Ką daryti,kad vaikas nesirgtų?
|
|
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-09-10, 10:04 AM | Žinutė # 46 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) o mano tai dar kosija sakau blemba kad ilgai visą savaitę jau atsikoso bet dar kosija vis tiek sakau kad labai ilgai jau gerai kad šnd pas daktare tai pažiūrės aišku pasirodykit daktarei dėl viso pikto na bet manau viskas bus gerai
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-09-13, 1:42 PM | Žinutė # 47 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) tai šeštadienį turėtų atvažiuoti į mūsų kliniką geras gydytojas ir pas jį pasidarysime tą tyrimą,bet jis kainuos 150lt Na ką padarysi. na romeniukai, kaip sekėsi pas gydytoją tikiuosi nieko blogo nepasakė ir viskas yra gerai
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-09-13, 1:47 PM | Žinutė # 48 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Nepasidarėme tyrimų,per vėlai užsiregistruoti nuėjau. Pasakė,kad kitą mėnėsį greičiausiai vėl atvažiuos,tada ir pasidarysime. Iš aplinkinių mane visi nuramino,sako dar ir didesniems užesiukai būna,bet ramiau būtų jei tai parodytų tyrimas.
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-09-13, 1:49 PM | Žinutė # 49 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Nepasidarėme tyrimų,per vėlai užsiregistruoti nuėjau. Pasakė,kad kitą mėnėsį greičiausiai vėl atvažiuos,tada ir pasidarysime. Iš aplinkinių mane visi nuramino,sako dar ir didesniems užesiukai būna,bet ramiau būtų jei tai parodytų tyrimas. aišku, daugeliui vaikų yra užesiukai , ir nieko čia baisaus, tik nereikia nervuotis anksčiau laiko
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-09-13, 2:47 PM | Žinutė # 50 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Tikiuosi,kad nieko rimto nėra ir viskas bus gerai Laurituke kaip Airidukui su kosuliuku
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2010-09-14, 10:32 AM | Žinutė # 51 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Laurituke kaip Airidukui su kosuliuku galvoju jau visai beveik nebekosija matyt išsikosijo šnd nuo kosulio dar duosiu ryt jau ne,pakoso retkarčiais ir tai atsikosija jau
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-09-14, 10:34 AM | Žinutė # 52 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) jau visai beveik nebekosija matyt išsikosijo šnd nuo kosulio dar duosiu ryt jau ne,pakoso retkarčiais ir tai atsikosija jau Tai jau sveiksta vaikinukas,šaunu
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2010-09-14, 10:35 AM | Žinutė # 53 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Tai jau sveiksta vaikinukas,šaunu anwei jo pagaliau nes ilgai jis man prakoseijo bet jau viskas gerai
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-09-14, 10:42 AM | Žinutė # 54 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) jau visai beveik nebekosija matyt išsikosijo šnd nuo kosulio dar duosiu ryt jau ne,pakoso retkarčiais ir tai atsikosija jau šaunu, kad sveikstate
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2010-09-14, 10:43 AM | Žinutė # 55 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) šaunu, kad sveikstate tikrai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-09-27, 2:05 PM | Žinutė # 56 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| stiprinti imunitetui mes jau kelias savaites naudojam, jis ypač stiprina imunitetą nuo peršalimo ligų
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-09-27, 2:06 PM | Žinutė # 57 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| o čia nusipirkom praeitą savaitę kaip čiulpiamos tbletės, mums parekomendavo nes panašaus poveikio kaip mūsų seniau vartoti imunitetui stiprinti
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2010-09-27, 2:46 PM | Žinutė # 58 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) o čia nusipirkom praeitą savaitę kaip čiulpiamos tbletės, mums parekomendavo nes panašaus poveikio kaip mūsų seniau vartoti imunitetui stiprinti _liuks_ kur tuos perki? Quote (snieguoliuke) stiprinti imunitetui mes jau kelias savaites naudojam, jis ypač stiprina imunitetą nuo peršalimo ligų _liuks_ _liuks_ o tie vitaminai nuo kokio amžiaus tinka?
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Pirmadienis, 2010-09-27, 3:00 PM | Žinutė # 59 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na as kol kas vietoj sintetiniu tableciu duodu,svarainiu,ar citrinu arbatos.dar maniskiai labai megsta avokada su batonu o jame vitamino c labai daug
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2010-09-27, 3:19 PM | Žinutė # 60 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) na as kol kas vietoj sintetiniu tableciu duodu,svarainiu,ar citrinu arbatos.dar maniskiai labai megsta avokada su batonu o jame vitamino c labai daug _liuks_ citrinų arbatą ir aš kazdiena duodu vaikui,gerai kad geria Quote (idit) avokada su batonu o jame vitamino c labai daug o geras o skanu?
|
Atsijungęs |
| |