Ką daryti,kad vaikas nesirgtų?
|
|
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-09-08, 9:08 AM | Žinutė # 16 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) jo turėtų suveikti Labai tikiuosi
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-09-08, 10:33 AM | Žinutė # 17 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Mažylis labai panašu,kad gali sirgti,labai dažnai čiaudo,ligtai slogytė nori rodytis,galvoju ką čia tokio nupirkti,kad neisisirgtų kokios arbatytės, arba va mums tailabai padeda pienas su medum , o šeip jei gerklytės nekauda dar tai net nežinau, o šeip jei truputį pakoso tai Hedelix padeda , tai vadinasi mažylis savaitgalį arba darželyje peršalo
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2010-09-08, 10:36 AM | Žinutė # 18 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) Hedelix tai atsikosijimui lengvinti o jai jos vaikiukai tik sloguoja tai tas Hedelix visai nei prie ko jims.
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-09-08, 10:42 AM | Žinutė # 19 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) tai atsikosijimui lengvinti o jai jos vaikiukai tik sloguoja tai tas Hedelix visai nei prie ko jims. tai ir sakau, jei dar nekoso, tai net nežinau , nes to sirupo kur tu minėjai mūsiškis negėrė , o šeip dažniausiai jei jau nosytė kimba sako po jos gerklytė ir t.t. na bet gal užbėks romeniukasligai už akių
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Paskutinį kartą redaguota snieguoliuke - Trečiadienis, 2010-09-08, 10:43 AM |
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-09-08, 10:44 AM | Žinutė # 20 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| o šeip kiek pamenu yra kažkokie čiulpiami saldainiukai vaistinėje imunitetui stiprinti, labai geri , bet va pavadinimo napamenu, o mes jau jų nebeturim, kažkas ten su ežiuone
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2010-09-08, 10:58 AM | Žinutė # 21 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) nes to sirupo kur tu minėjai mūsiškis negėrė mes jį visada geriamia jai tik kas ir jis mums labai geras jai tik sloga yra tai tikrai padės buvo ir mums padėję kai buvo tik pradžia.
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-09-08, 4:18 PM | Žinutė # 22 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) mes jį visada geriamia jai tik kas ir jis mums labai geras jai tik sloga yra tai tikrai padės buvo ir mums padėję kai buvo tik pradžia. mums gydytoja sakė kad labai geras , tai kažkada nusipirkom, bet mažius net apsivėmė , dabar gal ir gertų nes didesnis, tai tą nuvėžėm krikštasūniui
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-09-08, 5:11 PM | Žinutė # 23 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Nusipirkome vaistukų,tik dar reikės nuvažiuoti į vaistinę dėl tų tablečių ar pastilių,kur snieguoliukė rašė,kad yra kažkokios stiprinančios imunitetą Jei tokios yra reikės nusipirkti. Vakare prieš miegą duosiu pieno su medumi,tikiuosi nesusirgsime.
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-09-08, 8:38 PM | Žinutė # 24 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Nusipirkome vaistukų,tik dar reikės nuvažiuoti į vaistinę dėl tų tablečių ar pastilių,kur snieguoliukė rašė,kad yra kažkokios stiprinančios imunitetą Jei tokios yra reikės nusipirkti. yra žinok euro vaistinėje sakyk čiulpiamų tablečių su ežiuone :_liuks_: mums irgi reikė gal nusipirkti
Paskutinį kartą redaguota snieguoliuke - Trečiadienis, 2010-09-08, 8:39 PM |
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-09-08, 8:40 PM | Žinutė # 25 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Vakare prieš miegą duosiu pieno su medumi,tikiuosi nesusirgsime. turėtų padėti, o tu jį vedei į darželį šiandie gal reikėjo nebevesti, kad dar blogiau nepasidarytų ir galutinai nesuirgt arba kitų neapkrėstų
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-09-08, 9:06 PM | Žinutė # 26 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Pasiklausiau euro vaistinėje dėl tų čiulpiamų tablečių su ežiuole,tai sakė neturi. tai ir nenupirkau nupirkau dar vitaminu proling C su kalciu Stodalo dar nupirkau jei kosyti pradėtų,o pieno su medumi negėrė,tai duodu arbatos gripolis vaikams. nakčiai dėsiu pampersą jei prisisisiotų,kad nesušaltų,geriau su pampersu,bet sausai miegos
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-09-08, 9:07 PM | Žinutė # 27 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| O kada jūs duodate vitaminus,ryte ar vakare Aš dabar galvoju,nelabai gerai ryte ant tuščio skrandžio.
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-09-08, 9:08 PM | Žinutė # 28 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Pasiklausiau euro vaistinėje dėl tų čiulpiamų tablečių su ežiuole,tai sakė neturi. tai ir nenupirkau nupirkau dar vitaminu proling C su kalciu Stodalo dar nupirkau jei kosyti pradėtų,o pieno su medumi negėrė,tai duodu arbatos gripolis vaikams. nakčiai dėsiu pampersą jei prisisisiotų,kad nesušaltų,geriau su pampersu,bet sausai miegos žinok pavadinimas iš E raidės, bet tiek rausiau savo vaistinėe bet nebėra, na ryt eisiu iki vaistinės tai pasiklausiu ir parašysiu tai nebeleisk darželin tada savo kinderio
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-09-08, 9:09 PM | Žinutė # 29 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) O kada jūs duodate vitaminus,ryte ar vakare Aš dabar galvoju,nelabai gerai ryte ant tuščio skrandžio. vakare, bent jau mes , o kai kuriuos reikia ryte, priklauso nuo vitaminų
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-09-08, 9:13 PM | Žinutė # 30 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) tai duodu arbatos gripolis vaikams. tau šaunu kad padeda, mes kažkaip duodam natūralų produktą čiobrelius sode prisirenkam , ramūnėlių arbatos ir t.t. liežiedžiai dar padeda
|
Atsijungęs |
| |