Ką daryti,kad vaikas nesirgtų?
|
|
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2010-10-17, 8:04 PM | Žinutė # 106 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) atsigėrė šilto pieno su medumi ir užmigo aga manasis irgi mėgsta, o taviškiai jau miega
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2010-10-17, 8:07 PM | Žinutė # 107 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) aga manasis irgi mėgsta, o taviškiai jau miega Dovydas miega,prisikarstė šiandien po medžius tai nulūžo
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2010-10-17, 8:11 PM | Žinutė # 108 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Dovydas miega,prisikarstė šiandien po medžius tai nulūžo manasis tai ir atrakcionuose išsidūko dar turim valandą nemokamai na va suvalgė vitaminus kinderis jau lovoj
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-11-01, 9:39 PM | Žinutė # 109 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| nors kaina nemaža bet manau verta
Paskutinį kartą redaguota snieguoliuke - Antradienis, 2010-11-02, 10:33 AM |
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-11-01, 10:17 PM | Žinutė # 110 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) nors kaina nemaža bet tikrai verta Pagal ką sprendžiate,kad verta Sudėtins dvigubai didesnė,koks poveikis? vitaminai gana nauji,išreklamuoti
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-11-01, 10:28 PM | Žinutė # 111 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Pagal ką sprendžiate,kad verta Sudėtins dvigubai didesnė,koks poveikis? vitaminai gana nauji,išreklamuoti na yra 30 tablečių pakuot ir 90 tablečių pakuotė, kaina su medaus kortele kai pirkom buvo apiue 26 Lt , bet čia eina kaip imuniteto stiprinimui nuo peršalimo ligų nuo nosies uždegimų ir pan. o be to yra medžiaga kuri saugo dantukus. na kadangi artėja žiema ir nenorim kad vaikas sirgtų tai jis visada geria imuninę sistemą stiprinančius vitaminus, kadangi baigėme senuosius dabar vartojame šiuos , na kad išreklamuoti, tai manau daug vaikų vitaminų yra reklamuojami, tik reikia išsirinkti sau tinkamus, vieniems gali tiktui kitiems ne
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-11-01, 10:41 PM | Žinutė # 112 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na yra 30 tablečių pakuot ir 90 tablečių pakuotė, kaina su medaus kortele kai pirkom buvo apiue 26 Lt , bet čia eina kaip imuniteto stiprinimui nuo peršalimo ligų nuo nosies uždegimų ir pan. o be to yra medžiaga kuri saugo dantukus. na kadangi artėja žiema ir nenorim kad vaikas sirgtų tai jis visada geria imuninę sistemą stiprinančius vitaminus, kadangi baigėme senuosius dabar vartojame šiuos , na kad išreklamuoti, tai manau daug vaikų vitaminų yra reklamuojami, tik reikia išsirinkti sau tinkamus, vieniems gali tiktui kitiems ne Bet dar niekas nepasakė ir nepatvirtino,kad jie yra geri,o vitaminų ir visko kito begalė Reklama kaip jau žinome reklama,daug ka nusipirkome dėl reklamos Be to ne vienus vaistus ir vitaminus perkame trigubai brangesnius dėl imuniteto stiprinimo,bet nieko,poveikio jokio Tai reklamuojamų vitaminų nebepirksiu,šiuo metu laukiu iš rusijos vitaminų kurie labai tikrai geri,ne iš reklamos o realiai,žmonės kalba ir taip toliau,tikiuosi jie ir mus pasieks Šie vitaminai ne vienam vaikui padėjo,labai tikimės,kad ir mes jų sulauksime O kas liečia šiuos vitaminus,idomu kas juos panaudojo ilgiau negu mėnesį ar du,kad pasakytų jog jie geri ir vaikas mažiau serga,įgijo stipresni imunitetą ir taip toliau Čia vėl tas pats pareklamavo,kad geri,aš nusipirkau ir sakau,kad geri
|
Atsijungęs |
| |
titanike | Data: Pirmadienis, 2010-11-01, 10:45 PM | Žinutė # 113 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1691
Apdovanojimai: 18
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| KAs liečia vitaminus tai aš visada tariuosi su daktare kokie geriau,šiuo metu mes geriau meškuti Tedi su ežiuolėm, nes pačiai sunku isirinkt manau tinkanti savo vaikui. Kiekviena vaikas individualus vienam tinka kitam ne
