Spausdintuvai
|
|
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-10-22, 8:27 PM | Žinutė # 76 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Tai gal seniau pigesni buvo,dabar tai brangūs,nebent kokia akcija Ir beveik dauguma dideli griozdai Labai gerai kokį turime,kaip man pažaisti su photoshopu tai dar ir per geras na visai ne griozdas, o kokybė , darbe vienas yra lazerinis kitas rašalinis, tai kas jis įsijungia kaip traktoriukas seniau manau brangesni buvo, bet gavau čelį iš topo centro ir dasimečiau
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-10-22, 8:31 PM | Žinutė # 77 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na visai ne griozdas, o kokybė , darbe vienas yra lazerinis kitas rašalinis, tai kas jis įsijungia kaip traktoriukas seniau manau brangesni buvo, bet gavau čelį iš topo centro ir dasimečiau Kokybė tai kokybė bet kiek matėme tai beveik visi griozdai
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-10-22, 8:37 PM | Žinutė # 78 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Kokybė tai kokybė bet kiek matėme tai beveik visi griozdai na tai kad ne labai , bet mes žiūrėjom kad ir kokybė būtų ir visa kita
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-10-22, 8:38 PM | Žinutė # 79 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na tai kad ne labai , bet mes žiūrėjom kad ir kokybė būtų ir visa kita
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-10-22, 8:41 PM | Žinutė # 80 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| nes matai tau tik photoshopui reikia tai manau geras ir šitas
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-10-22, 8:55 PM | Žinutė # 81 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) nes matai tau tik photoshopui reikia tai manau geras ir šitas Tikrai taip ir nėra jau toks prastas
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-10-22, 9:00 PM | Žinutė # 82 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Tikrai taip ir nėra jau toks prastas na aišku kad nėra , nesvarbu koks svarbu kad spauzdintuvas ir negestų
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-10-22, 9:01 PM | Žinutė # 83 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na aišku kad nėra , nesvarbu koks svarbu kad spauzdintuvas ir negestų Garantinis yra
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-10-22, 10:18 PM | Žinutė # 84 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) mūsų tai toks tik va dabar naudojasi draugė , nes ko reikia aš atsispauzdinu darbe Bet kad čia ne lazerinis spauzdintuvas My WebPage
Paskutinį kartą redaguota Romeniukas - Penktadienis, 2010-10-22, 10:22 PM |
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-10-22, 10:20 PM | Žinutė # 85 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Bet kad čia ne lazerinis spauzdintuvas aga čia rašalinis, bet mūsų labai panašus , nes įkėliau iš intero nuotrauką kadangi jis pas draugę , mūsų tik šiek tiek didesnis
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-10-22, 10:26 PM | Žinutė # 86 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) aga čia rašalinis, bet mūsų labai panašus , nes įkėliau iš intero nuotrauką kadangi jis pas draugę , mūsų tik šiek tiek didesnis Gali būti,nes žiūriu į ikeltą foto ir per mažas,kad būtų su skeneriu Ai koks skirtumas ,tik pasižėjau intere lazerinių kainas,tai nerealu už tokią sumą gauti
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-10-22, 10:29 PM | Žinutė # 87 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Ai koks skirtumas ,tik pasižėjau intere lazerinių kainas,tai nerealu už tokią sumą gauti realu kai yra akcija ir turi topo centro kortelę bei topo cento litų realiai mokėjom palyginus tikrai nedaug
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-10-22, 10:32 PM | Žinutė # 88 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) realu kai yra akcija ir turi topo centro kortelę bei topo cento litų realiai mokėjom palyginus tikrai nedaug Gal nesiginčiju tik būtų idomu pamatyti kaip jis atrodo už tokią kainą Bet negi eisi pas draugę fotografuoti nes kiek žėjau,tai canon tokių visai nemačiau lazerinių ir dar toks nedidelis
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-10-22, 10:37 PM | Žinutė # 89 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Gal nesiginčiju tik būtų idomu pamatyti kaip jis atrodo už tokią kainą Bet negi eisi pas draugę fotografuoti nes kiek žėjau,tai canon tokių visai nemačiau lazerinių ir dar toks nedidelis na va kai vyksim pas draugę būtinai nufotkinsiu , parodysiu didesnis nei rašalinis, bet ne toks kaip pas mus darbe pasmus darbe samsung firmos na o tu gi irgi turėjai Canon, tai irgi buvo rašalinis
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-10-22, 10:40 PM | Žinutė # 90 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na o tu gi irgi turėjai Canon, tai irgi buvo rašalinis Taip turėjome canon rašalyni Ir visai gerai buvo
|
Atsijungęs |
| |