Paplepėkim prie kavos puodelio 45 tema.
|
|
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-07-12, 2:34 PM | Žinutė # 1081 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) noriu prie ežero gryš vyras važiuosim išsimaudyti Jūms faina,mūsų tėtis tai greičiausiai nenuveš,vis dar švenčia krikštynas
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2010-07-12, 2:34 PM | Žinutė # 1082 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Jūms faina,mūsų tėtis tai greičiausiai nenuveš,vis dar švenčia krikštynas juokas juokas ilgai švenčia nedirba?
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Pirmadienis, 2010-07-12, 3:12 PM | Žinutė # 1083 |
[ ( LT) ]
Grupė: Admin padejėja
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 9789
Apdovanojimai: 62
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) vis dar švenčia krikštynas Likučius damušinėja
Laimėtojų garbės lenta Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2010-07-12, 3:22 PM | Žinutė # 1084 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Valedy) Likučius damušinėja juokas oj tie vyrai
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-07-12, 3:49 PM | Žinutė # 1085 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) ilgai švenčia nedirba? Dirba tik jau prašė,kas gryš iš darbo,kad galėtų dar pataisyti sveekata,matomai ne kaip jaučiasi Quote (Valedy) Likučius damušinėja Būtent,kad tų likučių dar nemažai liko Quote (Laurituke) oj tie vyrai Bet niekas jam neleis jokių likučių damušinėti,griežtą ne pasakiau jokių čia,gana
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2010-07-12, 4:41 PM | Žinutė # 1086 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Dirba tik jau prašė,kas gryš iš darbo,kad galėtų dar pataisyti sveekata,matomai ne kaip jaučiasi juokas gerai kad atsiklausia Quote (Romeniukas) Būtent,kad tų likučių dar nemažai liko juokas
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Pirmadienis, 2010-07-12, 5:00 PM | Žinutė # 1087 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikutes uzlekiu pas jus, kai prisedu pailset..., va tuoj vel i rasa leksiu..sn pusdieni isvarom parduotuvese, manoji kuprine, bliuskeliu, apatiniu, papuosalu prisipirko, o dzinsu taip ir negavom...vis kas neitinka... pas mus cia atveso, jau trumpom rankovem nebeiseisi laukan....
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-07-12, 5:16 PM | Žinutė # 1088 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) Sveikutes uzlekiu pas jus, kai prisedu pailset..., va tuoj vel i rasa leksiu..sn pusdieni isvarom parduotuvese, manoji kuprine, bliuskeliu, apatiniu, papuosalu prisipirko, o dzinsu taip ir negavom...vis kas neitinka... pas mus cia atveso, jau trumpom rankovem nebeiseisi laukan.... Sveikute na ir apsišopino mergina išranki džinsams mergina tavo tai kur dabar lėksite į kokią trasą aik tu sakai pas jus taip atvėso pas mus tai kepina kaip niekada žiauriai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-07-12, 6:10 PM | Žinutė # 1089 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas pupos, na kągi kepam toliau
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Pirmadienis, 2010-07-12, 6:22 PM | Žinutė # 1090 |
[ ( LT) ]
Grupė: Admin padejėja
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 9789
Apdovanojimai: 62
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) labas pupos Labas pupa Quote (snieguoliuke) na kągi kepam toliau O man va prie kompo sėdint visai normaliai ,nekepu į lauką bijau lyst kol į vaistinę suvaikščiojau sušilau kaip reikiant
Laimėtojų garbės lenta Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-07-12, 7:55 PM | Žinutė # 1091 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Valedy) kol į vaistinę suvaikščiojau sušilau kaip reikiant , jo šiandien tai net vaikus po pietų uždraudė darželyje vest į lauką rytoj taip pat
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2010-07-12, 8:26 PM | Žinutė # 1092 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) Sveikutes 4 uzlekiu pas jus, kai prisedu pailset..., va tuoj vel i rasa leksiu..sn pusdieni isvarom parduotuvese, manoji kuprine, bliuskeliu, apatiniu, papuosalu prisipirko, o dzinsu taip ir negavom...vis kas neitinka... pas mus cia atveso, jau trumpom rankovem nebeiseisi laukan.... Pagalba naujokams ir ne tik čia sveikute na va jums jau gerai o pas mus kaip Nikutea sako šutra gryna buvome prie ežeriuko išsimaudėme tam kartui atsigavome
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Pirmadienis, 2010-07-12, 8:50 PM | Žinutė # 1093 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na galetu cia silciau kiek but, bet ne kaip pas jus nors abejoju ar taip kaitra jaustusi, cia dregna, vejuota, o prie vandenyno kai buvom, kojos nusalo, neisivaizduoju kaip degintis galima..,na nebent kopose dabar sedziu, laukiu kol moteros issiruos, leksim i svecius, kaimyne ukrainiete, uzkviete ant ukrainietisku varskeciu... bliamba, noriu maziui ka gimtadieni kuklu, su draugais padarytu,nes manes ne, nieks ten vaisiu, zaidimu nepriruos. va merginu dar uzklausiau, reik boulinga isrinkt, kokias 3 val uzpirkt, pica, gerimu, ir gryztant ledu...
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-07-12, 9:48 PM | Žinutė # 1094 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) kai buvom, kojos nusalo, neisivaizduoju kaip degintis galima..,na nebent kopose mums galėtum šalčio atsiųst oro paštu na ką veikiat pupos aš tai avietes perrinkau, brangusis iš sodo atvežė, tai užsišaldžiau apie 3 Lt
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-07-12, 9:51 PM | Žinutė # 1095 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| palindau jau trečią kartą šiandien po dušu,bet nepadeda,gerai tik kokias 10min ir vėl dušniakas nu ir karščiai mus užpuolė bet čia dar nieko bus dar karščiau,reikia namie baseiną isitaisyti ir mirkti,nes kieme tai visai nėra kuom kvepuoti aš vis dar po truputi tvarkausi po krikštynų ![juokas](http://megstamiausias.ucoz.com/_tbkp/60a04077f8a783fedac0c7a71300bf52.gif)
Paskutinį kartą redaguota Romeniukas - Pirmadienis, 2010-07-12, 9:52 PM |
Atsijungęs |
| |