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-11-01, 10:51 PM | Žinutė # 114 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Bet dar niekas nepasakė ir nepatvirtino,kad jie yra geri,o vitaminų ir visko kito begalė Reklama kaip jau žinome reklama,daug ka nusipirkome dėl reklamos Be to ne vienus vaistus ir vitaminus perkame trigubai brangesnius dėl imuniteto stiprinimo,bet nieko,poveikio jokio na mes neperkam kalnais, gal pataikome nusipirkti tinkamus , na bet manau kad tai nuo daug ko priklauso, mūsų kinderis neragavęs antibiotikų, tai dar jo imuminė sistema nesusigadinusi, ir padeda kad ir patys paprasčiausi ir elementariausi vitaminai imunitetui stprinti, jei taviškiai linkę labaiu sirgti, jų imuminė sistema visiškai kitokia, gal jiems reikia kitokių vitaminų :galvoju: , jei jums poveikio jokio nėra tai nereiškia kad to poveiki nėra niekam, kad ir nuo kitokių imunitetą stiprinančių vitaminų o jums gal reikia pačių paprasčiausių o ne trigubai brangesnių ir padės na o kas liečia reklamą, mes ne vaikai kurie be prot susižavi naujais marsiečiais, nors tai tik paprasčiausi vitaminai, o kaina tikrai nemaža :juokas: kažkada rašei kad jums nuo gerklės padeda tonziloreet tabletės, nors kiti visai priešingos nuomonės, kadangi jos niko nepadeda, bet va jums padeda, tai tas pats manau ir su visais vitaminais :_liuks_: bet mums svarbiausia, kad tinka mūsų kinderiui ir tikiuosi, kad ir šia žiemą kaip ir kitas žiemas nesirgsime ir būsime sveiki
Paskutinį kartą redaguota snieguoliuke - Pirmadienis, 2010-11-01, 10:54 PM |
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-11-01, 10:53 PM | Žinutė # 115 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (titanike) KAs liečia vitaminus tai aš visada tariuosi su daktare kokie geriau,šiuo metu mes geriau meškuti Tedi su ežiuolėm, nes pačiai sunku isirinkt manau tinkanti savo vaikui. Kiekviena vaikas individualus vienam tinka kitam ne mes irgi visada jei nenueiname tai bent jau paskambiname ir pasitariame kai buvom mažesni ir mes vartojom Tedį dabar naudojam Tedžio kalcį ir magnį ir labai teisingai pasakei apie tai kad kiekvienas vaikas individualus kas vienam tinka, dar nereiškia, kad tiks kitam, bet norint tai sužinoti, reikia mėginti bandyti kol atrasi kas vaikui geriausia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-11-01, 11:02 PM | Žinutė # 116 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Tai vat būtent,taip išeina negalima rašyti,kad labai geri vitaminai,nes tarkim jie geri tik jūsų vaikui,o ne mano ar kitos mamos vaikams Be to jūs šių vitaminų dar ilgai nevartojote,jūsų vaikas nėra sergantis,tai jūms manau bet kokie vitaminai ar imuniteto stiprintojei bus geri,nes jūsų vaikas ir taip stiprus,o kas liečia ligoniuikas manau tokie vitaminai kaip ir visai kiti tikrai nepadės sustiprinti imuninės sistemos. Čia reikia daug daugiau nei vitaminų,nes manau vitaminus vartoja kekivienas vaikas,bet serga dažnai,ne vitaminuose esmė.čia yra daud rimčiau nei jokie marsiečiai,dedys ar va šie nauji vitaminai nesustiprins imuniteto.
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-11-01, 11:04 PM | Žinutė # 117 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Tai reklamuojamų vitaminų nebepirksiu,šiuo metu laukiu iš rusijos vitaminų kurie labai tikrai geri,ne iš reklamos o realiai,žmonės kalba ir taip toliau,tikiuosi jie ir mus pasieks Šie vitaminai ne vienam vaikui padėjo,labai tikimės,kad ir mes jų sulauksime na o va pati sau prieštarauji, o gal žmonės nori reklamuoti tuos vitaminus kur jūs laukait, iš kur žinai kad geri , gal vieniems kaip ir rašei padeda o kitiems ne Quote (Romeniukas) O kas liečia šiuos vitaminus,idomu kas juos panaudojo ilgiau negu mėnesį ar du,kad pasakytų jog jie geri ir vaikas mažiau serga,įgijo stipresni imunitetą ir taip toliau Čia vėl tas pats pareklamavo,kad geri,aš nusipirkau ir sakau,kad geri na aš asmeniškai sprendžiu iš to, kad maniškis neserga, nei jam sloga bėga nei jis koso, nes rudenio pabaigoje pradedame vartoti vitamins imuninei sistemai stiprinti, ir jie veiksmingi, jei vaikas neserga o iš ko dar galima spręsti, manau tik iš to na o jei tu linkusi pirkti tik tai ką reklamuoja bet ne tai ko nori, manau niekas nepadės, nes nuėjus į vaistinę, jei nežinai ko nori tiek vitaminų pasiūlys kad net galva apsisuks
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-11-01, 11:06 PM | Žinutė # 118 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) ir labai teisingai pasakei apie tai kad kiekvienas vaikas individualus kas vienam tinka, dar nereiškia, kad tiks kitam, bet norint tai sužinoti, reikia mėginti bandyti kol atrasi kas vaikui geriausia Kam jūms ieškoti geriausio vitamano jei jūsų vaikas nesergantis,su stipria imunine sistema,čia tas pats kas yra kam reikia viską kas reklamuojama išbandyti. Nebeimu į galvą ką reklamuoja,jau gana kiek pinigų į balą išmesta ir jokio poveikio,ką naudojam tą ir toliau naudosime.
