Paplepėkim prie kavos puodelio 45 tema.
|
|
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2010-07-12, 1:35 PM | Žinutė # 1066 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (daniele) aš irgi už dovanojimą pinigėliais,aišku galima visaip įdomiai juos pateikti ,o dovana tai nebent tiksliai pasakoma,ko nori,tada tikrai taip Quote (Romeniukas) Aš ir galvoju ar neimanoma kažkaip atkurti tų foto iš fotiko, gal ir imanoma net nežinau,bet kaip būtų faina tai ne tas žodis jei galėtume jas atkurti. 10 pamėgink tu pasiklausinėti gal tikrai galima dar ką padaryti Quote (Romeniukas) Sveikutės karšta dūšna tai ne tas žodis,o aš dar iki šiol mastau kaip atgauti atkurti ištrintas nuotraukas liudna man jos tokios svarbios tai negaliu aš jų niekaip pamiršti. liudna siaubingas karštis gerai kad jau parneša lietų atvės gal truputį Quote (Nikutea) iandien vėl šutra... Laukiu trečiadienio, lietų praneša ir sekmadienio, nes žiūrėjau nuo sekmadienio kitą savaitę atvės iki 23. Pagaliau, nes dabar namie net miegoti dušna laukiu ir aš jau atvėsimo labai namuose karštis baisus nei miegoti gerai gali nei būti kambarį siaubas na ir gerai tegu palyja o paskui tegul būna normalus karštis o ne toks nežmoniškas
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-07-12, 1:39 PM | Žinutė # 1067 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Bandau su kažkokia progrmama atkurti nuotraukas,kažką atkuria tik nežinau ką,prijungiau fotiką tai nežinau ar ir iš jo atkuria ar tik iš kompo kas ištrinta,nu bus matyt kai baigs skenuoti,jei neatgaus tų nuotraukų tada bandysiu dar su kita progrma
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
laurintare | Data: Pirmadienis, 2010-07-12, 1:40 PM | Žinutė # 1068 |
[ ( GB) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1651
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labukas visoms
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Pirmadienis, 2010-07-12, 1:44 PM | Žinutė # 1069 |
[ ( LT) ]
Grupė: Admin padejėja
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 9789
Apdovanojimai: 62
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Aš ir galvoju ar neimanoma kažkaip atkurti tų foto iš fotiko, gal ir imanoma net nežinau,bet kaip būtų faina tai ne tas žodis jei galėtume jas atkurti. Aš sakau ,kad galima todėl,kad mano draugės vyras yra kompiuteristas ir jiems kažkada labai svarbios fotkės dingo,matyt vaikai prikišo nagus ir ištrynė...tai jis jas puikiausiai atsistatė
Laimėtojų garbės lenta Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-07-12, 1:45 PM | Žinutė # 1070 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Valedy) Aš sakau ,kad galima todėl,kad mano draugės vyras yra kompiuteristas ir jiems kažkada labai svarbios fotkės dingo,matyt vaikai prikišo nagus ir ištrynė...tai jis jas puikiausiai atsistatė Jau žinau,kad galima atkurti,tai žėsim gal ir mūms pavyks,būčiau labai tada laiminga
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Pirmadienis, 2010-07-12, 1:47 PM | Žinutė # 1071 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Valedy) ...tai jis jas puikiausiai atsistatė is kompiuterio?nes is fotiko jei jau istryne tai kazkodel abejoju,na bet gal galima
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2010-07-12, 1:47 PM | Žinutė # 1072 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| laurintare, sveikute senai matyta Quote (Romeniukas) Bandau su kažkokia progrmama atkurti nuotraukas,kažką atkuria tik nežinau ką,prijungiau fotiką tai nežinau ar ir iš jo atkuria ar tik iš kompo kas ištrinta,nu bus matyt kai baigs skenuoti,jei neatgaus tų nuotraukų tada bandysiu dar su kita progrma 10 na va gal pavyks
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Pirmadienis, 2010-07-12, 1:48 PM | Žinutė # 1073 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Jau žinau,kad galima atkurti,tai žėsim gal ir mūms pavyks,būčiau labai tada laiminga Nuva kaip smagu...jei pavyks atkurti džiaugsimės ir mes ir aišku lauksim pilno albumo fotkių
Laimėtojų garbės lenta Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2010-07-12, 1:48 PM | Žinutė # 1074 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) is kompiuterio iš kompo tikrai žinau kad galima bet iš fotiko tai neaišku kaip čia yra
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Pirmadienis, 2010-07-12, 1:50 PM | Žinutė # 1075 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Galima galima atsatyt ir iš fotiko kortelės...jei aišku nėra kažkas ten dar pažeista,pratrinta kokia smegenų dalis ir t.t. nežinau tų subtilybių.
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2010-07-12, 1:50 PM | Žinutė # 1076 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Valedy) Galima galima atsatyt ir iš fotiko kortelės...jei aišku nėra kažkas ten dar pažeista,pratrinta kokia smegenų dalis ir t.t. nežinau tų subtilybių. gal ir taip nežinau nebandžiau niekada.
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Pirmadienis, 2010-07-12, 1:51 PM | Žinutė # 1077 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| eh siuolaikine apratura
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Pirmadienis, 2010-07-12, 1:54 PM | Žinutė # 1078 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) eh siuolaikine apratura Tikrai taip na juk kaip ten bebuvę 21 amžius,reikia tobulėti
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-07-12, 1:57 PM | Žinutė # 1079 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Dieve kaip karšta tai negaliu reikia tik būti prie balos ir
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2010-07-12, 2:00 PM | Žinutė # 1080 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Dieve kaip karšta karšta ir pas mane noriu prie ežero gryš vyras važiuosim išsimaudyti
|
Atsijungęs |
| |