Paplepėkim prie kavos puodelio 48 tema.
|
|
Laurituke | Data: Penktadienis, 2010-10-15, 8:54 AM | Žinutė # 451 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (malionda) Labas rytas merginos 4 , taip liūdna vienai kavyte gert Gaila, kad mažėlis negeria kavos juokas sveikute
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
malionda | Data: Penktadienis, 2010-10-15, 9:01 AM | Žinutė # 452 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Laukiamas dalyvis
Žinutės: 42
Apdovanojimai: 0
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Na ir kaip rytas prasidėjo panelei Lauritukei?
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-10-15, 10:05 AM | Žinutė # 453 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labas rytas Aš vėl blogai jaučiuosi,vakar pasimatavau spaudimą tairodė 97ant 61 Savijauta buvo tokia,kad galvojau ryto nesulauksiu,visą laiką sukosi galva,o va šiandien galva guminė Nebesuprantukas čia taip staigiai pasidarė ,jei per savaitgalį nepagerės eisiu pas gydytoją.
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-10-15, 10:07 AM | Žinutė # 454 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| vaidabas, smagu,kad pavyko jūsų staigmena ir baba buvo nustebinta,smagiai laiką praleidote
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Penktadienis, 2010-10-15, 10:11 AM | Žinutė # 455 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikos mergičkos Romeniuk, marš tik pas gyd, ir nelauk jokių savaitgalių, paskui isivrysi kokią ligą, ar kokia depresija prikibs, nealink saves
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-10-15, 10:12 AM | Žinutė # 456 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas labas mielosios kokia faina dienelė, saulė šviečia Quote (Laurituke) labas rytas na ką 5tadienis kokie planai savaitgaliui? mūsų tai nuo oro priklausys jei geras tai lėksim pas draugus į pirtį ir t.t. o jei nekoks tai planuojam iki babilono palėkt, į kiną eisim ir t.t. o ką kūs?
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-10-15, 10:14 AM | Žinutė # 457 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Aš vėl blogai jaučiuosi,vakar pasimatavau spaudimą tairodė 97ant 61 Savijauta buvo tokia,kad galvojau ryto nesulauksiu,visą laiką sukosi galva,o va šiandien galva guminė Nebesuprantukas čia taip staigiai pasidarė ,jei per savaitgalį nepagerės eisiu pas gydytoją. tai žemas labai žemas, ko tu pas gydytoją neini, nelabai rūpiniesi sveikata, va neduok Dieve ligą kokią įsivarysi bus tau sveikata nesirūpinti o tai kai tau vyras neliepia pas gydytoją eiti negi nemato kad prastai jautiesi
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-10-15, 10:15 AM | Žinutė # 458 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) Romeniuk, marš tik pas gyd, ir nelauk jokių savaitgalių, paskui isivrysi kokią ligą, ar kokia depresija prikibs, nealink saves Ne ne palauksiu dar pirmadienio Ateis šiandien man suleisti magnezijos,manau geriau pasidarys.
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Penktadienis, 2010-10-15, 10:15 AM | Žinutė # 459 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) labas labas mielosios kokia faina dienelė, saulė šviečia kas kad šviečia, šalta brrrr
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-10-15, 10:16 AM | Žinutė # 460 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) na va, prisiduodu, vakar diena tikrai neeilinė buvo, jau kokia babai staigmena buvo.., o ji sako ot vaikai, per kelis mėn nei vienas neprasitarė kaip faina kai pasiseka staigmena
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-10-15, 10:17 AM | Žinutė # 461 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) tai žemas labai žemas, ko tu pas gydytoją neini, nelabai rūpiniesi sveikata, va neduok Dieve ligą kokią įsivarysi bus tau sveikata nesirūpinti o tai kai tau vyras neliepia pas gydytoją eiti negi nemato kad prastai jautiesi Jei aš pasakau,kad neisiu pas gydytoją tai gal vyras nenuvarys su pagaliu Geriau jau šiandien jaučiuosi,suleis dar magnezijos ir visai gal gerai bus. Turim mamos draugę gydytoją tai ji šiandien ateis pas mane,žėsiu ką ji sakys
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-10-15, 10:18 AM | Žinutė # 462 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) kas kad šviečia, šalta brrrr nu nešilta bet nors graži gamta matosi, ne taip kaip vakar
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-10-15, 10:18 AM | Žinutė # 463 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) kas kad šviečia, šalta brrrr Saulutė šviečia bet šalta,snieguoliukei visada šilta kai mūms šalta
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-10-15, 10:20 AM | Žinutė # 464 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Jei aš pasakau,kad neisiu pas gydytoją tai gal vyras nenuvarys su pagaliu Geriau jau šiandien jaučiuosi,suleis dar magnezijos ir visai gal gerai bus. Turim mamos draugę gydytoją tai ji šiandien ateis pas mane,žėsiu ką ji sakys na manau bet koks vyras nuveštų, jei žmona sveikata neirūpina na bet kaip tu nebijai žaisti sveikata siaubas kažkoks na bet tavo sveikta tavo reikalas
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Penktadienis, 2010-10-15, 10:22 AM | Žinutė # 465 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na ką, pasilabinau, prisidaviau jums, ir lėksiu pas baba, kažką su mama dar nuveiksim, o popiet į Uliūnus cepelinų palėksim... Geros jums dienelės
|
Atsijungęs |
| |