Šeštadienis, 2024-11-23, 8:58 PM
Welcome Svečias
Pagrindinis | Registracija | Prisijungti
''Kartą užsukęs, negali sustot...''

Forum moderator: Romeniukas  
Ką daryti,kad vaikas nesirgtų?
RomeniukasData: Pirmadienis, 2010-11-01, 11:15 PM | Žinutė # 121

[ (LT) ]

Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (snieguoliuke)
tema yra Ką daryti kad vaikas nesirgtų galime manau visos forumietės siūlyti viena kitai tai ką duodame savo vaikams kad nesirgtų, ir visai nesvarbu ar vaikas yra linkęs labaiu sirgti ar ne, tai yra pasitarimai, pasikalbėjimą ką vienu ar kitu atveju reitų daryti, jei jums šie vitaminai nepadės tai dar nereiškia kad nepadės kitam

Quote (snieguoliuke)
tema yra Ką daryti kad vaikas nesirgtų galime manau visos forumietės siūlyti viena kitai tai ką duodame savo vaikams kad nesirgtų, ir visai nesvarbu ar vaikas yra linkęs labaiu sirgti ar ne, tai yra pasitarimai, pasikalbėjimą ką vienu ar kitu atveju reitų daryti, jei jums šie vitaminai nepadės tai dar nereiškia kad nepadės kitam

Tai vat būtent juk tavo vaikas praktiškai neserga galvoju Ir tu manai kad čia vitaminų poveikis nuo kudikystės dienų? galvoju

Pagalba naujokams ir ne tik čia

Atsijungęs
snieguoliukeData: Pirmadienis, 2010-11-01, 11:16 PM | Žinutė # 122

[ (LT) ]

Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
Kam jūms ieškoti geriausio vitamano jei jūsų vaikas nesergantis,su stipria imunine sistema,čia tas pats kas yra kam reikia viską kas reklamuojama išbandyti.

na jei nesergantis tai dar nereiųkia kad jam nereikia vitaminų miela , jis juos vartuoja reguliariai, kai manau ir kiti vaikučiai _liuks_ _liuks_ vaiko imuminė sistema nepasidaro stipri iš niekur reikia pastoviai ją tiprinti, pernai vartojome preparatą su ežiuole, šiemet jos neberadau, todėl naudojame prevental _liuks_ _liuks_ kai jį pirkom dar jokios reklamos apie šiuos vitaminus nerodė arba bent jau nematėm juokas juokas kadangi vaiko organizmą reikia saugoti nuo visokių ligų tą mes ir darome _liuks_ _liuks_ o kad reikiaviską išbandyti, tai visiškai ne, aš ne vaikas kad susigundyčiau reklama ar kitų žmonių reklamuojamais vienokiais ar kitokiais vaistais ar vitaminais, tam yra gydytojai ir pan.

Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Atsijungęs
snieguoliukeData: Pirmadienis, 2010-11-01, 11:20 PM | Žinutė # 123

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
Tai vat būtent juk tavo vaikas praktiškai neserga Ir tu manai kad čia vitaminų poveikis nuo kudikystės dienų?

manau kad dasideda vitaminų vartojimas, taip pat kokie yra tėvai (na pavyzdžiui mes nesam ligoniai, nei vaiku būdama nepamenu kad būčiau sirgus ) ir visa kita, bet paaugus vaikui vitaminai manau duoda daug ką, aišku ne visus metus, nes nuo pavasario iki rudens mes jų visiškai nevartojame, yra vaisiai daržovės ir t.t.
mes duodavom mažam geriamus vitaminus, paaugusiam tabletes _liuks_

Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Atsijungęs
RomeniukasData: Pirmadienis, 2010-11-01, 11:29 PM | Žinutė # 124

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Taip imuninės sistemos stiprumą vaikas atsineša jau gimdamas,o vėliau reikia ją stiprinti jei ji silpna,bet kažkodėl daugumai jokie stiuprinimai nepadeda,net sanatorijos.

Dabar aišku,kad negali sakyti jog šie vitaminai ar vaistai yra geri,gali sakyti,tik tai kad tavo vaikui buvo geri ir padėjo,nes kitam visiškai nepadeda ir jokio poveikio.

Atsijungęs
snieguoliukeData: Pirmadienis, 2010-11-01, 11:35 PM | Žinutė # 125

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
o vėliau reikia ją stiprinti jei ji silpna,bet kažkodėl daugumai jokie stiuprinimai nepadeda,net sanatorijos.

manau imuine sistema reikia pastoviai stiprinti nesvarbu ar silpna ar stipri,, o ypač vaikams, suaugęs tai pats jau gali nuspręsti ar tau reikia vitaminų ar ne o vaikas to padaryti negali miela
Quote (Romeniukas)
kad negali sakyti jog šie vitaminai ar vaistai yra geri,gali sakyti,tik tai kad tavo vaikui buvo geri ir padėjo,nes kitam visiškai nepadeda ir jokio poveikio.

aš ir nesakau, kad jie yra geri visiems , jei kas pabandys ir pasakys ar jiems padėjo ar ne _liuks_
tai pat ir tu negali sakyti kad vieni ar kiti vitaminai kurie tau nepadėjo yra negeri, nes jie gal padeda kitiems vaikams ir jiems yra labai geri _liuks_ arba sakai kad patys pačiausi patys geriasi yra rusiški vitaminai kurių laukiat, gal jie visiškai negeri, jei jūsų vaikams bus geri, o gal kitiems visiškai nepadės galvoju

