Panevėžio lopšeliai - darželiai
|
|
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-05-31, 10:09 AM | Žinutė # 136 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) gal Dobilas Na taip o koks skirtumas Dobylas ar Dobylėlis,mažybine kalba parašiau
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-05-31, 10:13 AM | Žinutė # 137 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Na taip o koks skirtumas Dobylas ar Dobylėlis,mažybine kalba parašiau skirtumas toks kad jei mamytes įvestų dobilėlis nelabai ką rastų rastų
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-05-31, 10:14 AM | Žinutė # 138 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| kažkaip labai jau dažnai keičiasi tie vasaros darželiai, įdomu kiek kartų dar keisis
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-05-31, 10:17 AM | Žinutė # 139 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) kažkaip labai jau dažnai keičiasi tie vasaros darželiai, įdomu kiek kartų dar keisis na gal jau nebesikeis
|
Atsijungęs |
| |
editaspuliuke | Data: Trečiadienis, 2010-06-09, 9:59 PM | Žinutė # 140 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Žinutės: 549
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) KAS LANKO KOKI DARZELI TAI TAS IR GERIAUSIAS GIRIAMAS Quote (snieguoliuke) tai čia faktas _liuks_ _liuks_ ir visada manau bet koks vasarą dirbantis darželis daugumai nebus geras, nes nėra taip kaip visada nesutinku su jumis mergaites va jurbarke kai lankem darzely mano vaikis per 2 vasaros menesius daugeu ismoko nei per visus metus savo darzely ir aukletojos nors keitesi bet buvo superines o cia panevezy mes lankom riesutely nuo vasario men nebuvo jokio renginio isskyrus mamos diena ir tai nieko ypatingo aukletojos varnos tikros neparsinesa maniskis nei eilerascio nei daineles nei kokio ispudziu net galvojiu keisti darzely ziuresiu kaip vasara mums jurateja praeis nes per vasara lankysim JURATES darzely kazkaip nesiseka mum su aukletojom radzeliuose va pacios pirmos 2 kur buvo tai buvo super o kitos tai niekam tike ateina tik kad laika prastumt ir viskas nerupi tie vaikai joms
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-06-09, 10:28 PM | Žinutė # 141 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (editaspuliuke) nesutinku su jumis mergaites va jurbarke kai lankem darzely mano vaikis per 2 vasaros menesius daugeu ismoko nei per visus metus savo darzely ir aukletojos nors keitesi bet buvo superines o cia panevezy mes lankom riesutely nuo vasario men nebuvo jokio renginio isskyrus mamos diena ir tai nieko ypatingo aukletojos varnos tikros neparsinesa maniskis nei eilerascio nei daineles nei kokio ispudziu net galvojiu keisti darzely ziuresiu kaip vasara mums jurateja praeis nes per vasara lankysim JURATES darzely kazkaip nesiseka mum su aukletojom radzeliuose va pacios pirmos 2 kur buvo tai buvo super o kitos tai niekam tike ateina tik kad laika prastumt ir viskas nerupi tie vaikai joms tikra tiesa, žinok priklauso dauk kas nuo auklėtojų, va ir pas mus Rūtoj yra kelios nekokios aklėtojos na va man irgi keista, kad kaikuriuose darželiuose nėra renginių , va maniškis šiandien parėjo ir sako buvom vėl gamtininkų stosyje, žaidėm ten su studentais , o kituose darželiuose net nenuveda iki jos, nors viskas nemokamai
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2010-06-10, 8:39 AM | Žinutė # 142 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na va man irgi keista, kad kaikuriuose darželiuose nėra renginių , va maniškis šiandien parėjo ir sako buvom vėl gamtininkų stosyje, žaidėm ten su studentais , o kituose darželiuose net nenuveda iki jos, nors viskas nemokamai Kitiems to visai ir nereikia ir mamytės dėl to nesuka sau galvos,ne vieną mamą pažystu kuriai visiškai dzin ar vyksta darželyje renginiai ar ne,o kitos tų renginių baisiausiai nori,na aš tai tai pat prie tų kurios nori renginių,aktyvios veikos,ir mūsų darželyje jos pakankamai,vaikai keliauja jau į remginius,spektaklius į kitus darželius mokyklas,būna išvykos mūms užtektinai veiklos ir renginių Pasirašėme jog sutinkame kad mūsų vaikai išeitų už darželio teritorijos ribų ir kad būtų fotografuojami
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-09-01, 1:08 PM | Žinutė # 143 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (jurgutex) Na, mamytės, kaip jūsų mažiesiems sekėsi šiandien darželyje? na maniškis šiandien nuėjo pasveikinti auklėtojų ir pasisveikinti su draugais , pratesiau dar savaitėlę atostogų jam bet šeip tai labai patinka darželį, skė nori jau ir dabar pasilikti manau visi vaikai per vasaą pasiilgo savo draugų
|
Atsijungęs |
| |
jurgutex | Data: Trečiadienis, 2010-09-01, 1:10 PM | Žinutė # 144 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1590
Apdovanojimai: 21
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| kaip smagu, o tai ko neleidi jau dabar jei pats nori?
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-09-01, 1:13 PM | Žinutė # 145 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (jurgutex) kaip smagu, o tai ko neleidi jau dabar jei pats nori? beveik visą vasarą ėjo į darželį, tai padarėm pertrauką, dabar jis dar šią savaitę atostogaus nes paruošiamukas šiemet, tai galvelė tegu pailsi prieš kimbant į darbus , o dabar tai jis su draugais išvažiavęs į piceriją pasibūti, na pas mus grupėj šiandien dauguma atvėdė pasveiknti auklėtojos pasilabinti su draugais ir rebginio pasižiūrėti ir namo
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-09-01, 1:22 PM | Žinutė # 146 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Mūsų berniukai dar darželyje,greičiausiai dabar miega Mažylis labai norėjo eiti,rubinėje net pasiklausė ar galima eiti į grupę manau šauniai vaikai dieną praleido. Kažin ką Dovydas sakys patiko ar nepatiko darželyje
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-09-01, 1:29 PM | Žinutė # 147 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Mūsų berniukai dar darželyje,greičiausiai dabar miega Mažylis labai norėjo eiti,rubinėje net pasiklausė ar galima eiti į grupę manau šauniai vaikai dieną praleido. Kažin ką Dovydas sakys patiko ar nepatiko darželyje o tavo didysis nenori į darželį , kaip tik manau kad mažesni vaikai labiau nenori o tavo mažylis jau į kitą grupę, ar dar į lopšelį
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-09-01, 1:33 PM | Žinutė # 148 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Mažylis jau nuo praitų metų nebe lopšelinis Kažkaip idomiai gal kad metų gale gruodį gimęs.
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-09-01, 1:36 PM | Žinutė # 149 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Mažylis jau nuo praitų metų nebe lopšelinis Kažkaip idomiai gal kad metų gale gruodį gimęs. net nežinau, žinau kad nuo 3 eina į kitą grupę, bet gl ir dėl to kaip tu sakai , žinok nežinau o didysis dar ne paruošiamukas žinau kad pas jus paruošiamukus ruošia kita auklėtoja
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-09-01, 1:37 PM | Žinutė # 150 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau