniukasData: Pirmadienis, 2010-07-12, 12:59 PM | Žinutė # 1063

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Sveikutės karšta dūšna tai ne tas žodis,o aš dar iki šiol mastau kaip atgauti atkurti ištrintas nuotraukas liudna man jos tokios svarbios tai negaliu aš jų niekaip pamiršti. liudna

Atsijungęs
danieleData: Pirmadienis, 2010-07-12, 1:03 PM | Žinutė # 1064

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 3283
Apdovanojimai: 40
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (Romeniukas)
man jos tokios svarbios tai negaliu aš jų niekaip pamiršti.
-
Quote (Nikutea)
Sveikos, mergaitės
- labuka
Quote (Nikutea)
Mes savaitgalį smagiai pasedėjom prie ežeriuko su draugais, atsivėsinom, atsigavom
-

Saulėtą rytą pamojuokim Saulei, nes ji moteris, Pėdomis paglostykim Žemę, nes ji - moteris.
Nulenkim galvą gyvybei, nes ji - moteris,
Nusišypsokim sau, nes mes - moterys!
Atsijungęs
iditData: Pirmadienis, 2010-07-12, 1:16 PM | Žinutė # 1065

[ (LT) ]

Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
Aš ir galvoju ar neimanoma kažkaip atkurti tų foto iš fotiko, gal ir imanoma net nežinau,bet kaip būtų faina tai ne tas žodis jei galėtume jas atkurti.

geriausios nuotraukos isliks smegeninej,na ka padarysi.suprantu tave nes pas mus buvo tokia pati situacija tik nuotraukos dingo nes brolio kompas uzsilenke,o ji atstayt butu kainave tiek kiek krikstynos.
na lietaus itariu vel pajurys nematys
Atsijungęs
Search:

Kartą užsukęs negali sustoti© 2025