Spausdintuvai
|
|
linuciuxxxx | Data: Penktadienis, 2010-04-30, 10:41 AM | Žinutė # 16 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7233
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Irce6) kur pirkai gal gali parašyti,lėksiu ant dienų sau rinktis,gal tokį pat pirksiu,dar tiksliai neapsisprendžiau prkau topo centre Quote (Irce6) Ar gera skenavimo kokybė pas tave,nebandei dar bandziau,ir likau patenkinta
|
Atsijungęs |
| |
daniele | Data: Penktadienis, 2010-04-30, 1:58 PM | Žinutė # 17 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 3283
Apdovanojimai: 40
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (linuciuxxxx) mokejau 350 lt - tik tiek bet čia ne lazerinis jaučiu turiu HP, puse velnio,bet noriu,kad darbeliai būtų aukštos kokybės ,ir nereiktų niekur siųsti spausdinti ,tik kažin ar namie tai įmanoma ir dar noriu gero fotiko gal čia neįtemą aš ,einu žiūrėt gal yra tema APIE FOTIKUS
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Saulėtą rytą pamojuokim Saulei, nes ji moteris, Pėdomis paglostykim Žemę, nes ji - moteris. Nulenkim galvą gyvybei, nes ji - moteris, Nusišypsokim sau, nes mes - moterys!
|
Atsijungęs |
| |
linuciuxxxx | Data: Penktadienis, 2010-04-30, 2:54 PM | Žinutė # 18 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (daniele) tik tiek bet čia ne lazerinis jaučiu ne cia ne lazerinis Quote (daniele) turiu HP, puse velnio,bet noriu,kad darbeliai būtų aukštos kokybės ,ir nereiktų niekur siųsti spausdinti ,tik kažin ar namie tai įmanoma as kokybe tikrai labai patenkinta spausdinausi ir popieriukus saldainiams ir sampei etikete tai liuks gavosi,net geriau nei vienoj spaustuvej buvo atspausdine Quote (daniele) ir dar noriu gero fotiko gal čia neįtemą aš ,einu žiūrėt gal yra tema APIE FOTIKUS fotiko gero ir as labai noriu,bet kad jie labai brangus o tokios temos manau neturime
|
Atsijungęs |
| |
daniele | Data: Penktadienis, 2010-04-30, 3:08 PM | Žinutė # 19 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (linuciuxxxx) as kokybe tikrai labai patenkinta spausdinausi ir popieriukus saldainiams ir sampei etikete tai liuks gavosi,net geriau nei vienoj spaustuvej buvo atspausdine - rimtai, tikiu,tikiu...Ot reikia žinot ką perki Quote (linuciuxxxx) o tokios temos manau neturime - ir aš neradau
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Saulėtą rytą pamojuokim Saulei, nes ji moteris, Pėdomis paglostykim Žemę, nes ji - moteris. Nulenkim galvą gyvybei, nes ji - moteris, Nusišypsokim sau, nes mes - moterys!
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Šeštadienis, 2010-05-01, 9:15 AM | Žinutė # 20 |
[ ( GB) ]
Grupė: Admin padejėja
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 11602
Apdovanojimai: 72
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (linuciuxxxx) prkau topo centre REIKS PASIŽIŪRĖTI IR TEN Quote (linuciuxxxx) bandziau,ir likau patenkinta tada liuks,kažkodėl mane ant CANON firmos traukia tikiuosi ir nusipirksiu iš jų Quote (linuciuxxxx) kokybe tikrai labai patenkinta spausdinausi ir popieriukus saldainiams ir sampei etikete tai liuks gavosi,net geriau nei vienoj spaustuvej buvo atspausdine O ant kokio popieriaus popieriukus spausdinai,paprasto
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia MANO DARBELIAI
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Sekmadienis, 2010-05-02, 2:40 PM | Žinutė # 21 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Na va,gavau dovanų spausdintuvą,kaip tik mamyčių dieną jau laimės pilnos kelnės linuciuxxxx, tokį pat kaip tavo pirkom,senukuose už 299lt,nuolaida buvo tai jei kas bus neaišku klausiu pas tave,nes kolkas man ten žalias miškas,kai niekad nesu turėjusi,tai ojoj kaip sudėtinga viskas atrodo
|
Atsijungęs |
| |
linuciuxxxx | Data: Antradienis, 2010-05-04, 10:31 PM | Žinutė # 22 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Irce6) Na va,gavau dovanų spausdintuvą,kaip tik mamyčių dieną jau laimės pilnos kelnės nu va kaip smagu,dziaugiuosi kartu su tavim Quote (Irce6) linuciuxxxx, tokį pat kaip tavo pirkom,senukuose už 299lt,nuolaida buvo tai jei kas bus neaišku klausiu pas tave,nes kolkas man ten žalias miškas,kai niekad nesu turėjusi,tai ojoj kaip sudėtinga viskas atrodo galesi klaust,nors ir as pati dar ne viska ten pilnai issiaiskinau,manau bendrom jegom ismoksim naudotis pilnai Quote (Irce6) O ant kokio popieriaus popieriukus spausdinai,paprasto spausdinau ant foto blizgaus ,storis 120,bet reiketu plonesnio,tik dar neradau kur butu galima nusipirkti kokio nors blizgaus popieriaus ,nes manau butu pigiau negu foto popierius
|
Atsijungęs |
| |
daniele | Data: Trečiadienis, 2010-05-05, 10:25 AM | Žinutė # 23 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Irce6) Na va,gavau dovanų spausdintuvą,kaip tik mamyčių dieną jau laimės pilnos kelnės linuciuxxxx, tokį pat kaip tavo pirkom,senukuose už 299lt,nuolaida buvo - valiooo,kaip džiaugiuos su tavim
Paskutinį kartą redaguota daniele - Trečiadienis, 2010-05-05, 10:27 AM |
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Trečiadienis, 2010-05-05, 9:30 PM | Žinutė # 24 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Dėkui mergaitės,kad džiaugiatės kartu su manim Quote (linuciuxxxx) manau bendrom jegom ismoksim naudotis pilnai tikrai taip Quote (linuciuxxxx) spausdinau ant foto blizgaus ,storis 120,bet reiketu plonesnio,tik dar neradau kur butu galima nusipirkti kokio nors blizgaus popieriaus ,nes manau butu pigiau negu foto popierius vat šito nžn toj spaustuvėj,kur visad einu,patarė ant paprasto spausdinti saldainiams popierėlius,nes tipo dažai nenusitrina tada
|
Atsijungęs |
| |
linuciuxxxx | Data: Trečiadienis, 2010-05-05, 9:34 PM | Žinutė # 25 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Irce6) toj spaustuvėj,kur visad einu,patarė ant paprasto spausdinti saldainiams popierėlius,nes tipo dažai nenusitrina tada nusitrint tai man nenusitryne nei kiek,tik gal brangoka spausdint ant to foto ir gaila popieriaus ant saldainiu,tai todel ir noretusi rast koky nors paprasta bet blizgiu pavirsium,nes kiek zinau yra toks
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Trečiadienis, 2010-05-05, 9:46 PM | Žinutė # 26 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (linuciuxxxx) nes kiek zinau yra toks kur kažin rasti tokio,gal kitos žinos
|
Atsijungęs |
| |
linuciuxxxx | Data: Trečiadienis, 2010-05-05, 9:55 PM | Žinutė # 27 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Irce6) kur kažin rasti tokio,gal kitos žinos ir as vis suku galva ,bet mazai kas cia diskutuoja sia tema ,ar neturi merginos spausdintuvu ar nenori dalintis info
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2010-05-06, 9:33 AM | Žinutė # 28 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Mūsų spauzdintuvas ir skeneris nebeveikia tai reikia jau naujo,mūms tai geriausias canon tai tokį pat ir nusipirksime ateityje,kol kas nelabai reikalingas bet šiaip geras daigtas ir gerai turėti namie
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
linuciuxxxx | Data: Ketvirtadienis, 2010-05-06, 8:14 PM | Žinutė # 29 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) Mūsų spauzdintuvas ir skeneris nebeveikia nu tikrai nesmagu tada Quote (Dove@Deive) bet šiaip geras daigtas ir gerai turėti namie _liuks_ sutinku su tavimi,nes tikrai gerai kai namie jis yra
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Pirmadienis, 2010-07-12, 3:34 PM | Žinutė # 30 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Savo spausdintuvu esu labai patenkinta,nes spausdina net gražiau nei spaustuvėj kur vis nešdavau o dar patinka,kad galima atsispausdinti be baltų paraščių kartais to labai prireikia
|
Atsijungęs |
| |