Penktadienis, 2025-01-17, 3:59 PM
Welcome Svečias
Pagrindinis | Registracija | Prisijungti
''Kartą užsukęs, negali sustot...''

Archive - read only
Forum moderator: Laurituke  
Paplepėkim prie kavos puodelio 60-tema.
LauritukeData: Trečiadienis, 2011-07-06, 7:51 PM | Žinutė # 571

[ (LT) ]

Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už forumo ir puslapio įkūrimą Forumo siela Plepučių,pleputė
zaliaake25, sveikute na jaučiu skanumynų prigaminsi ir greičiau sveik laikykis
Romeniukas, labuka daug nuveikėt šnd žiūriu mes buvom su Airiduku pas mano mamą ,važevom apsipirkti paskui su mamauku nuėjom į Katpedėlę pavalgėm pasisėdėjom,gryžau vaiką palikau mamai varėm su vyru iki akropolio ruošiamės išvykai jau po biški tai maniškis tapkes nusipirko,šortus miela miela db visi lauke malokas kapoja užvežė vakar tai yra darbo mažius tik laksto aplinkui diriguoja

Pagalba naujokams ir ne tik čia
Forumo taisyklės ir ne tik čia
Sveikinimų atvirukai

Atsijungęs
snieguoliukeData: Trečiadienis, 2011-07-06, 8:57 PM | Žinutė # 572

[ (LT) ]

Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
labas vakarėlis na va sėdžiu sode kaip faina vyriokai vėl žvejyboje, tai tinginiaujam, pas mus šiandien nelijo ir saulutės buvo faina pasisedėjom, sulauksim vyriukų ir lėksim namo draugytei ryt darbas miela
Quote (Laurituke)
mes buvom su Airiduku pas mano mamą ,važevom apsipirkti paskui su mamauku nuėjom į Katpedėlę pavalgėm pasisėdėjom,gryžau vaiką palikau mamai varėm su vyru iki akropolio ruošiamės išvykai jau po biški tai maniškis tapkes nusipirko,šortus db visi lauke malokas kapoja užvežė vakar tai yra darbo mažius tik laksto aplinkui diriguoja

kaip faina bus išvykoje jaučiu super ir Airidukui labai patiks

Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Atsijungęs
snieguoliukeData: Trečiadienis, 2011-07-06, 9:05 PM | Žinutė # 573

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
Dar galvojame kur stovės gal virtuvėje,nes ten bus ir virtuvė ir pasisedėjimai kaip sakant tai galvojame virtuvėje statyti

tai aišku kur jums geriau ten ir statykit, bet vargelio bus kol pastatysit reikia išmanyti, draugės vyras statybininkas, bet nerizikavo statyti pats, samdėsi kažką ten, sako paskui prisidarysiu liolės juokas juokas kaip faina židinys kambaryje fantastika
Quote (Romeniukas)
Žėjom alviną ir burundukus 2 nematę buvom visai patiko Pasivaikščiojome,ledų pavalgėme,padariau draugės vaikui krikštynų proga maikutę su užrašu ir viskas tete parsivežė namo

oj senas tas burundukai, aš sakau gal kokį naują pražiopsojom kunfu panda 2 dar visai nieko ir apie princeses , bet ten mergaitėms labaiu o tos maikutės tai brangios blin kažkada užsakiau su nuotraukaq ir užrašą beveik 60Lt kažin eurokose kokia kokybė galvoju

Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Atsijungęs
LauritukeData: Trečiadienis, 2011-07-06, 9:05 PM | Žinutė # 574

[ (LT) ]

Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (snieguoliuke)
aip faina bus išvykoje jaučiu super ir Airidukui labai patiks

labai tikiuos kad viskas ir pavyks gerai Airidukui jaučiu tikrai labai patiks bus jo draugas puzbrolis su juo labai gerai sueina tai va galės ten duotis,sakė vaikams ten tikrai yra ką veikti

Sveikinimų atvirukai

Atsijungęs
snieguoliukeData: Trečiadienis, 2011-07-06, 9:09 PM | Žinutė # 575

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
Ne koks šiandien orelis Pasibuvom mieste,dabar sedėsim namie,picą iškepsiu.brangusis taiso mašiną,keičia granatą, vaikai guli pietų poguliuko,o aš pasikompinsiu su kavos puodeliu

oj mums pasisekė, nors nelijo, saulutės buvo
Quote (zaliaake25)
sveikutes, nebera laiko is vis uzbegti, nes ryt mazajam metukai tai kepu 2 tortus, tai vienas rytojui, o kitas sestadieniui. Sukuosi kaip bitute, o dar koja kazkur pasukau ar ka padariau, kelias istines, vakar negalejau net paeiti normaliai siandien jau geriau

labukas brangioji mua mua mua bučkis tavo mažajam princui nuo manęs mua mua sveikatytės tau brangioji, pasitepk tepaliuku arba nueik pas daktarą anwei

Atsijungęs
snieguoliukeData: Trečiadienis, 2011-07-06, 9:11 PM | Žinutė # 576

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Laurituke)
labai tikiuos kad viskas ir pavyks gerai Airidukui jaučiu tikrai labai patiks bus jo draugas puzbrolis su juo labai gerai sueina tai va galės ten duotis,sakė vaikams ten tikrai yra ką veikti

aga yra tikrai ką veikti išsidūks, grįš pilnas įspūdžių

Atsijungęs
LauritukeData: Trečiadienis, 2011-07-06, 9:17 PM | Žinutė # 577

[ (LT) ]

Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (snieguoliuke)
aga yra tikrai ką veikti išsidūks, grįš pilnas įspūdžių

tai jau tikrai

Sveikinimų atvirukai

Atsijungęs
snieguoliukeData: Trečiadienis, 2011-07-06, 9:19 PM | Žinutė # 578

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
na ką veikinejat miela

Paskutinį kartą redaguota snieguoliuke - Trečiadienis, 2011-07-06, 9:51 PM
Atsijungęs
RomeniukasData: Trečiadienis, 2011-07-06, 10:11 PM | Žinutė # 579

[ (LT) ]

Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (Laurituke)
Romeniukas, labuka daug nuveikėt šnd žiūriu mes buvom su Airiduku pas mano mamą ,važevom apsipirkti paskui su mamauku nuėjom į Katpedėlę pavalgėm pasisėdėjom,gryžau vaiką palikau mamai varėm su vyru iki akropolio ruošiamės išvykai jau po biški tai maniškis tapkes nusipirko,šortus miela miela db visi lauke malokas kapoja užvežė vakar tai yra darbo mažius tik laksto aplinkui diriguoja

Smagiai ir jūs dieną praleidote Smagu jūms,faina kelionė laukia,kažin kaip mūms bus su atostogomis,jei man nedus tai bus ne kas

Atsijungęs
Vai2skeData: Trečiadienis, 2011-07-06, 10:11 PM | Žinutė # 580

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Sveikoss welcome
išleidau svečius, gulinėjam, nes cepelinai, čeburekai,tortai.ledai...
Quote (snieguoliuke)
o tos maikutės tai brangios blin kažkada užsakiau su nuotraukaq ir užrašą beveik 60Lt

na nezinau, darėmės šokiam, maikutės 15, uzrasai 14, paskau mergait4s dare, ir daugiau 30 nemokejo
sumaketuok su PS žodžius ant foto, ir kuo puikiausiai gaunas

Atsijungęs
RomeniukasData: Trečiadienis, 2011-07-06, 10:16 PM | Žinutė # 581

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (snieguoliuke)

tai aišku kur jums geriau ten ir statykit, bet vargelio bus kol pastatysit reikia išmanyti, draugės vyras statybininkas, bet nerizikavo statyti pats, samdėsi kažką ten, sako paskui prisidarysiu liolės juokas juokas kaip faina židinys kambaryje fantastika

statysim kur bus patogiausia. O kas dėl pajungimo tai kas be ko,kad pats vyras nestatys,atvažiuos žmogyus kuris apie tai nusimano,bet dar reikia nnusipirkti tuos vamzdžius. Ateityje galėsime ir radiatorius statytis,nes ta krosnelė židinys tam tinka tai pat ir vandenį galėtų šildyti _liuks_ Bet man nepatinka,kad stiklas būna karštas

Quote (snieguoliuke)
oj senas tas burundukai, aš sakau gal kokį naują pražiopsojom kunfu panda 2 dar visai nieko ir apie princeses , bet ten mergaitėms labaiu o tos maikutės tai brangios blin kažkada užsakiau su nuotraukaq ir užrašą beveik 60Lt kažin eurokose kokia kokybė galvoju

Na mes kadangi nemtatėme tai mūms ne senas juokas juokas Nebrangiai kainuoja babilone,na nebent kad maža vaikiška maikutė,su paveikslėliu ir užrašu 25lt _liuks_ Nuo savojo gavau velnių,sako kokia kvaila pati tokį darbą dirbi,o perki juokas juokas Bet manau nieko nepralošiau,nes vien nauja maikutė tiek manau kainuotų

Atsijungęs
RomeniukasData: Trečiadienis, 2011-07-06, 10:19 PM | Žinutė # 582

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (Vai2ske)
Sveikoss welcome
išleidau svečius, gulinėjam, nes cepelinai, čeburekai,tortai.ledai...

Sveikute mua Svečių turėjote ania _liuks_ Oho kokios vaišės pas jus buvo,skanumėlis

Quote (Vai2ske)
na nezinau, darėmės šokiam, maikutės 15, uzrasai 14, paskau mergait4s dare, ir daugiau 30 nemokejo
sumaketuok su PS žodžius ant foto, ir kuo puikiausiai gaunas

Aš dabar iš maximafoto užsisakiau pagalvę su foto,žėsiu kokia kokybė bus Nervuoja kad neparodo kaip atrodys,neduoda užsidėti užrašo,o aš kvaile net nepagalvojau kad su photoshopu galėjau uždėti užrašą ant nuotraukos

Atsijungęs
RomeniukasData: Trečiadienis, 2011-07-06, 10:20 PM | Žinutė # 583

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Maniškis atlūžo jau juokas juokas Harčio sriubos išsivirė privalgė,sako labai gerklę griaužia,reikia nuplauti alumi juokas juokas juokas

Atsijungęs
Vai2skeData: Trečiadienis, 2011-07-06, 11:02 PM | Žinutė # 584

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
na va, kitą kartą dėl užrašų žinosi miela
maniškis ir atidarė skarbonkę, siūlo, siūlo man..., sako nelenda.., tai nuėjo šuniukui supilt, sako sveika nuo kirminų

Atsijungęs
RomeniukasData: Trečiadienis, 2011-07-06, 11:06 PM | Žinutė # 585

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (Vai2ske)
na va, kitą kartą dėl užrašų žinosi miela
maniškis ir atidarė skarbonkę, siūlo, siūlo man..., sako nelenda.., tai nuėjo šuniukui supilt, sako sveika nuo kirminų

Tai ko nepasirašei juokas juokas Dabar šuo laimingas juokas

Atsijungęs
Search:

Kartą užsukęs negali sustoti© 2025