Paplepėkim prie kavos puodelio 52 tema.
|
|
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2011-02-16, 6:24 PM | Žinutė # 1306 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) stačiamalkis daug malkų suryja jei yra miškas nuosavas tada nelabai aktualu, bet jei reikia pirkti galvoju galvoju mes irgi sakėm židinį statysim _liuks_ malkoms išeitų per žiemą 1000lt maždaug Bet esmė ta kad pečius griūna ir man jis estetiškai negražiai atrodo,niekada man pečius nepatiko dėl vaizdo
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2011-02-16, 6:29 PM | Žinutė # 1307 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) malkoms išeitų per žiemą 1000lt maždaug Bet esmė ta kad pečius griūna ir man jis estetiškai negražiai atrodo,niekada man pečius nepatiko dėl vaizdo na gal kokiam senam name matei pečių, nes dabar ten tokie geležiniai ar kaip ten na nebe plytiniai gal nenusipaisčiau , nes tie senoviniai gal tik labai senuose namuose yra, o šeip malkų kaina priklauso nuo namo kvadratūros ir kokia bus žiema, vieniems gal 1000 nereikės kitiems gal reikės ir daugiau o ką jūs planuojat eit į namą su pečiumi
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2011-02-16, 6:29 PM | Žinutė # 1308 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Laurituke, o sakyk židinys gali apšildyti du kambarius? galvoju mūsiškis tai apšildo du tikrai kambarius Quote (Romeniukas) Aš tai su džempeiu ir dar su storu chalatu juokas atrodo namie nėra šalta,bet man šalta,o vyras sėdi su maikute oho kad prisirengus
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2011-02-16, 6:32 PM | Žinutė # 1309 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) o ką jūs planuojat eit į namą su pečiumi miela jo turės nuosavą namą
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2011-02-16, 6:34 PM | Žinutė # 1310 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) o ką jūs planuojat eit į namą su pečiumi miela aišku,kad planuojame gi nesinomuosime visą gyvenimą
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2011-02-16, 6:35 PM | Žinutė # 1311 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) mūsiškis tai apšildo du tikrai kambarius miela Supratau tai ir mes galvojame apie židinį
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2011-02-16, 6:36 PM | Žinutė # 1312 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) aišku,kad planuojame gi nesinomuosime visą gyvenimą na taip, o ant to stačiamalkio tai dar ir pliusas dujinės nereikės, galima virtis ant pečiau taip kai kurie ir daro, Kinderio krikštotėtis gyvena dideliame 2 aukštų name, tai sakė šildymui apie 1500Lt išeina, bet atjungė antrą aukšta tai šiek tiek pigiau
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Trečiadienis, 2011-02-16, 6:36 PM | Žinutė # 1313 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Bet esmė ta kad pečius griūna ir man jis estetiškai negražiai atrodo,niekada man pečius nepatiko dėl vaizdo Quote (snieguoliuke) na gal kokiam senam name matei pečių, nes dabar ten tokie geležiniai ar kaip ten na nebe plytiniai na pasigirsiu stovi pas mus toks ''rinkinis''pecius.mes ji jau 5 metus kurianam dien is dienos ir dar negriuna<seniau buvo kurenamas ipatingom progom >.jo privalumas kad duju susitaupo,ir ilgiau nei zidinys palaiko siluma<turiu kuom lygint nes ir ji turim>.kaip ir sakai ne esme koklinis pecius ar pats mandriausias jei yra blogai isvedzioti vamzdziai nieks nepades.jei domina kaina tai mazdaug 120kv namui per sezona reikt apie 15kb malku,vidaus temperatra butu apie 25<+- 3laipsniai>.
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2011-02-16, 6:37 PM | Žinutė # 1314 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) jo turės nuosavą namą tai faina :_liuks_: mes dar tik statomės Quote (idit) jo privalumas kad duju susitaupo,ir ilgiau nei zidinys palaiko siluma<turiu kuom lygint nes ir ji turim>.kaip ir sakai ne esme koklinis pecius ar pats mandriausias jei yra blogai isvedzioti vamzdziai nieks nepades.jei domina kaina tai mazdaug 120kv namui per sezona reikt apie 15kb malku,vidaus temperatra butu apie 25<+- 3laipsniai>. na ir draugai panašei tiek malkų sunaudoja
Paskutinį kartą redaguota snieguoliuke - Trečiadienis, 2011-02-16, 6:40 PM |
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2011-02-16, 6:39 PM | Žinutė # 1315 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) tai faina jooo.....
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2011-02-16, 6:40 PM | Žinutė # 1316 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) tai faina _liuks_ _liuks_ mes dar tik statomės kiek žadate užtrukti su statybomis
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2011-02-16, 6:42 PM | Žinutė # 1317 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) kiek žadate užtrukti su statybomis paslaptis
Paskutinį kartą redaguota snieguoliuke - Trečiadienis, 2011-02-16, 6:43 PM |
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2011-02-16, 6:43 PM | Žinutė # 1318 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) paslaptis
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2011-02-16, 6:46 PM | Žinutė # 1319 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) paslaptis Kas čia per paslaptis,nu paslaptis tai paslaptis
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2011-02-16, 6:47 PM | Žinutė # 1320 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| bet kai jau bus įkurtuvės tai duosim žinią
|
Atsijungęs |
| |