Spausdintuvai
|
|
linuciuxxxx | Data: Pirmadienis, 2010-07-12, 7:27 PM | Žinutė # 31 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7233
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Irce) Savo spausdintuvu esu labai patenkinta, liuks ir aš savo patenkinta ,net labai Quote (Irce) nes spausdina net gražiau nei spaustuvėj kur vis nešdavau pritariu 100 procentų
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Pirmadienis, 2010-07-12, 11:33 PM | Žinutė # 32 |
[ ( LT) ]
Grupė: Admin padejėja
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 9789
Apdovanojimai: 62
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| O mano spausdintuvas yra Canon pixma MP 240 paprastas,bet kol kas ir tokio užtenka...kai pirkom nelabai ką išmanėm apie tokius daiktus,tai dabar tokio aišku nebepirkčiau,nes trūksta jame kai kokių funkcijų ...pvz nėra disko viršelio spausdinimo
Laimėtojų garbės lenta Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Pirmadienis, 2010-07-12, 11:34 PM | Žinutė # 33 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Irce) o dar patinka,kad galima atsispausdinti be baltų paraščių kartais to labai prireikia Jėtus kaip pavydžiu tokios funkcijos
Laimėtojų garbės lenta Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Antradienis, 2010-07-13, 8:26 AM | Žinutė # 34 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 11602
Apdovanojimai: 72
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Valedy) ...pvz nėra disko viršelio spausdinimo Nėra ir pas mane,bet man ir nereikia Quote (Valedy) kaip pavydžiu tokios funkcijos O kaip tu fotkes spausdini nebuvo diske jokios programos pas mane yra CANON EASY-PHOTOPRINT EX tai aš per ją spausdinu,ten pasirinkti galima,su paraštėm ar be ir pan.
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia MANO DARBELIAI
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Antradienis, 2010-07-13, 3:46 PM | Žinutė # 35 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Irce) O kaip tu fotkes spausdini Aš nespausdinu fotkių pati nebandžiau dar nė karto nors tokia funkcija yra Quote (Irce) nebuvo diske jokios programos Ot velnias,kažkaip net nežiūrėjau O tai tu dabar ir foto pati spausdiniesi namie
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Antradienis, 2010-07-13, 3:47 PM | Žinutė # 36 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Vienžo matyt aš nesu dar išstudijavusi savo printerio iki galo man svarbu kad lapus atspausdina ir viskas
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Antradienis, 2010-07-13, 4:13 PM | Žinutė # 37 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Valedy) matyt aš nesu dar išstudijavusi savo printerio iki galo Tai pastudijuok,turėtų ir pas tave kokia programa būti Quote (Valedy) tai tu dabar ir foto pati spausdiniesi namie Kelias atsispausdinau šiaip per tą programą spausdinu viską ant fotopopieriaus ir labai gražiai ir ryškiai gaunasi,ir ant storesnio per ją spausdinu,kokybė liuks
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Antradienis, 2010-07-13, 4:37 PM | Žinutė # 38 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Irce) spausdinu viską ant fotopopieriaus ir labai gražiai ir ryškiai gaunasi,ir ant storesnio per ją spausdinu,kokybė liuks Bet jaučiu ir dažai kaip sueina greit
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Antradienis, 2010-07-13, 7:41 PM | Žinutė # 39 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Valedy) jaučiu ir dažai kaip sueina greit Dar negaliu pasakyti,nes ne daug ir spausdinu,o ir pirktas neseniai,pora mėn.,bet dažų dar naujų nepirkau,nors pora spalvų prie pabaigos.Aišku,kad kuo didesnis failas,kuo ryškiau,tuo ir dažų daugiau "suėda"
|
Atsijungęs |
| |
naujute | Data: Antradienis, 2010-08-17, 12:20 PM | Žinutė # 40 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Žinutės: 397
Apdovanojimai: 12
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| sveikos o mano spausdintuvas gryba pjauna, spausdina tokiom juostelem, ne istisa teksta, nors kasete ir pakeiciu vistiek taip spausdina, kazin kad galetu buti jam?? kur Kaune gerai spausdintuvus tvarko?
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Antradienis, 2010-08-17, 4:14 PM | Žinutė # 41 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (naujute) o mano spausdintuvas gryba pjauna, spausdina tokiom juostelem, ne istisa teksta, Maniškis irgi mėgsta tokią nesąmonę daryt gerai,kad ne visada...ir aš nežinau kas čia galėtų būti
|
Atsijungęs |
| |
mazike | Data: Antradienis, 2010-08-17, 9:05 PM | Žinutė # 42 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1665
Apdovanojimai: 9
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (naujute) o mano spausdintuvas gryba pjauna, spausdina tokiom juostelem, ne istisa teksta, nors kasete ir pakeiciu vistiek taip spausdina, kazin kad galetu buti jam?? kur Kaune gerai spausdintuvus tvarko? reikia valyti galvutes...printerio nustatymuose turi buti funkcija clean cartridge, arba jei pildaisi kasetes pati reikia daryti sulygiavima....man paciai vakar ruozais spausdino, bet pajungiau lyginima, valyma ir viskas liuks.
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-10-11, 11:33 AM | Žinutė # 43 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Aš ir greitu laiku pirksiu lazerinį spauzdintuvą su skeneriu kad galėčiau fotošopo grožybes pati atsispauzdinti. Tai pat noriu canon ir jau nusižiūrėjome už 350lt :_liuks_: Quote (Valedy) Maniškis irgi mėgsta tokią nesąmonę daryt gerai,kad ne visada...ir aš nežinau kas čia galėtų būti Mūms taip darydavo tada,kai baigdavosi dažai Arba vyras kažką ten pravalydavo
Pagalba naujokams ir ne tik čia
Paskutinį kartą redaguota Romeniukas - Pirmadienis, 2010-10-11, 11:34 AM |
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Pirmadienis, 2010-10-11, 2:13 PM | Žinutė # 44 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) greitu laiku pirksiu lazerinį spauzdintuvą su skeneriu kad galėčiau fotošopo grožybes pati atsispauzdinti. Tai pat noriu canon ir jau nusižiūrėjome už 350lt Ane aš kai ieškojau sau,nebuvo lazerinio už tokią kainą nebent tik nespalvotai spausdinantis.Lauksim pasirodant su spausdintuvu,įdomu kaip jis atrodo ir pan.
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-10-11, 2:46 PM | Žinutė # 45 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Irce) Ane aš kai ieškojau sau,nebuvo lazerinio už tokią kainą nebent tik nespalvotai spausdinantis.Lauksim pasirodant su spausdintuvu,įdomu kaip jis atrodo ir pan. Yra kaip tik dar akcija Pasirodysiu kai jau turėsiu
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |