Ką daryti,kad vaikas nesirgtų?
|
|
Romeniukas | Data: Antradienis, 2012-03-20, 10:33 AM | Žinutė # 226 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) pam mus būna taip pat kai namuose sveiki,o kai darželyje staigiai sergam...tai db jaučiu nevesiu aš jau jo....užteks čia mūčytis,varysim į mokyklėlę kai pasveiks
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2012-03-20, 10:34 AM | Žinutė # 227 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Aš tai žinau,kad mūms gali tekti bet kokiu atveju lankyti darželį dėl darbo,bet kol dar galiu laikyti namie tai tikrai neleisime.
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2012-03-20, 12:51 PM | Žinutė # 228 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) daug laiko praleidžiame kieme bet kokiu oru ir jokių problemų. liuks tai taip ir reikia, reikėjo ir seniau dažniau lauke būti, gal būtumėte nesirge visiškai
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2012-03-20, 12:53 PM | Žinutė # 229 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Aš tai žinau,kad mūms gali tekti bet kokiu atveju lankyti darželį dėl darbo,bet kol dar galiu laikyti namie tai tikrai neleisime. tai aišku kol yra galimybė būti namuose tai ir darželin nebūtina, kam mokėti pinigus bet va jei gausi darbą, o darželyje vietos nebus
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2012-03-20, 12:54 PM | Žinutė # 230 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| bet va dabar taip pagalvojau, jei darželyje dažnai serga vaikiukai, tai nemanau kad kas pasikeistų mokykloje, jug ten dar daugiau vaikų
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2012-03-20, 3:04 PM | Žinutė # 231 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) bet va dabar taip pagalvojau, jei darželyje dažnai serga vaikiukai, tai nemanau kad kas pasikeistų mokykloje, jug ten dar daugiau vaikų galvoju galvoju galvoju atmink kad daugumos vaikų imunitetas sustiprėja nuo 5 metų,taip kad mokyklose mažiau serga,čia jau aš ant savęs tą patyrusi esu,ir dar ne vieną atvejį tokį žinau.
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2012-03-20, 7:48 PM | Žinutė # 232 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) atmink kad daugumos vaikų imunitetas sustiprėja nuo 5 metų,taip kad mokyklose mažiau serga,čia jau aš ant savęs tą patyrusi esu,ir dar ne vieną atvejį tokį žinau. tai aišku, kad išauga vaikai, bent jau dauguma bet va mūsų vienas krikštasūnis niekaip neišauga, o jau tuoj 6 metukai, darželio nelanko, o serga siaubingai, va šiandien skambinomės su jo mamyte, sako net nežinau ką bedaryti o tėvai irgi nelinkę sirgti, sesė krikštasūnio irgi ne tai sako apie mokyklą net bijau pagalvoti
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2012-03-20, 8:48 PM | Žinutė # 233 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) bet va mūsų vienas krikštasūnis niekaip neišauga, o jau tuoj 6 metukai, darželio nelanko, o serga siaubingai, va šiandien skambinomės su jo mamyte, sako net nežinau ką bedaryti geda geda o tėvai irgi nelinkę sirgti, sesė krikštasūnio irgi ne geda geda tai sako apie mokyklą net bijau pagalvoti na tai vienetai čia tokių yra.imunitetas nesusidaro ir viskas
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2012-03-20, 8:59 PM | Žinutė # 234 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) na tai vienetai čia tokių yra.imunitetas nesusidaro ir viskas tai aišku, gal kai bus dar vyresnis nebesirgs
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2012-03-20, 9:54 PM | Žinutė # 235 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) gal kai bus dar vyresnis nebesirgs geda tai jau taip
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2012-03-21, 3:44 PM | Žinutė # 236 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Bet kaip bebūtu keista,dovydas lanko darželį ir neatsimenu kada sirgo,sveikas kaip ridikas, tikėkimes,kas jis iš tų vaikų kuris jau išaugo ir įgavo imunitetą.
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2012-03-21, 5:05 PM | Žinutė # 237 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) kas jis iš tų vaikų kuris jau išaugo ir įgavo imunitetą. liuks jooo....
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2012-03-21, 5:06 PM | Žinutė # 238 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) jooo.... sustiprės ir Airidukas
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2012-03-21, 6:04 PM | Žinutė # 239 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) sustiprės ir Airidukas mua liuks liuks aš tai labai tikiuosi,taip ir turi būti
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2012-03-21, 6:34 PM | Žinutė # 240 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) aš tai labai tikiuosi,taip ir turi būti Taip ir bus pamatysi
|
Atsijungęs |
| |