Paplepėkim prie kavos puodelio 52 tema.
|
|
Maribella | Data: Penktadienis, 2011-02-11, 8:56 AM | Žinutė # 931 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1174
Apdovanojimai: 2
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labas rytas as namuose ka veikinejat? as sakau gal kavos einu pasidaryti,pagal tradicija -->GEROS DIENOS!<--
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2011-02-11, 10:22 AM | Žinutė # 932 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) klausykit, gal kas per Ebay perkat? aga mes perkam labas rytukas koks vėjas naktį buvo o dabar ir sniegiuko pagaliau atsirado
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2011-02-11, 10:33 AM | Žinutė # 933 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na va reikia ruoštis iki Infekcinės ligoninės tada į parduotuvę, jaučiu cukraus neberasim
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Penktadienis, 2011-02-11, 2:11 PM | Žinutė # 934 |
[ ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikutes pas mane tokios piktos puseseres atvaziavo,kad va guliu ir nieko nenoriu gal vakare bus geriau.... Jei ka,tai gero savaitgalio visoms
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
|
Laurituke | Data: Penktadienis, 2011-02-11, 4:52 PM | Žinutė # 936 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) Sveikutes 4 pas mane tokios piktos puseseres atvaziavo,kad va guliu ir nieko nenoriu 4 gal vakare bus geriau.... Jei ka,tai gero savaitgalio visoms labuka galvoju nu ir iš kur ji turi tokių piktų puseserių pasirodo čia tos kitos laikykis
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2011-02-11, 5:00 PM | Žinutė # 937 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikutės Šiandein džiugi diena,rytoj eisime apžiūrėti kito buto kuriame gal nomuosime. Šį butą vėl užsimanė parduoti,nors sutartį sudarėme dviems metams,bet nesilaiko sutarties,tai ką jau padarysi,nežadame pyktis,ant pykčio nepagyvensime,nieko tokio svarbu radome kitą,jei butas patiks ir viskas gerai,tai greičiausiai nuo kovo 1 dienos išsikraustysime. tik nuoma 100lt didesnė,bet nieko šildymas jau eina į pabaigą. Tai tokios naujienos iš mūsų fronto
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Penktadienis, 2011-02-11, 5:03 PM | Žinutė # 938 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Tai tokios naujienos iš mūsų fronto 10 na tai geros naujienos gal tik ir patiks kitas o tai sutartis buvo bet pinigų tai nemokėjote į priekį?
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2011-02-11, 5:07 PM | Žinutė # 939 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) na tai geros naujienos gal tik ir patiks kitas o tai sutartis buvo bet pinigų tai nemokėjote į priekį? galvoju Sumokėjome už pusę metų,bet jau praėjo tas laikas,pragyvenome kažkur metus apytikslai ir sumatė pone parduoti Tikiuosi su kitu butu viskas bus gerai,patiks mūms ir darysime sutartį šį kartą su notaru,gana tų paprastų sutarčių,kurių nelabai nuomininkai laikosi.
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Penktadienis, 2011-02-11, 5:19 PM | Žinutė # 940 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Sumokėjome už pusę metų,bet jau praėjo tas laikas,pragyvenome kažkur metus apytikslai ir sumatė pone parduoti 10 Tikiuosi su kitu butu viskas bus gerai,patiks mūms ir darysime sutartį šį kartą su notaru,gana tų paprastų sutarčių,kurių nelabai nuomininkai laikosi. tai gerai kad lt sumokėti tik tiek ir kad jau pragyvenote na aš suprantu tuos žmones kadangi mano mama irgi turi du kuriuos nuomoja ir jei atsirastų galimybė parduotų iš karto,nes kai tokie laikai jei tik perka už tą kainą už kurią nori parduoti tai tik reikia džiaugtis,aišku kas nuomojasi tiems pyktis bet savininkui kitaip
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2011-02-11, 5:35 PM | Žinutė # 941 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) tai gerai kad lt sumokėti tik tiek ir kad jau pragyvenote na aš suprantu tuos žmones kadangi mano mama irgi turi du kuriuos nuomoja ir jei atsirastų galimybė parduotų iš karto,nes kai tokie laikai jei tik perka už tą kainą už kurią nori parduoti tai tik reikia džiaugtis,aišku kas nuomojasi tiems pyktis bet savininkui kitaip Bet sumastė nei iš šio nei iš to,sakė net nežada parduoti,pržioje sako galim ir 5 metams daryti sutart,nes tikrai neparduosiu,ji turi tame pačiame name gal kokius 3 butus. o dabar taip netikėtai sumastė parduoti,pradžioje siūlė mūms pirkti,bet iš kur gi mūms pirkti
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Penktadienis, 2011-02-11, 5:36 PM | Žinutė # 942 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) taip netikėtai sumastė parduoti,pradžioje siūlė mūms pirkti,bet iš kur gi mūms pirkti na matyt negalvojo,atsirado kas perka tai ir parduos
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2011-02-11, 5:40 PM | Žinutė # 943 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) na matyt negalvojo,atsirado kas perka tai ir parduos Tai greičiausiai,nu ir tegu,užknisa pats kraustymasis,bet man patinka pakeisti aplinką Greičiauturėti savo,nėra malonumo kas metus vis kraustytis,bet ką padarysi,tokia jau nuomininkų dalia,reikia tikėtis,kad ir į mūsų kiemą ateis šventė
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Penktadienis, 2011-02-11, 5:46 PM | Žinutė # 944 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Romeniuk, kuriam rajone dabar būsi,,, Laurituke, sakai puseserių nebepažysti?
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2011-02-11, 5:55 PM | Žinutė # 945 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) Romeniuk, kuriam rajone dabar būsi,,, Paslaptis,negaliu garsiai kalbėti
|
Atsijungęs |
| |