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-11-01, 11:10 PM | Žinutė # 119 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Tai vat būtent,taip išeina negalima rašyti,kad labai geri vitaminai,nes tarkim jie geri tik jūsų vaikui,o ne mano ar kitos mamos vaikams Be to jūs šių vitaminų dar ilgai nevartojote,jūsų vaikas nėra sergantis,tai jūms manau bet kokie vitaminai ar imuniteto stiprintojei bus geri,nes jūsų vaikas ir taip stiprus,o kas liečia ligoniuikas manau tokie vitaminai kaip ir visai kiti tikrai nepadės sustiprinti imuninės sistemos. Čia reikia daug daugiau nei vitaminų,nes manau vitaminus vartoja kekivienas vaikas,bet serga dažnai,ne vitaminuose esmė.čia yra daud rimčiau nei jokie marsiečiai,dedys ar va šie nauji vitaminai nesustiprins imuniteto. tema yra Ką daryti kad vaikas nesirgtų galime manau visos forumietės siūlyti viena kitai tai ką duodame savo vaikams kad nesirgtų, ir visai nesvarbu ar vaikas yra linkęs labaiu sirgti ar ne, tai yra pasitarimai, pasikalbėjimą ką vienu ar kitu atveju reitų daryti, jei jums šie vitaminai nepadės tai dar nereiškia kad nepadės kitam vaikui, ir tai jokiu būdu nereiškia kad reikia juos pirkti, jug kiekviena turime galvą ant pečių ir žinome ką reikia daryti , tap pat pati rašai kad padės vitaminai iš rusijos, bet iš kur tu tą žinai gal jie visiškai nepadės ir tu negali taip drąsiai teigti kad jie tau nepadės nes jūs jų net nevartojote, mes vartojame beveik mėnesį , ir jokia sloga ir kosuliukas mums nebaiūs
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-11-01, 11:12 PM | Žinutė # 120 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na o va pati sau prieštarauji, o gal žmonės nori reklamuoti tuos vitaminus kur jūs laukait, iš kur žinai kad geri , gal vieniems kaip ir rašei padeda o kitiems ne Tai vat būtent,kad žinome kurie geri kurie nieko gero,nes žmonės naudojo,yra patirtis,o čia nauji vitaminai,negirdėjau neskaičiau,kad būtų labai geri ar išgirti, gal ir padeda gal ir ne,bet kad ir jūs dar neišgėrėte net pakuotės kad teigtum,jog jie geri Quote (snieguoliuke) na aš asmeniškai sprendžiu iš to, kad maniškis neserga, nei jam sloga bėga nei jis koso, nes rudenio pabaigoje pradedame vartoti vitamins imuninei sistemai stiprinti, ir jie veiksmingi, jei vaikas neserga o iš ko dar galima spręsti, manau tik iš to na o jei tu linkusi pirkti tik tai ką reklamuoja bet ne tai ko nori, manau niekas nepadės, nes nuėjus į vaistinę, jei nežinai ko nori tiek vitaminų pasiūlys kad net galva apsisuks Tai gerai kiek jūs laiko vartojate šiuos vitaminus Ne nuo šių vitaminų jūsų vaikas nesrga,jis neserga praktiškai nuo vaikystės,turi gerą imunitetą,bet ne nuo šių naujų vitaminų O čia tema ką daryti,kad vaikas nesirgtų Nemanau,kad nuo šių vitaminų vaikas gali nebesirgti ne kuo skiriasi nuo visų marsiečių ir taip toliau...
|
Atsijungęs |
| |