Panevėžio lopšeliai - darželiai
|
|
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-11-09, 7:38 PM | Žinutė # 196 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) o jūs einat į kitus darželius su programėlėm ar tik pas save darot miela miela Tik pas save,o kas dabar net nežinau,bet tikrai niekur kiek supratau neis
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-11-09, 7:44 PM | Žinutė # 197 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Tik pas save,o kas dabar net nežinau,bet tikrai niekur kiek supratau neis mes tai kažkaip keliaut pradėjom po visus darželius
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-11-09, 7:47 PM | Žinutė # 198 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) mes tai kažkaip keliaut pradėjom po visus darželius juokas juokas juokas _liuks_ Pas mus nebent būna kelionė i Sigutės darželį ten kartu būna kažkiokie užsiemimai Lankosi knygyne,bibliotekoje Sakau reikia ir man nusivesti į biblioteka,o galiu darželinukams užvesti skaitytojo korteles
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-11-09, 7:55 PM | Žinutė # 199 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Pas mus nebent būna kelionė i Sigutės darželį ten kartu būna kažkiokie užsiemimai Lankosi knygyne,bibliotekoje Sakau reikia ir man nusivesti į biblioteka,o galiu darželinukams užvesti skaitytojo korteles man atrodo kad ne jug ką jie veiks, skaityt jei nemoka vienų tai į biblioteką niekas neleis manau, o jei kartu eini tai vaikų iki 7m net neprašo bilieto man atrodo kad tik nuo 1 klasės,
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-11-09, 8:19 PM | Žinutė # 200 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) man atrodo kad ne jug ką jie veiks, skaityt jei nemoka galvoju vienų tai į biblioteką niekas neleis manau, o jei kartu eini tai vaikų iki 7m net neprašo bilieto miela man atrodo kad tik nuo 1 klasės, Ne nu tai ne vieni eitų su manimi,pasiimtume kokias knygytes,pavartytų kaip tikri skaitytojai Išmoktų gražiai elgtis bibliotekoje,manau reikės nusivesti kai eisu pasiimti knygos
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-11-09, 8:23 PM | Žinutė # 201 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Ne nu tai ne vieni eitų su manimi,pasiimtume kokias knygytes,pavartytų kaip tikri skaitytojai Išmoktų gražiai elgtis bibliotekoje,manau reikės nusivesti kai eisu pasiimti knygos na tik kokios knygos paisėmę nepatvarkytų o šeip pasiimti aišku gali tam nereikia bilieto
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-11-09, 8:36 PM | Žinutė # 202 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na tik kokios knygos paisėmę nepatvarkytų o šeip pasiimti aišku gali tam nereikia bilieto _liuks_ Gal išmoks gražiau elgtis su knygutėmis
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-11-09, 8:42 PM | Žinutė # 203 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Gal išmoks gražiau elgtis su knygutėmis tai aišku, kad išmoks, nors jau nebemaži, turėtų žinoti kas gražu o kas ne turi mylėti knygutes, na gal dar išmoks, o Dovydas irgi nemyli knygučių
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-11-09, 9:08 PM | Žinutė # 204 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) tai aišku, kad išmoks, nors jau nebemaži, turėtų žinoti kas gražu o kas ne miela turi mylėti knygutes, na gal dar išmoks, o Dovydas irgi nemyli knygučių miela Dovydas nėra nei vienos knygutės suplėšęs
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-11-09, 9:36 PM | Žinutė # 205 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Dovydas nėra nei vienos knygutės suplėšęs
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-11-11, 10:07 PM | Žinutė # 206 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na va mūsų Kalėdinis renginys bus gruodžio 21 susitarėm, kad dėsimės tiek pat kiek ir pernai ir užpernai po 50 Lt, berniukams jau aptarėm ką pirksim mergaitėms irgi ir vėl viskas gula ant mūsų pečių, nes trečiai kadencijai perrinko tėvų komiteto pirmininke ir pirmininku
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-11-30, 5:58 PM | Žinutė # 207 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Pas mus ir vėl atvažoiuoja spekaklis,linksmieji muzikantai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-11-30, 6:10 PM | Žinutė # 208 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) as mus ir vėl atvažoiuoja spekaklis,linksmieji muzikantai ketvirtadienį mus aplankys vaikų spektaklis
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-11-30, 6:11 PM | Žinutė # 209 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| o kada pas jus Kalėdinis renginys
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-11-30, 6:17 PM | Žinutė # 210 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) o kada pas jus Kalėdinis renginys miela Dar nežinau nebuvo susirinkimo reikės rytoj užklausti gal jau ką kalbėo kai buvo susirinkimas ir aš nedalyvavau,nes ėjome pas gydytoją,bet kiek supratau,kad bus dar vienas susirinkimas dėl kalėdų
|
Atsijungęs |
| |