Panevėžio lopšeliai - darželiai
|
|
editaspuliuke | Data: Šeštadienis, 2010-04-03, 4:59 PM | Žinutė # 106 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Žinutės: 549
Apdovanojimai: 5
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| tai taip ir padarysiu , jau uzrasiau i zvaigzdute statybininku g. jis man arciausiai
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-04-14, 8:38 PM | Žinutė # 107 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Mūms tai pat liepė apsispręsti kuri lankysime,tai aš galvoju apie darželi gedimino gatveje,VAIKYSTĖ patogiausia būtū vyrui ir į darbą pakeliui ir man pasiimti nepertoliausiai,arba i sirupio gatvę,šiandien su vyru pasitarsime ir nuspresime. užrašyti tai užrašysiu,o jai kas išsibrauksime. Šiaip man sirupio gatvėje gal labiau norėtusi ten labai geras,pažėjau intere,patiko,gerų atsiliepimų girdėjau. O gal ir PURIENA lankysime net nežinau mėtausi dar
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-04-14, 8:57 PM | Žinutė # 108 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) Mūms tai pat liepė apsispręsti kuri lankysime,tai aš galvoju apie darželi gedimino gatveje,VAIKYSTĖ patogiausia būtū vyrui ir į darbą pakeliui ir man pasiimti nepertoliausiai,arba i sirupio gatvę,šiandien su vyru pasitarsime ir nuspresime. užrašyti tai užrašysiu,o jai kas išsibrauksime. tai jeigu nedirbsi tai ir išsibrauksi , bet svarbu tinkamą pasirinkt nes manau kad keisti nebus galima
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
editaspuliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-04-15, 8:10 AM | Žinutė # 109 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Žinutės: 549
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| is paziuros tai tas ZVAIGZDUTE nieko ir aplinka grazi plastikiniai langai atrodo tvarka yra bet nezinia kaip aukletojos bet vasarai nepasirinksi ten aukletojos daznai keisis man atrodo
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2010-04-15, 9:26 AM | Žinutė # 110 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (editaspuliuke) is paziuros tai tas ZVAIGZDUTE nieko ir aplinka grazi plastikiniai langai atrodo tvarka yra bet nezinia kaip aukletojos bet vasarai nepasirinksi ten aukletojos daznai keisis man atrodo tikrai vasara dažnai keičiasi auklėtojos ir tas man visai nepatinka,bet nieko čia nepadarysi. šiandien jau parašiau prašymą pas mažyli,kad lankysime NYKŠTUKĄ sirupio gatvėje,fainas man tas darželis
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-04-15, 11:21 AM | Žinutė # 111 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) tikrai vasara dažnai keičiasi auklėtojos ir tas man visai nepatinka,bet nieko čia nepadarysi. šiandien jau parašiau prašymą pas mažyli,kad lankysime NYKŠTUKĄ sirupio gatvėje,fainas man tas darželis mes irgi Nykštuką arba Varpelį , o kodėl ne "vaikystę" sakei kad patogu irgi būtų man dar palauk reikia, kadangi tikriausiai draugė per vasarą purienoje dirbs tai kad ir į purieną vesim
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2010-04-15, 1:34 PM | Žinutė # 112 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) mes irgi Nykštuką arba Varpelį , o kodėl ne "vaikystę" sakei kad patogu irgi būtų man dar palauk reikia, kadangi tikriausiai draugė per vasarą purienoje dirbs tai kad ir į purieną vesim eikit į varpeli,arba i purieną :10: i nykštuką dar patogiau vyrui į darbą pakeliui. o juk sakei visai nelankysite darželio,o vesite į Šermukšniuką apsigalvojote
Paskutinį kartą redaguota Dove@Deive - Ketvirtadienis, 2010-04-15, 1:35 PM |
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-05-06, 1:57 PM | Žinutė # 113 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) o juk sakei visai nelankysite darželio,o vesite į Šermukšniuką apsigalvojote ŠERMUKŠNIUKAS e kiekvieną dieną dirba, vesim tik dvi dienas per savaitę, po 2 val į būrelį
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2010-05-06, 3:03 PM | Žinutė # 114 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) DĖMESIO PANEVEŽIETĖS VASARĄ NEBEDIRBS LOPŠELIS-DARŽELIS "ŽVAIGŽDUTĖ" STATYBININKŲ GATVĖJE, VIETOJ JO TIKRIAUSIAI DIRBS LOPŠELIS-DARŽELIS "RŪTA" ALYVŲ GATVĖJE Ai mūms neaktualu,mes nei į tą nei į ta neisime vasarą Tai čia jūsų darželis gali dirbti vasarą ar ne?
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-05-06, 3:45 PM | Žinutė # 115 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) Tai čia jūsų darželis gali dirbti vasarą ar ne? aga ir pasiūlė darbą man darželyje liepos ir rugpjūčio mėn tai dirbsiu ir ten ir ten
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2010-05-06, 5:02 PM | Žinutė # 116 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Pasikeitė vasarą dirbančių darželių sąrašas Dirbs štai šie Diemedis - Molainių g Jūratė - Palangos g. Rūta - Alyvų g. Ramunė - Žemaičių g. Papartis - Dariaus ir Girėno g. Nykštukas - Sirupio g. Ąčiū dievui kad mūms NYKŠTUKAS dirbs :_liuks_:
Paskutinį kartą redaguota Dove@Deive - Ketvirtadienis, 2010-05-06, 5:05 PM |
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2010-05-06, 5:07 PM | Žinutė # 117 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Tik dabar valdininkai pamatė kad durnai išdėstyti darželiai kurie dirbs per vasarą blogai kas jau užsirasė i daarželius,dabar daug kam reikės viską keisti,o gal kaip tik kitiems bus patogiau šiedirbantys darželiai Na snieguoliukei pasisekė nereikės niekur keliauti
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-05-06, 7:39 PM | Žinutė # 118 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) Tik dabar valdininkai pamatė kad durnai išdėstyti darželiai kurie dirbs per vasarą blogai kas jau užsirasė i daarželius,dabar daug kam reikės viską keisti,o gal kaip tik kitiems bus patogiau šiedirbantys darželiai Na snieguoliukei pasisekė nereikės niekur keliauti ne dėl to pasikeitė darželiai, kai kurie bus renovuojami, tai dėl renovacijos nedirbs, o "rūta" renovuos kitais metais tai ji nusprendė dirbt mums tikrai pasisekė Dove o tu žadi leist į darželį saviškius vasarai?
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2010-05-06, 9:03 PM | Žinutė # 119 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) Dove o tu žadi leist į darželį saviškius vasarai? Aišku žadu,mokėti nereikia tai ko neleisti
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-05-06, 9:43 PM | Žinutė # 120 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) Aišku žadu,mokėti nereikia tai ko neleisti rimtai gi, bet jei dirb pradėsi, tai nebegausi pašalpos
|
Atsijungęs |
| |