Paplepėkim prie kavos puodelio 52 tema.
|
|
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2011-02-16, 5:02 PM | Žinutė # 1291 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) o man nepatinka tokie''sestadieniai''vidury savaites.nei kur galim nuvaziuot nei ka doro nuveikt nu tikrai 6tadieniai man tai grynas savaitgalis atrodo o va ryt darbo diena
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Trečiadienis, 2011-02-16, 5:06 PM | Žinutė # 1292 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| dar vis saviskiu nevarau daryt pamoku na bet kai pavlgys prasides ''pramogos''ir gera diena bus sugadinta
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2011-02-16, 5:09 PM | Žinutė # 1293 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) savo mylima spalva juoda gavau iš Romeniuko davanų tai jau antrą kartą dažausi su Lorealiu kokie fainumo šakės Geri dažai ania Man ir jau laikas dažytis,bet dar palauksiu,paauginsiu,pavasarį atsinaujinsiu Mes ir kieme pasibuvome,kol tėtis mašiną tvarkėsi,prisidavė vaikais pusnyse tai ne tas žodis,kad tik neapsirgtų
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2011-02-16, 5:11 PM | Žinutė # 1294 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) o man nepatinka tokie''sestadieniai''vidury savaites.nei kur galim nuvaziuot nei ka doro nuveikt tikrai taip išmuša jie iš vėžių na va pasibuvom lauke fantastika, oras koks geras nei pert šalta nei ką dabar veru sriubytę ir eisiu lietinių kepti
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2011-02-16, 5:13 PM | Žinutė # 1295 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) savo mylima spalva juoda gavau iš Romeniuko davanų tai jau antrą kartą dažausi su Lorealiu kokie fainumo šakės aš tamsiai rudai bet irgi su L'orealiu dažiausi
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2011-02-16, 5:28 PM | Žinutė # 1296 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Geri dažai ania _liuks_ _liuks_ Man ir jau laikas dažytis,bet dar palauksiu,paauginsiu,pavasarį atsinaujinsiu _liuks_ Mes ir kieme pasibuvome,kol tėtis mašiną tvarkėsi,prisidavė vaikais pusnyse tai ne tas žodis,kad tik neapsirgtų jo labai bgeri plaukai labai nuo jų blizga niu geri na gal nesusirgs arbačikės užtaisyk
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2011-02-16, 5:59 PM | Žinutė # 1297 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) jo labai bgeri plaukai labai nuo jų blizga niu geri na gal nesusirgs arbačikės užtaisyk Aš ir su jais dažysiu,vien dėl to,kad labai plaukai blizga nuo jų Reikia tikėtis,kad nesusirgs Pataisiau arbatos su medumi
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2011-02-16, 6:01 PM | Žinutė # 1298 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Aš ir su jais dažysiu,vien dėl to,kad labai plaukai blizga nuo jų _liuks_ _liuks_ tikrai taip Quote (Romeniukas) Pataisiau arbatos su medumi 4 na ir gerai gal nieko aš kurenu židinį šalta atšalo kambarys visą dieną nebuvom vyriukai miega
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2011-02-16, 6:05 PM | Žinutė # 1299 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) na ir gerai gal nieko mua aš kurenu židinį šalta atšalo kambarys visą dieną nebuvom vyriukai miega Aš tai su džempeiu ir dar su storu chalatu atrodo namie nėra šalta,bet man šalta,o vyras sėdi su maikute
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2011-02-16, 6:09 PM | Žinutė # 1300 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) aš kurenu židinį šalta atšalo kambarys visą dieną nebuvom vyriukai miega aš tai langus buvau palikus, tai kai grįžom irgi šiek tiek šaltą buvo bet dabar nieko , grįžo mano brangiausias iš miško, tai valgo abudu dabar aš norėjau spurgas eit kepti, bet atidėsiu jaučiu rydienai
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2011-02-16, 6:12 PM | Žinutė # 1301 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Laurituke, o sakyk židinys gali apšildyti du kambarius?
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Trečiadienis, 2011-02-16, 6:17 PM | Žinutė # 1302 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Laurituke, o sakyk židinys gali apšildyti du kambarius? atsakysiu as jei gerai pastatytas gali,o jei dar gera ''kapsule''tai ne tik 2 kambarius bet ir visa nama.na cia daug niuansu,svarbu kaip visa sildymo sistema isvedziota
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2011-02-16, 6:19 PM | Žinutė # 1303 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) atsakysiu as juokas jei gerai pastatytas gali,o jei dar gera ''kapsule''tai ne tik 2 kambarius bet ir visa nama.na cia daug niuansu,svarbu kaip visa sildymo sistema isvedziota Suparatau. Mes galvojome ar geriau stačiamalkis pečius ar židinys,mat galvojome,kad židinys neapšildytų taip kaip pečius
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2011-02-16, 6:20 PM | Žinutė # 1304 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) jei gerai pastatytas gali,o jei dar gera ''kapsule''tai ne tik 2 kambarius bet ir visa nama.na cia daug niuansu,svarbu kaip visa sildymo sistema isvedziota pas mūsų draugus visą namą apšildo
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2011-02-16, 6:22 PM | Žinutė # 1305 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Mes galvojome ar geriau stačiamalkis pečius ar židinys,mat galvojome,kad židinys neapšildytų taip kaip pečius stačiamalkis daug malkų suryja jei yra miškas nuosavas tada nelabai aktualu, bet jei reikia pirkti mes irgi sakėm židinį statysim
|
Atsijungęs |
| |