Spausdintuvai
|
|
Valedy | Data: Ketvirtadienis, 2010-10-28, 1:43 AM | Žinutė # 106 |
[ ( LT) ]
Grupė: Admin padejėja
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 9789
Apdovanojimai: 62
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Irce) Tai tik pradžioj taip atrodo,pradžioj ir aš spausdinau daug dabar kai tik labai reikia,nes ir popierius ir dažai nepigūs Būtent..mes kai tik nusipirkom savo canon'ą ,kad spausdinau ,kad spausdinau o ir vaikamstada baisia jau "reikėjo" visko..bet paskui kai pradėjau skaičiuot,kad kas 2 sav reikia keisti kasetes,kurių viena kainuoja apie 70 lt..nu tada jau neeeee,padarėm STOP ,ir bespausdinu tik tada kai labai reikia ir tikrai reikia
Laimėtojų garbės lenta Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Penktadienis, 2010-10-29, 10:01 PM | Žinutė # 107 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 11602
Apdovanojimai: 72
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Valedy) kai pradėjau skaičiuot,kad kas 2 sav reikia keisti kasetes,kurių viena kainuoja apie 70 lt.. Ohooooho kodėl tokios brangios aš canonui po 25 lt perku.Čia neoriginalios,originalios mačiau po 50 lt viena.Skirtumo nepajaučiau,spausdina ir su neoriginaliom labai liuks.
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia MANO DARBELIAI
|
Atsijungęs |
| |
linuciuxxxx | Data: Trečiadienis, 2010-11-03, 4:23 AM | Žinutė # 108 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7233
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Irce) .Čia neoriginalios,originalios mačiau po 50 lt viena O as originalias pirkus man atrodo po 35 litus
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-11-03, 10:00 AM | Žinutė # 109 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| O sakykit kokio storumo lapus galima spauzdinti? tarkim kaip diplomamas tokius lapus kiek suprantu pilnai galima,o kartoninio jaučiu nespauzdintu Quote (linuciuxxxx) O as originalias pirkus man atrodo po 35 litus Mūsų originali viena kasetė kainuoja apie 30lt,dedasi 4 tai gaunasi apie 120lt
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-11-03, 11:05 AM | Žinutė # 110 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) O sakykit kokio storumo lapus galima spauzdinti? tarkim kaip diplomamas tokius lapus kiek suprantu pilnai galima,o kartoninio jaučiu nespauzdintu aš spauzdinu, ant šiek tiek plonesnis nei kardonas , toks blizgus manau žinai tą popierių aš spauzdinu kartais ant spalvoto kardono
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Trečiadienis, 2010-11-03, 11:41 AM | Žinutė # 111 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (linuciuxxxx) as originalias pirkus man atrodo po 35 litus Kur pirkai aš tik topocentre,prie hypermaximos mačiau,kitur neiškojau. Quote (Romeniukas) kokio storumo lapus galima spauzdinti? Šiaip kiekvienas spausdintuvas skirtingo storio lapus spausdina.Plonus tai visi "kerta",ale aš su savo storiausius tik 210gm/m2 esu spausdinus,storesnio nebandžiau.
|
Atsijungęs |
| |
linuciuxxxx | Data: Trečiadienis, 2010-11-03, 11:45 PM | Žinutė # 112 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7233
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) aš spauzdinu, ant šiek tiek plonesnis nei kardonas _liuks_ , toks blizgus o kur tu ji perki Quote (Irce) Kur pirkai galvoju aš tik topocentre,prie hypermaximos mačiau,kitur neiškojau. tai kad as ir pirkau topo centre ir mokejau po 35 litus Quote (Irce) aš su savo storiausius tik 210gm/m2 esu spausdinus,storesnio nebandžiau. o as bandziau ant 240gm/m2,ir spausdino normaliai
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Ketvirtadienis, 2010-11-04, 7:59 AM | Žinutė # 113 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (linuciuxxxx) as ir pirkau topo centre ir mokejau po 35 litus Nu geras,aš kai pirkau po 50 lt viena buvo,tai tų nepirkau,brangoka dabar geltona spalva baigiasi,reiks lėkt nusipirkti kurią dieną,žiūrėsiu kiek kainuos Quote (linuciuxxxx) bandziau ant 240gm/m2,ir spausdino normaliai Tai liuks,žinosiu
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-11-04, 11:15 AM | Žinutė # 114 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (linuciuxxxx) o kur tu ji perki savaržėleje arba ofice1
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Ketvirtadienis, 2010-11-04, 12:11 PM | Žinutė # 115 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| snieguoliuke, kai turėsi ir galėsi,nufotkink pakuotę ir įdėk parodyti tada gal ir aš nusipirkisu,nes dabar neįsivaizduoju,kaip atrodo tas popierius
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-11-04, 3:34 PM | Žinutė # 116 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Irce) tada gal ir aš nusipirkisu,nes dabar neįsivaizduoju,kaip atrodo tas popierius pakuotės dabar neturiu, yra dar keli likę, reikės paieškoti gal ir pakuotės neišmečiau, labai panašus yra čia čia pas mane labai panašus, viena pusė blizgi kita ne
Paskutinį kartą redaguota snieguoliuke - Ketvirtadienis, 2010-11-04, 3:42 PM |
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Ketvirtadienis, 2010-11-04, 4:09 PM | Žinutė # 117 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) pakuotės dabar neturiu, yra dar keli likę, reikės paieškoti gal ir pakuotės neišmečiau, Tai nevark,nėra skubu va kai naują pirksi tada ir parodysi Quote (snieguoliuke) , labai panašus yra čia čia O kuris ten man tik pavadinimus rodo
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-11-04, 4:13 PM | Žinutė # 118 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Irce) Tai nevark,nėra skubu va kai naują pirksi tada ir parodysi ok Quote (Irce) O kuris ten man tik pavadinimus rodo na ten tik panašūs kur diplomams tie storesni kur 250 parašyta
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Ketvirtadienis, 2010-11-04, 4:17 PM | Žinutė # 119 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) ten tik panašūs kur diplomams tie storesni kur 250 parašyta Bet koks įdomus ten skirta žodžiams tik spausdinti įtariu
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2010-11-04, 7:52 PM | Žinutė # 120 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Merginos o esate spauzdinusios nuotraukas ant foto popieriaus Galvoju nusipirkti foto popieriaus nuotraukoms
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |