Paplepėkim prie kavos puodelio 64 -tema.
|
|
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2012-05-28, 8:25 AM | Žinutė # 1426 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Kamelija, sveikute smagu tave vėl matyti virginijak, svekute
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2012-05-28, 8:30 AM | Žinutė # 1427 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Romeniukas, sveikute tai linksmas savaitgalis buvo mūsų irgi liuks krikštynos labai buvo linksmos,vakar buvome Saulės terasoje pas mus ant Saulės miesto stogo atidarę tokią fainą šakes,kiek vaikams visokių pramogų,telikas didelis filmus rodo,na ir šeip labai gražiai sumastė tai smagiai pasibuvome na ką db reikia ruoštis kitam savaitgaliui mano gimšiukas bus
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2012-05-28, 8:43 AM | Žinutė # 1428 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) mūsų irgi liuks krikštynos labai buvo linksmos,vakar buvome Saulės terasoje pas mus ant Saulės miesto stogo atidarę tokią fainą šakes,kiek vaikams visokių pramogų,telikas didelis filmus rodo,na ir šeip labai gražiai sumastė tai smagiai pasibuvome na ką db reikia ruoštis kitam savaitgaliui mano gimšiukas bus
Kaip fainiai maciau foto toje saules terasoje o cia taip ilgai bus ar tik laikinai tos pramogos vaikams ant to stogo? Kaip tau fainiai visi savaitgaliai linksmi vbaliai ant baliuku o dar ir gimtadienis arteja, saunumelis,tik zek atlaikyk tiek linksmu savaitgaliu man ir nemazai audringu ir linksmu savaitgaliu dar sia vasara laukia tik spek visur dalyvauti
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2012-05-28, 2:35 PM | Žinutė # 1429 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Kaip fainiai maciau foto toje saules terasoje liuks o cia taip ilgai bus ar tik laikinai tos pramogos vaikams ant to stogo? galvoju Kaip tau fainiai visi savaitgaliai linksmi vbaliai ant baliuku nea ne laikinai bus visą laiką,super sugalvojo vaikams jo toks laikas db pas mus visi savaitgaliai tokie Quote (Romeniukas) o dar ir gimtadienis arteja, saunumelis,tik zek atlaikyk tiek linksmu savaitgaliu liuks juokas man ir nemazai audringu ir linksmu savaitgaliu dar sia vasara laukia tik spek visur dalyvauti juokas ne kur dingsi teks atlaikyti
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2012-05-28, 3:26 PM | Žinutė # 1430 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) nea ne laikinai bus visą laiką,super sugalvojo vaikams jo toks laikas db pas mus visi savaitgaliai tokie Tai labai faina reiks gal ir mums atvaziuoti, vaikai gales pasiduoti
Na jo vasara jau toks laikas, gimtadieniai gamta saslykiukas aliukas ir visa kita
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2012-05-28, 3:29 PM | Žinutė # 1431 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Keistas siandien oras tai saule sviecia tai apsiniauke, tai silta tai salta nei ka apsirengti, reiks neuzilgo eiti Dovydo pasiimti is darzelio,abu vaikinukus nuvesiu pas mociute ir keliausiu i mokykla susirinkimas bus. jauciu saraseli kaip paduos ko reikes mokyklai Na ka teks per vasara po truputi viska supirkti,bet tikiuosi kad ten visokiu pratybu patiems nereikes pirkti,o surinks pinigelius ir pati mokytoja nupirks Negaliu dar patiketi,kad savo vyresneli jau i mokykla isleisiu.
|
Atsijungęs |
| |
Kamelija | Data: Pirmadienis, 2012-05-28, 4:00 PM | Žinutė # 1432 |
[ ( NO) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Žinutės: 313
Apdovanojimai: 1
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| O pas mus siandien karsta- tik vejelis gelbeja o as negaliu patiketi jog i darzeli paruosiamon grupen i mokykla vyresnele isleisiu. Laukem eileje beveik metus ir nuo rugpjucio prades lankyti. dar gerai kad mums pirmumo teise buvo
|
Atsijungęs |
| |
Kamelija | Data: Pirmadienis, 2012-05-28, 4:02 PM | Žinutė # 1433 |
[ ( NO) ]
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| o mums birzeli turi atsiusti is darzelio ka supirkti reikes, jau dabar bijau pamatyti sarasiuka
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2012-05-28, 4:46 PM | Žinutė # 1434 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Palaikykite mus spauskite patinka,labai ačiū Paspausk po Lauros Metlovienės komentaru ''Patinka'' ačiū [;)] https://www.facebook.com/photo.p....theater
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2012-05-28, 5:08 PM | Žinutė # 1435 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Kamelija labukas į kurį daržiuką leisi savo princesę
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2012-05-28, 5:08 PM | Žinutė # 1436 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Kamelija) o mums birzeli turi atsiusti is darzelio ka supirkti reikes, jau dabar bijau pamatyti sarasiuka piktas nebus daug neišsgąsk per daug
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2012-05-28, 5:09 PM | Žinutė # 1437 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| jau
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2012-05-28, 5:14 PM | Žinutė # 1438 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) eiks neuzilgo eiti Dovydo pasiimti is darzelio,abu vaikinukus nuvesiu pas mociute ir keliausiu i mokykla susirinkimas bus. jauciu saraseli kaip paduos ko reikes mokyklai Na ka teks per vasara po truputi viska supirkti,bet tikiuosi kad ten visokiu pratybu patiems nereikes pirkti,o surinks pinigelius ir pati mokytoja nupirks galvoju Negaliu dar patiketi,kad savo vyresneli jau i mokykla isleisiu. nebus didelio sąrašo visi elementarūs pieštukai, flomasteriai, sąsiuvinis, akvarelė, guašas piešimo sąsiuvinis spalvotas, parkelis atvira plunksna ir apranga sportine nesusidaro labai didelė suma o pratyboms tai mes sunešėm pinigėlius mokytoja buvo apie 120 jei gerai pamenu ir nupirko mokytoja, va ir dabar renka mokytoja pas mus antrai klasei pratyboms :liuks: Romeniukas i bernužėlis gyvena su tėčiu tai daug ir tėtis supirks, ką nors ir tu nupirksi ir tikrai nebus didelė suma nepergyvenk
Paskutinį kartą redaguota snieguoliuke - Pirmadienis, 2012-05-28, 5:20 PM |
Atsijungęs |
| |
|
Kamelija | Data: Pirmadienis, 2012-05-28, 5:23 PM | Žinutė # 1440 |
[ ( NO) ]
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Læringsverkstedet barnehage Mork . Cia kitokie truputi reikalavimai, tai neramu kai paklausai bendradarbiu, kuriu vaikai eina i darzeli. Mazoji dar eileje laukia, tai tikimes kitais metais papulti. Vyresnelei kitamet i mokykla, o gaila isleisti dar seseriu neturincia, tokia mazute dar atrodo
|
Atsijungęs |
| |