Paplepėkim prie kavos puodelio 52 tema.
|
|
Vai2ske | Data: Trečiadienis, 2011-02-16, 9:39 AM | Žinutė # 1276 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) as tai kol pakeiciu paveiksliuka per 2,5 metu tesu turejus tik 3 paveiksliukus ai va, nelabai ir aš mėgėja keist, pažiūriu, ir paskui nesuprantu, kas mano mintis durnas rašo
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Trečiadienis, 2011-02-16, 9:41 AM | Žinutė # 1277 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) ai va, nelabai ir aš mėgėja keist, pažiūriu, ir paskui nesuprantu, kas mano mintis durnas rašo
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Trečiadienis, 2011-02-16, 9:51 AM | Žinutė # 1278 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na ką, jačiu reik judėt.., kurt krosnelę, ir šiandien nusistačiau generališkai kuopt virtuvę, reik atitraukt viryklę, šaldytuvą, perkraustyt spinteles...
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Trečiadienis, 2011-02-16, 10:00 AM | Žinutė # 1279 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) na ką, jačiu reik judėt.., kurt krosnelę, ir šiandien nusistačiau generališkai kuopt virtuvę, reik atitraukt viryklę, šaldytuvą, perkraustyt spinteles... mano planai geresni visa diena su pizama,leisiu vaikinam pasireikst kambariu tvarkyme ir valgio gaminime gales jie mane dziugint
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2011-02-16, 11:18 AM | Žinutė # 1280 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labas rytas Quote (Laurituke) aš šnd buvau pažadinta puse 7 ,jatau galvojau pamiegosiu nereikia vaikui į darželį o jis ankstyvas kaip niekad reiks eiti apsitvarkyti važiuosiu pas mamą plaukus dažytis na va pagaliau iš lovos išsivarčiau prisėdau pas jus jaučiu lėksiu iki centro su kinderiu, brangusis išvažiavo malkų į mišką, tai mes vieni karaliausim Laurituke kaip plaukus dažysi aš vakar kaip tik nusidažiau vaidabas tavo avataras
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2011-02-16, 11:21 AM | Žinutė # 1281 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) mano planai geresni visa diena su pizama,leisiu vaikinam pasireikst kambariu tvarkyme ir valgio gaminime gales jie mane dziugint fantastiški planai man branusis irgi paliko kelis sumuštinius prie arbatos
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2011-02-16, 12:54 PM | Žinutė # 1282 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikutės Aš tik neperseniausiai atsikėliau,prikepiau vaikams blynų,vyras išvažiavo patvarkyti mašinos,kažkas negerai su rankiniu,sako gali nepraeiti technikinės,tai bandys pats patvarkyti. Galvoju gal reikės su vaikais į kiemą išeiti,gražis oras,nueisime sesę aplankyti.
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
virginijak | Data: Trečiadienis, 2011-02-16, 1:19 PM | Žinutė # 1283 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 8213
Apdovanojimai: 63
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikutės
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia ] Visų darbelių atskiros detalės ir fonai paimti iš http://forum.materinstvo.ru/index.php?showforum=223 http://www.forum.fotowedding.ru/, http: / / lenagold.ru, http://photoshablon.ru/, http://allday.ru/, https://www.google.lt/imghp?hl=lt&tab=wi Nuoširdus ačiū Jų visų kūrėjams
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Trečiadienis, 2011-02-16, 1:32 PM | Žinutė # 1284 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Privietik dar kartelį... aš biskeli apsitvarkiau, vėl pasikompinu, ir važiuosiu galvelės pravietrint, pas draugus į kaimelį orelis tikrai gražus, reik turbūt fotiką pasiimt
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Trečiadienis, 2011-02-16, 1:42 PM | Žinutė # 1285 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) orelis tikrai gražus, reik turbūt fotiką pasiimt aga oras fantastiskas as jau spejau kieme pasidarbuot,vaikiai su paciuzom pasivazinejo<Augustas skaudziai atbulas krito,daba stebiu kad nebutu smegenu sutrenkimo>.
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2011-02-16, 4:24 PM | Žinutė # 1286 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) Laurituke kaip plaukus dažysi miela aš vakar kaip tik nusidažiau savo mylima spalva juoda gavau iš Romeniuko davanų tai jau antrą kartą dažausi su Lorealiu kokie fainumo šakės
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2011-02-16, 4:28 PM | Žinutė # 1287 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na ką veikiate? mes gryžome iš akropolio buvome čili picoje pavalgėm picos atsigėriau kavos čili nu diena praėjo fantastiškai
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Trečiadienis, 2011-02-16, 4:45 PM | Žinutė # 1288 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) na ką veikiate? tinginiauju visa diena Quote (Laurituke) mes gryžome iš akropolio buvome čili picoje pavalgėm picos atsigėriau kavos čili nu diena praėjo fantastiškai fainai diena praleidai
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2011-02-16, 4:54 PM | Žinutė # 1289 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) fainai diena praleidai _liuks_ jo taip netikėtai mama sako važiuojam vis tiek nėra ką veikti tai va pasibuvom smagiai visi Quote (idit) tinginiauju visa diena na neveltui išeiginė
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Trečiadienis, 2011-02-16, 5:00 PM | Žinutė # 1290 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) na neveltui išeiginė o man nepatinka tokie''sestadieniai''vidury savaites.nei kur galim nuvaziuot nei ka doro nuveikt
|
Atsijungęs |
| |