Penktadienis, 2025-01-24, 11:21 AM
Welcome Svečias
Pagrindinis | Registracija | Prisijungti
''Kartą užsukęs, negali sustot...''

Forum moderator: jurgutex  
Panevėžio lopšeliai - darželiai
RomeniukasData: Pirmadienis, 2010-05-31, 10:09 AM | Žinutė # 136

[ (LT) ]

Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (snieguoliuke)
gal Dobilas

Na taip o koks skirtumas Dobylas ar Dobylėlis,mažybine kalba parašiau juokas

Pagalba naujokams ir ne tik čia

Atsijungęs
snieguoliukeData: Pirmadienis, 2010-05-31, 10:13 AM | Žinutė # 137

[ (LT) ]

Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
Na taip o koks skirtumas Dobylas ar Dobylėlis,mažybine kalba parašiau

skirtumas toks kad jei mamytes įvestų dobilėlis nelabai ką rastų rastų juokas juokas

Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Atsijungęs
snieguoliukeData: Pirmadienis, 2010-05-31, 10:14 AM | Žinutė # 138

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
kažkaip labai jau dažnai keičiasi tie vasaros darželiai, įdomu kiek kartų dar keisis galvoju galvoju

Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Atsijungęs
RomeniukasData: Pirmadienis, 2010-05-31, 10:17 AM | Žinutė # 139

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (snieguoliuke)
kažkaip labai jau dažnai keičiasi tie vasaros darželiai, įdomu kiek kartų dar keisis

na gal jau nebesikeis galvoju

Atsijungęs
editaspuliukeData: Trečiadienis, 2010-06-09, 9:59 PM | Žinutė # 140

[ (LT) ]

Grupė: Dalyviai
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Žinutės: 549
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
KAS LANKO KOKI DARZELI TAI TAS IR GERIAUSIAS GIRIAMAS

Quote (snieguoliuke)
tai čia faktas _liuks_ _liuks_ ir visada manau bet koks vasarą dirbantis darželis daugumai nebus geras, nes nėra taip kaip visada

nesutinku su jumis mergaites va jurbarke kai lankem darzely mano vaikis per 2 vasaros menesius daugeu ismoko nei per visus metus savo darzely ir aukletojos nors keitesi bet buvo superines _liuks_ _liuks_ _liuks_
o cia panevezy mes lankom riesutely nuo vasario men nebuvo jokio renginio isskyrus mamos diena ir tai nieko ypatingo aukletojos varnos tikros neparsinesa maniskis nei eilerascio nei daineles nei kokio ispudziu net galvojiu keisti darzely ziuresiu kaip vasara mums jurateja praeis nes per vasara lankysim JURATES darzely
kazkaip nesiseka mum su aukletojom radzeliuose va pacios pirmos 2 kur buvo tai buvo super o kitos tai niekam tike ateina tik kad laika prastumt ir viskas nerupi tie vaikai joms liudna liudna liudna

Atsijungęs
snieguoliukeData: Trečiadienis, 2010-06-09, 10:28 PM | Žinutė # 141

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (editaspuliuke)
nesutinku su jumis mergaites va jurbarke kai lankem darzely mano vaikis per 2 vasaros menesius daugeu ismoko nei per visus metus savo darzely ir aukletojos nors keitesi bet buvo superines
o cia panevezy mes lankom riesutely nuo vasario men nebuvo jokio renginio isskyrus mamos diena ir tai nieko ypatingo aukletojos varnos tikros neparsinesa maniskis nei eilerascio nei daineles nei kokio ispudziu net galvojiu keisti darzely ziuresiu kaip vasara mums jurateja praeis nes per vasara lankysim JURATES darzely
kazkaip nesiseka mum su aukletojom radzeliuose va pacios pirmos 2 kur buvo tai buvo super o kitos tai niekam tike ateina tik kad laika prastumt ir viskas nerupi tie vaikai joms

tikra tiesa, žinok priklauso dauk kas nuo auklėtojų, va ir pas mus Rūtoj yra kelios nekokios aklėtojos galvoju galvoju
na va man irgi keista, kad kaikuriuose darželiuose nėra renginių galvoju galvoju , va maniškis šiandien parėjo ir sako buvom vėl gamtininkų stosyje, žaidėm ten su studentais juokas juokas , o kituose darželiuose net nenuveda iki jos, nors viskas nemokamai galvoju

Atsijungęs
RomeniukasData: Ketvirtadienis, 2010-06-10, 8:39 AM | Žinutė # 142

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (snieguoliuke)
na va man irgi keista, kad kaikuriuose darželiuose nėra renginių , va maniškis šiandien parėjo ir sako buvom vėl gamtininkų stosyje, žaidėm ten su studentais , o kituose darželiuose net nenuveda iki jos, nors viskas nemokamai

Kitiems to visai ir nereikia ir mamytės dėl to nesuka sau galvos,ne vieną mamą pažystu kuriai visiškai dzin ar vyksta darželyje renginiai ar ne,o kitos tų renginių baisiausiai nori,na aš tai tai pat prie tų kurios nori renginių,aktyvios veikos,ir mūsų darželyje jos pakankamai,vaikai keliauja jau į remginius,spektaklius į kitus darželius mokyklas,būna išvykos mūms užtektinai veiklos ir renginių _liuks_ Pasirašėme jog sutinkame kad mūsų vaikai išeitų už darželio teritorijos ribų ir kad būtų fotografuojami _liuks_

Atsijungęs
snieguoliukeData: Trečiadienis, 2010-09-01, 1:08 PM | Žinutė # 143

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (jurgutex)
Na, mamytės, kaip jūsų mažiesiems sekėsi šiandien darželyje?

na maniškis šiandien nuėjo pasveikinti auklėtojų ir pasisveikinti su draugais _liuks_ , pratesiau dar savaitėlę atostogų jam bet šeip tai labai patinka darželį, skė nori jau ir dabar pasilikti juokas juokas manau visi vaikai per vasaą pasiilgo savo draugų _liuks_

Atsijungęs
jurgutexData: Trečiadienis, 2010-09-01, 1:10 PM | Žinutė # 144

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1590
Apdovanojimai: 21
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
kaip smagu, o tai ko neleidi jau dabar jei pats nori? 10

Forumo taisyklės ir ne tik čia

Atsijungęs
snieguoliukeData: Trečiadienis, 2010-09-01, 1:13 PM | Žinutė # 145

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (jurgutex)
kaip smagu, o tai ko neleidi jau dabar jei pats nori?

beveik visą vasarą ėjo į darželį, tai padarėm pertrauką, dabar jis dar šią savaitę atostogaus _liuks_ nes paruošiamukas šiemet, tai galvelė tegu pailsi prieš kimbant į darbus _liuks_ _liuks_ , o dabar tai jis su draugais išvažiavęs į piceriją pasibūti, na pas mus grupėj šiandien dauguma atvėdė pasveiknti auklėtojos pasilabinti su draugais ir rebginio pasižiūrėti ir namo juokas juokas

Atsijungęs
RomeniukasData: Trečiadienis, 2010-09-01, 1:22 PM | Žinutė # 146

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Mūsų berniukai dar darželyje,greičiausiai dabar miega miela Mažylis labai norėjo eiti,rubinėje net pasiklausė ar galima eiti į grupę juokas manau šauniai vaikai dieną praleido. _liuks_ Kažin ką Dovydas sakys patiko ar nepatiko darželyje 10

Atsijungęs
snieguoliukeData: Trečiadienis, 2010-09-01, 1:29 PM | Žinutė # 147

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
Mūsų berniukai dar darželyje,greičiausiai dabar miega Mažylis labai norėjo eiti,rubinėje net pasiklausė ar galima eiti į grupę manau šauniai vaikai dieną praleido. Kažin ką Dovydas sakys patiko ar nepatiko darželyje

o tavo didysis nenori į darželį galvoju , kaip tik manau kad mažesni vaikai labiau nenori juokas juokas o tavo mažylis jau į kitą grupę, ar dar į lopšelį miela

Atsijungęs
RomeniukasData: Trečiadienis, 2010-09-01, 1:33 PM | Žinutė # 148

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Mažylis jau nuo praitų metų nebe lopšelinis 10 Kažkaip idomiai gal kad metų gale gruodį gimęs.

Atsijungęs
snieguoliukeData: Trečiadienis, 2010-09-01, 1:36 PM | Žinutė # 149

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
Mažylis jau nuo praitų metų nebe lopšelinis Kažkaip idomiai gal kad metų gale gruodį gimęs.

net nežinau, žinau kad nuo 3 eina į kitą grupę, bet gl ir dėl to kaip tu sakai galvoju , žinok nežinau juokas juokas o didysis dar ne paruošiamukas miela žinau kad pas jus paruošiamukus ruošia kita auklėtoja miela

Atsijungęs
RomeniukasData: Trečiadienis, 2010-09-01, 1:37 PM | Žinutė # 150

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą