Spausdintuvai
|
|
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2010-10-17, 7:28 PM | Žinutė # 61 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) i užtat,kad tik fotošopui tai užteks ir paprasto, kam tau to "šustraus" na nebent kada mokytis sugalvotum ar kursams kokiems
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-10-20, 5:13 PM | Žinutė # 62 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Na va nusipirkome daugiafunkcini spauzdintuvą suskeneriu Visai nieko,spauzdina labai gražiai,kaip paveiksliukas Skistųjų kristalų ekranėliu, USB jungtis,kortelių skaitytuvas ir visa kita su nuolaida mokėjome 230lt Dedasi keturios kasetės Foto galėsiu idėti jei ką domins labai
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-10-20, 5:59 PM | Žinutė # 63 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Na va nusipirkome daugiafunkcini spauzdintuvą suskeneriu Visai nieko,spauzdina labai gražiai,kaip paveiksliukas Skistųjų kristalų ekranėliu, USB jungtis,kortelių skaitytuvas ir visa kita su nuolaida mokėjome 230lt Dedasi keturios kasetės Foto galėsiu idėti jei ką domins labai tikrai labai pigiai nusipirkot tiek funkcijų ir kaina nedidelė o kur pirkot
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-10-20, 6:05 PM | Žinutė # 64 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) tikrai labai pigiai nusipirkot tiek funkcijų ir kaina nedidelė o kur pirkot Tai taip pigiai,bet čia su nuolaida Babilone Aviteloje pirkome
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-10-20, 9:36 PM | Žinutė # 65 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Tai taip pigiai,bet čia su nuolaida Babilone Aviteloje pirkome o rašalinis ar lazerinis , samsung firmos spausdintuvas nuolaidos didelės
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-10-20, 10:57 PM | Žinutė # 66 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) o rašalinis ar lazerinis , samsung firmos spausdintuvas nuolaidos didelės Rašalinis,daugiafunkcinis, EPSON firmos
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-10-21, 11:15 AM | Žinutė # 67 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Rašalinis,daugiafunkcinis, EPSON firmos firma negirdėta , o šeip rašalinis greičiau baigiasi nei lazeriniai ir brangesnės kasetės tik triukšmas didesnis rašalinių nei lazerinių , bet kokybė manau panaši
Paskutinį kartą redaguota snieguoliuke - Ketvirtadienis, 2010-10-21, 11:18 AM |
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-10-22, 6:55 PM | Žinutė # 68 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) firma negirdėta , o šeip rašalinis greičiau baigiasi nei lazeriniai ir brangesnės kasetės tik triukšmas didesnis rašalinių nei lazerinių , bet kokybė manau panaši Firma žinoma ir labai gera Su lazeriniais daug vargo,ir kasetės daug brangesnės Triukšmas nėra didelis,palyginus su canon tai dvygubai tyliau dirba
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-10-22, 7:43 PM | Žinutė # 69 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Triukšmas nėra didelis,palyginus su canon tai dvygubai tyliau dirba na jau na jau pas mus Canon ir dirba labai tyliai o va EPSON kasečių nevisada rasi, o neoriginalių neatpažįsta, ir rašaliniai nepalyginami su lazeriniu, nes ilgiau dažų užtenka , na šeip turim tą canon jau ne metus (dabar) pas draugę stovi o triukšmo kai spausdini beveik nesigirdi
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-10-22, 7:49 PM | Žinutė # 70 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na jau na jau pas mus Canon ir dirba labai tyliai o va EPSON kasečių nevisada rasi, o neoriginalių neatpažįsta, ir rašaliniai nepalyginami su lazeriniu, nes ilgiau dažų užtenka , na šeip turim tą canon jau ne metus (dabar) pas draugę stovi o triukšmo kai spausdini beveik nesigirdi Na mūsų canon ne tyliai dirbo EPSON kasečių rasime Aviteloje visada rašaliniams spauzdintuvams uždžiūsta dažai jei ilgai nesinaudoji ,bet aš manau neleisiu uždžiūti Beje viskas atsiremia į kainą,500lt normalus lazerinis spauzdintuvas, o kur mes matėme už 350lt ten tik juodai baltai spauzdina
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-10-22, 7:58 PM | Žinutė # 71 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Va toks mūsų
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-10-22, 8:01 PM | Žinutė # 72 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Beje viskas atsiremia į kainą,500lt normalus lazerinis spauzdintuvas, o kur mes matėme už 350lt ten tik juodai baltai spauzdina na ne mes mokėjom apie 350, ir spauzdina spalvotai ir visą kitą daro Lazerinių spausdintuvų privalumai: • Pigesnė eksploatacija – pasibaigė „kankynė“ su rašalo kasetėmis. • Tylus įrangos darbas. • Dirba greičiau negu rašaliniai spausdintuvai. • Labai gera spausdinimo kokybė, ypač teksto. • Vis žemesnės kainos (pvz., „HP P1005“, „ SAMSUNG ML-1915 “) • Geresnis įrangos aprūpinimas. trūkumai Spalviniai lazeriniai spausdintuvai yra žymiai brangesnis nei spalvoto rašalo. Lazeriniai spausdintuvai yra didesnis ir sunkesnis, nes jie turi būti vaizdavimo būgno ir lazerių technologija. Rašalinių trūkumas : Spalvotai spausdinama maždaug penkis kartus lėčiau, nei nespalvotai. po kokių 30 lapų spauzdina neberyškiai Dėl dažų kainą, eksploatavimas rašalinio spausdintuvo yra brangesnis nei lazerinio Ršalas išėjęs iš spausdintuvo šiek tiek drėgnas ir gali prireikti laiko išdžiuti spalvotas Spausdinimas yra lėtesnis, Dažnai rašaliniai spausdintuvai yra lėtesni (matuojant puslapiais per minutę) už lazerinius, be to, reikia reguliariai keisti jų rašalo kasetes Privalumai Rašaliniai spausdintuvai yra žymiai pigesni. High End spausdintuvai sugeba gaminti aukštos kokybės vaizdus, kai naudojami su specialaus popieriaus.
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-10-22, 8:04 PM | Žinutė # 73 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Žinome trūkumus ir privalumus parduotuvėje viską išaiškino Quote (snieguoliuke) na ne mes mokėjom apie 350, ir spauzdina spalvotai ir visą kitą daro Bet jūsų ne lazerinis ar lazerinis
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-10-22, 8:22 PM | Žinutė # 74 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Bet jūsų ne lazerinis ar lazerinis lazerinis ir spalvotai spauzdina, ir printeris yra ir visa kitą, kai važiuosiu pas draugę reikės nufotografuoti, ir kai studijavau daug naudojau ir nieko nenutiko
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-10-22, 8:25 PM | Žinutė # 75 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) lazerinis ir spalvotai spauzdina, ir printeris yra ir visa kitą, kai važiuosiu pas draugę reikės nufotografuoti, ir kai studijavau daug naudojau ir nieko nenutiko Tai gal seniau pigesni buvo,dabar tai brangūs,nebent kokia akcija Ir beveik dauguma dideli griozdai Labai gerai kokį turime,kaip man pažaisti su photoshopu tai dar ir per geras
|
Atsijungęs |
| |