Panevėžio lopšeliai - darželiai
|
|
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-12-01, 9:45 PM | Žinutė # 226 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na mes ar lopšelį ar prišmokyklinej grupei mokam apie 180, priklauso kiek dienų lankei dažniausiai mokam175 miela o jei yra vaikas iš rajono, ta prasme registruotas rajone, tai mokestis apie 400, rodė čia neperseniausiai per žinias miela Įdomiai čia,juk maitinimas jūsų darželyje vienodas kaip ir visur kitur,net ir mūsų darželyje,tai už ką jūs tiek daug mokate?
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Kamelija | Data: Trečiadienis, 2010-12-01, 9:49 PM | Žinutė # 227 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Žinutės: 313
Apdovanojimai: 1
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Abi namie, bet vyresniaja labai noriu pradeti leisti-jau nuobodu namie jai darosi , o maziji dar mazyte
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-12-01, 9:55 PM | Žinutė # 228 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Kamelija) Abi namie, bet vyresniaja labai noriu pradeti leisti-jau nuobodu namie jai darosi , o maziji dar mazyte mes pradėjom nuo 2 metukų leisti tai labai patiko dabar paskutiniai metai Quote (Romeniukas) Įdomiai čia,juk maitinimas jūsų darželyje vienodas kaip ir visur kitur,net ir mūsų darželyje,t ai už ką jūs tiek daug mokate? na mokam kiek pernai kiek ir užpernai , dabar bus lapeliai pasižiūrėsiu bet žinau kad tikrai ne 150 įdomu kiek kitos mamytės mokat už darželį
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-12-01, 10:02 PM | Žinutė # 229 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na mokam kiek pernai kiek ir užpernai miela , dabar bus lapeliai pasižiūrėsiu bet žinau kad tikrai ne 150 miela įdomu kiek kitos mamytės mokat už darželį miela Nesuprantu aš mokestis už maitinimą vienodas o suma skiriasi nemažai tai kas čia per skirtumai? Tikrai įdomu kiek kitos mamytės koka už darželį?
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-12-01, 10:07 PM | Žinutė # 230 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) snieguoliuke, kodėl jūs tiek daug mokate už darželį? jei 160lt ir ne už visas lankytinas dienas? čia gal kokie mokami būreliai susideda nežinau žinau kad suma yra nuo 160-180, priklauso nuo lankytų dienų, ryt eisiu į darželį tai paklausiu auklėtojos kiek tikslei mokama už pilną mėnesį . žinau tokį juokingą faktą kad "rūtoje" maistas vaikams lenkia daugumą darželių
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-12-01, 10:09 PM | Žinutė # 231 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) nežinau žinau kad suma yra nuo 160-180, priklauso nuo lankytų dienų, ryt eisiu į darželį tai paklausiu auklėtojos kiek tikslei mokama už pilną mėnesį . žinau tokį juokingą faktą kad "rūtoje" maistas vaikams lenkia daugumą darželių Gerai lenkia tai lenkia,bet jūsų darželyje mokestis už maitinimą priešmokiklinėje grupėje toks pat kaip ir mūsų bei kituose darželiuose Už ką jūs tiek daug mokate
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-12-01, 10:14 PM | Žinutė # 232 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Gerai lenkia tai lenkia,bet jūsų darželyje mokestis už maitinimą priešmokiklinėje grupėje toks pat kaip ir mūsų bei kituose darželiuose Už ką jūs tiek daug mokate žinok net nesigilinau, žinau kad su 50proc nuolaida kai studijavau mokėjom po 80-85 Lt
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-12-03, 10:59 PM | Žinutė # 233 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) žinok net nesigilinau, žinau kad su 50proc nuolaida kai studijavau mokėjom po 80-85 Lt Mes su nuolaida mokėdavome 74-75lt dėl to vieno lt nebežinau
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-12-03, 11:12 PM | Žinutė # 234 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Mes su nuolaida mokėdavome 74-75lt dėl to vieno lt nebežinau mes pasirodo mokam po 7Lt dienai dar +5 Lt grupės fondui ir būreliai
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-12-03, 11:42 PM | Žinutė # 235 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) mes pasirodo mokam po 7Lt dienai dar +5 Lt grupės fondui ir būreliai _liuks_ O kiek be fondo ir būrelių? už pilną mėnesį
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-12-03, 11:43 PM | Žinutė # 236 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) O kiek be fondo ir būrelių? už pilną mėnesį 161 berods bus be papildomų mokesčių, kaip ir kiekvienam darželį
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-12-03, 11:57 PM | Žinutė # 237 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) 161 berods bus be papildomų mokesčių, kaip ir kiekvienam darželį _liuks_ Nu jo kažkas panašaus
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2010-12-04, 0:00 AM | Žinutė # 238 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Nu jo kažkas panašaus visur vienodas mokestis, vadinasi ir jūs tiek turėtumėte mokėti, bet priklauso kiek dienų lankė ir t.t o mus dasideda dar papildomai na tai jau vaikučiai ruošiasi sutikti kalėdų senelį darželyje
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Šeštadienis, 2010-12-04, 0:26 AM | Žinutė # 239 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) visur vienodas mokestis, vadinasi ir jūs tiek turėtumėte mokėti, bet priklauso kiek dienų lankė ir t.t o mus dasideda dar papildomai _liuks_ na tai jau vaikučiai ruošiasi sutikti kalėdų senelį darželyje miela Nieko nežinau nebuvome visą savaitę darželyje Pirmadienį eisime jei Dovydas rytoj nekarščiuos
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-12-22, 10:31 PM | Žinutė # 240 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
|
Paskutinį kartą redaguota snieguoliuke - Ketvirtadienis, 2010-12-23, 1:21 PM |
Atsijungęs |
| |