Atsijungęs
snieguoliukeData: Pirmadienis, 2010-11-01, 11:36 PM | Žinutė # 126

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Na mielosios mamytės ar teko naudoti Preveltal vitaminus imuninei sistemai stiprinti? kokia jūsų nuomonė, kokius vitaminus naudojate imuninei sistemai stiprinti šiuo metu miela

Atsijungęs
snieguoliukeData: Antradienis, 2010-11-02, 0:07 AM | Žinutė # 127

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
,o čia nauji vitaminai kuriuos tu parodei,kas pasakys kad kažkam jie padėjo,nors viena mamytė

taip pat yra labai gerų atsiliepimų _liuks_ _liuks_ na tikriausiai bus atsiliepimų ir mūsų forumiuke _liuks_
Quote (Romeniukas)
,tik tai kad geri ir daug gerų atsiliepimų,tai pabandyti verta,nes yra kam padėjo ir ligoniukams ir ne tik

beveik apie visu vitaminus rašoma tas pats juokas juokas

Atsijungęs
RomeniukasData: Antradienis, 2010-11-02, 9:10 AM | Žinutė # 128

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (snieguoliuke)
Na mielosios mamytės ar teko naudoti Preveltal vitaminus imuninei sistemai stiprinti? kokia jūsų nuomonė, kokius vitaminus naudojate imuninei sistemai stiprinti šiuo metu

Yra atskira tema apie vitaminus

Atsijungęs
neridaData: Antradienis, 2010-11-02, 9:27 AM | Žinutė # 129

[ (US) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 5372
Apdovanojimai: 64
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (snieguoliuke)
ar teko naudoti Preveltal vitaminus imuninei sistemai stiprinti?

tu gal norejai pasakyti PREVENTAN 10 mes jau kokia savaite geriam vaikiskas ciulpiamas tableteles Preventan. stai taip atrodo.

Šypsena – tai pro tavo veido langą šviečianti šviesa, kuri sako žmonėms, jog tavo širdis yra namie.
B. Ferrero

Paskutinį kartą redaguota nerida - Antradienis, 2010-11-02, 9:29 AM
Atsijungęs
RomeniukasData: Antradienis, 2010-11-02, 9:29 AM | Žinutė # 130

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Vitaminų yra atskira tema

Atsijungęs
snieguoliukeData: Antradienis, 2010-11-02, 10:30 AM | Žinutė # 131

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (nerida)
tu gal norejai pasakyti PREVENTAN mes jau kokia savaite geriam vaikiskas ciulpiamas tableteles Preventan. stai taip atrodo.

aga tokius ne taip parašiau, ankstesniame puslapyje esu įkėlusi _liuks_ _liuks_

Atsijungęs
snieguoliukeData: Antradienis, 2010-11-02, 10:31 AM | Žinutė # 132

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
Vitaminų yra atskira tema

žinom, bet čia kalam apie imunines sistemos stiprinimą _liuks_

Atsijungęs
RomeniukasData: Sekmadienis, 2010-11-07, 3:59 PM | Žinutė # 133

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Skaičiau labai gerus atsiliepimus apie tepaliuką, yra toks tepaliukas Oksolin, nuo gripo ir visokių
ų peršalimų, reikia 2 kartus per dieną tepti nosies šnerves ir viskas, labai padeda _liuks_

Ar kas bandėte galvoju

Tai pat vaikams imuninei sistemai stiprinti yra citroplus lašiukai. Tinka ir vaikams ir kūdikiams, ir mamoms, ir vyrams ir t.t. Skaitosi greifrutu seėklų ekstraktas stiprinantis imunitetą. Naturalus preparatas.

O gal šiuos vaistukus kas naudojote? galvoju

Atsijungęs
RomeniukasData: Sekmadienis, 2010-11-07, 4:02 PM | Žinutė # 134

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Barsuko taukai sako labai gerai stiprina imunitetą daug kam jie labai padėjo,bet iš kur jų gauti gal kas žinote? galvoju

Atsijungęs
snieguoliukeData: Sekmadienis, 2010-11-07, 4:45 PM | Žinutė # 135

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
Skaičiau labai gerus atsiliepimus apie tepaliuką, yra toks tepaliukas Oksolin, nuo gripo ir visokių
ų peršalimų, reikia 2 kartus per dieną tepti nosies šnerves ir viskas, labai padeda

gal ir geras, bet vien atsiliepmais nepasitikėčiau, manau reikia išbandyti _liuks_
Quote (Romeniukas)
Tai pat vaikams imuninei sistemai stiprinti yra citroplus lašiukai. Tinka ir vaikams ir kūdikiams, ir mamoms, ir vyrams ir t.t. Skaitosi greifrutu seėklų ekstraktas stiprinantis imunitetą. Naturalus preparatas.
O gal šiuos vaistukus kas naudojote?

naudoja krikštasūnis, šiek tiek padeda _liuks_ _liuks_ _liuks_ serga šiek tiek mažiau _liuks_ _liuks_

Atsijungęs
Search:

Kartą užsukęs negali sustoti© 2024