Paplepėkim prie kavos puodelio 60-tema.
|
|
Romeniukas | Data: Antradienis, 2011-07-05, 10:50 PM | Žinutė # 556 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) kad skanu tai tikrai žinau juokas sveikata Skanu skanu, žinai aš geriu praktiškai spryte :juokas: Bet gerai lašiukas Martinio ir liuks velka :juokas:
Pagalba naujokams ir ne tik čia
Paskutinį kartą redaguota Romeniukas - Antradienis, 2011-07-05, 10:51 PM |
Atsijungęs |
| |
Leila | Data: Antradienis, 2011-07-05, 11:55 PM | Žinutė # 557 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1651
Apdovanojimai: 3
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) į butą jau nei už ką nelyščiau aš irgi ne Quote (Laurituke) matau ir tau gerai sekasi smagu aha gerai netgi labai gerai(tfu,tfu,tfu)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2011-07-05, 11:57 PM | Žinutė # 558 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Ten gi yra du pečiai,vienas buvo kambarį kitas virtuvėje Tai dabar griaus tą kur virtuvėje,na ten toks ant kurio valgyti daroma Kol kas negalvojame apie pardavimą,ateityje bus matyt,nėra laiko dabar pardavinėti. o kur statysit židinį kambaryje ar virtuvėje? kaip faina bus vakaroti prie židinio tai aišku kad ateityje, gal kitą dalį nusipirksit Quote (Leila) nuostabiausias metas ypač kai turi savo kiemą ir visus kitus patogumus nei gyvenant bute žiauriai myliu savo namuką tikrai nėra nieko geriau, kai savas kiemas yra, na mes dar kiemo neturim, tai sode visos dienos lekia, ypač vasarą [ img]http://megstamiausias.ucoz.com/sm/5.gif[/img] Quote (Romeniukas) Aš tai geriu Martini su spryte taip užsimaniau,buvom alkoholio pardei,tai vyras brendžio pasiemė aš martinio Vaikai pasibuvo babilone,išmaišėme visas pardes mieste,apsipirkome ir gryžome namo. Brangusis jau parpia,nes šiandien 3 ryto kėlėsi į darbą tai pavargęs ką gero babilone labai skanus kokteiliukas su martiniu yra su žalia citrina, mėtomis, ledukais ir mineraliniu, fantastika
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Paskutinį kartą redaguota snieguoliuke - Trečiadienis, 2011-07-06, 0:42 AM |
Atsijungęs |
| |
Leila | Data: Antradienis, 2011-07-05, 11:57 PM | Žinutė # 559 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) svarbu oras nepavestų ir kompanija bus liuks ui neeeeeeeee,oras nėra svarbu,svarbu kompanija.Kai gera kompanija oras visada būna geras sakau nes žinau
|
Atsijungęs |
| |
Leila | Data: Antradienis, 2011-07-05, 11:59 PM | Žinutė # 560 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na mes dar kiemo neturim, tai sode visos dienos lekia, ypač vasarą ir tas gerai,bile ne namie tarp keturių sienų
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2011-07-05, 11:59 PM | Žinutė # 561 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Rytoj vėl reikės varyt i babiloną,vaikai nori filmuką pažėt,o man reikia ieškoti draugės vaikui dovanos krikštynų poga,nors jau užsakiau pagalvytę su nuotrauką,bet noriu dar ko nors įdomaus padovanoti,tik nežinau ką,gal kokią grandinėlę su križiuku,ar šiaip ką nors krikštinų tema kokį filmuką rodo vaikams, kažkaip lyg ir matyti visi , bet gal ką naujo rodo mes laukaim Ratų2 premjeros gall krikštomama būsi oj mes lyg ir draugės mergytę krikštysim
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2011-07-06, 0:01 AM | Žinutė # 562 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Leila) ir tas gerai,bile ne namie tarp keturių sienų aga o dabar kai abiem atostogos, tai namo grįžtam tik permiegoti o šeip ir tai dabar pas draugę sėdžiu, nakvosim, nes vyrukai išvarė į žvejybą tai lėksim iš ryto į miestą nusipirksim mėsytės vakare baliukas nusimato
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2011-07-06, 0:02 AM | Žinutė # 563 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Leila) ui neeeeeeeee,oras nėra svarbu,svarbu kompanija.Kai gera kompanija oras visada būna geras sakau nes žinau auksiniai žodžiai
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2011-07-06, 9:26 AM | Žinutė # 564 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Leila) ui neeeeeeeee,oras nėra svarbu,svarbu kompanija.Kai gera kompanija oras visada būna geras sakau nes žinau na kažin jei lietus pils o mes palapinėse tai tikrai nieko gero neprasėdėsi juk visų dienų palapinėje
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2011-07-06, 10:53 AM | Žinutė # 565 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas rytas na ir lyja mieste, kažin ar mums lietaus neatnesš geros jums mielosios dienelės
Paskutinį kartą redaguota snieguoliuke - Trečiadienis, 2011-07-06, 10:53 AM |
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2011-07-06, 11:08 AM | Žinutė # 566 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) labas rytas miela na ir lyja mieste, kažin ar mums lietaus neatnesš juokas juokas juokas geros jums mielosios dienelės mua laba ryta pas mus nieko kol kas bet taip apniukę jaučiu duos lietučio nu bet ir lyjimas kiekvieną dieną
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2011-07-06, 1:30 PM | Žinutė # 567 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) o kur statysit židinį kambaryje ar virtuvėje? kaip faina bus vakaroti prie židinio _liuks_ tai aišku kad ateityje, gal kitą dalį nusipirksit _liuks_ _liuks_ Dar galvojame kur stovės gal virtuvėje,nes ten bus ir virtuvė ir pasisedėjimai kaip sakant tai galvojame virtuvėje statyti
Quote (snieguoliuke) kokį filmuką rodo vaikams, kažkaip lyg ir matyti visi , bet gal ką naujo rodo miela miela mes laukaim Ratų2 premjeros gall krikštomama būsi oj mes lyg ir draugės mergytę krikštysim Žėjom alviną ir burundukus 2 nematę buvom visai patiko Pasivaikščiojome,ledų pavalgėme,padariau draugės vaikui krikštynų proga maikutę su užrašu ir viskas tete parsivežė namo
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2011-07-06, 1:31 PM | Žinutė # 568 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) gall krikštomama būsi oj mes lyg ir draugės mergytę krikštysim Nea nebūsiu krikšto mama,eisim tik pasveikinti Aš gal sesės vaikus krikštysiu
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2011-07-06, 1:33 PM | Žinutė # 569 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Ne koks šiandien orelis Pasibuvom mieste,dabar sedėsim namie,picą iškepsiu.brangusis taiso mašiną,keičia granatą, vaikai guli pietų poguliuko,o aš pasikompinsiu su kavos puodeliu
|
Atsijungęs |
| |
LAVA | Data: Trečiadienis, 2011-07-06, 2:00 PM | Žinutė # 570 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1392
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| sveikutes, nebera laiko is vis uzbegti, nes ryt mazajam metukai tai kepu 2 tortus, tai vienas rytojui, o kitas sestadieniui. Sukuosi kaip bitute, o dar koja kazkur pasukau ar ka padariau, kelias istines, vakar negalejau net paeiti normaliai siandien jau geriau
|
Atsijungęs |
| |