Šeštadienis, 2024-11-23, 8:45 PM
Welcome Svečias
Pagrindinis | Registracija | Prisijungti
''Kartą užsukęs, negali sustot...''

Forum moderator: Romeniukas  
Ką daryti,kad vaikas nesirgtų?
snieguoliukeData: Sekmadienis, 2010-11-07, 4:45 PM | Žinutė # 136

[ (LT) ]

Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
Barsuko taukai sako labai gerai stiprina imunitetą daug kam jie labai padėjo,bet iš kur jų gauti gal kas žinote?

vadinasi reikia pasigauti barsuką juokas juokas

Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Atsijungęs
RomeniukasData: Sekmadienis, 2010-11-07, 5:10 PM | Žinutė # 137

[ (LT) ]

Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (snieguoliuke)
vadinasi reikia pasigauti barsuką

Na jei yra kas juos naudoja reiškia galima iš kažkur gauti tik nežinau iš kur Beje jau yra ir barsuko taukų kapsulės _liuks_

Pagalba naujokams ir ne tik čia

Atsijungęs
snieguoliukeData: Sekmadienis, 2010-11-07, 5:22 PM | Žinutė # 138

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
Beje jau yra ir barsuko taukų kapsulės

mačiau Euro vaistinėje, bet man kažkaip kraupiai skamba galvoju na bet jei negeria žuvų taukų tai nelabai manau ir jų gers, nors ir kvapo neturėtų jų būti miela nors pamenu, kai daktarė išvis liepė negerti žuvų taukų, nes jie ne ti kad nepadeda bet kai kam ir kenkia galvoju , bet daug kas juos geria ir jiems jie tinka _liuks_ _liuks_
mes tai jau biginėjam meškos jėgą juokas juokas reikės vėl pirkti _liuks_

Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Atsijungęs
RomeniukasData: Sekmadienis, 2010-11-07, 5:29 PM | Žinutė # 139

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (snieguoliuke)
mačiau Euro vaistinėje, bet man kažkaip kraupiai skamba

Visai nekraupiai kas čia kraupaus,dar ne tokius dalykus valgom ir geriam,kad tik kaip sakant mačitų

Atsijungęs
RomeniukasData: Sekmadienis, 2010-11-07, 5:30 PM | Žinutė # 140

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Kai kuriuose vaistuose dar ne tokia sudėtis,kai paskaitai tai tikriai kraupiai skamba

Atsijungęs
RomeniukasData: Sekmadienis, 2010-11-07, 5:32 PM | Žinutė # 141

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Sakoma, kad laukinių gyvūnų taukai pasižymi gydomosiomis savybėmis.

Tačiau piktnaudžiauti jais neverta.

Ir vis tik, kuo ypatingi barsuko taukai?

Iš visų gyvūnų barsukas bene vienintelis neserga tuberkulioze. Jo taukai labai gerai įsigeria į odą, todėl rekomenduojami įtrynimams sergant plaučių ligomis (pneumonija, tuberkulioze) ir bronchitais.
Juose gausu omega3, omega6,vit. A,B2, B6.

Puikiai tinka imuninei sistemai stiprinti.

Tai priemonė, skirta greitai ir veiksmingai gydyti kosulį, tracheitą, bronchitą, bronchopneumoniją, kai kurių rūšių astmą ir pan.

Esama duomenų, kad naudodami barsuko taukus žmonės pagliau susidorojo su kosuliu. Šie riebalai sustiprinti imunitetą. Barsuko taukai tinkami ir tiems, kurie laikosi griežtos dietos.

Jei nuspręsite bandyti gydyti ligas gyvūnų riebalais, atidžiai stebėkite, ar riebalai dar tinkami vartoti. Pasenę riebalai yra aštraus rūgštaus kvapo arba kvapas panašus į pūvėsių. Skonis apkartęs.

Perkaitintų riebalų spava yra ryškiai gelsvos spalvos. Tokių riebalų biologinės vertės nėra, o jų naudojimas yra pavojingas sveikatai.

Gydant bronchitą, peršalimą, gripą, gerklės skausmą, barsuko taukus reikia maišyti su medumi lygiomis dalimis. Galimas suvartoti iki 30-50 gramų per dieną.

šaukštą kartą per dieną.

* Jei nesate alergiški medui, barsuko taukus truputį pakaitinkite, kad taptų košės tirįtumo, įdėkite medussantykiu 3-1, t.y. 3dalys barsuko taukų ir 1 dalis medaus.

* Taip pat galima maišyti barsuko taukus su juodųjų serbentų arba aviečių džemus.

* Vaikams siūloma barsuko taukus užpilti šiltu pienu.

* Sergantiesiems chronišku bronchitu, pneumonija, 1, 2 stadijos plaučių tuberkulioze gydyti rekomenduojamas toks mišinys:

1 dalis alijošiaus lapų,

2 dalys karvės sviesto arba barsuko taukų,

2 dalys medaus.

Dėl skonio pridėti kakavos arba vanilės. Šį mišinį 5 valandas laikyti karštoje orkaitėje. Šiuos vaistus ligoniams reikia duoti po 1 šaukštą su pienu 3 kartus per dieną.

Reguliariai gėriantys šiuos vaistus ligoniai pasijunta daug geriau: mažiau kosti, praeina naktimis prakaitavimas, pagerėja apetitas.

* Kai smarkiai kosėjama barsuko taukus galima sumaišyti su medumi, brendžiu ir kas dieną po truputį išgerti šio mišinio.

Vaikams

100 g barsuko taukų.
100 g medaus.
100 g graikinių riešutų

100 g džiovintų abrikosų
100 g razinų
Po vieną valgomąjį šaukštą 3 tris kartus per dieną prieš valgį.

Atsijungęs
snieguoliukeData: Sekmadienis, 2010-11-07, 5:39 PM | Žinutė # 142

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
Kai kuriuose vaistuose dar ne tokia sudėtis,kai paskaitai tai tikriai kraupiai skamba

na tikrai manau, kad tiek vaistuose tiek maiste tiek visur yra sudėtis baisi galvoju galvoju
na bet tas pavadinimas Barsuko taukai, jau aišku iš ko gaminamas iš barsuko, vadinasi jis pagaunamas ir t.t. galvoju galvoju , na bent jau man tokios asociacijos 10 10 , o šeip gal jie ir padeda reikia paprasčiausiai pamėginti

Atsijungęs
RomeniukasData: Pirmadienis, 2010-11-29, 3:08 PM | Žinutė # 143

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Mūsų mažylis truputi sirguliuoja,tai gydome liaudiškai,uošvenė pataisė tokią košę iš juodojo ridiko,medaus ir citrinos jei gerai supratau,labai gerai padeda ir stiprina imuninę sistemą,tai žėsime ar mūms suveiks 10

Atsijungęs
snieguoliukeData: Pirmadienis, 2010-11-29, 3:12 PM | Žinutė # 144

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
gydome liaudiškai,uošvenė pataisė tokią košę iš juodojo ridiko,medaus ir citrinos jei gerai supratau

dar imbierą galima dėti, bet jei vaikas dažniau serga tai reikia stipresnio kažko, o šeip labai padeda šita makaliošė _liuks_ _liuks_

Atsijungęs
RomeniukasData: Pirmadienis, 2010-11-29, 3:24 PM | Žinutė # 145

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (snieguoliuke)
dar imbierą galima dėti, bet jei vaikas dažniau serga tai reikia stipresnio kažko, o šeip labai padeda šita makaliošė _liuks_ _liuks_

Žinau,kad padeda uošvenė ir mūms ją kiša,aš negaliu tokio brūdo valgyti juokas O vaikams nieko susiraukia,bet valgo Kat tik kaip sakant mačitų _liuks_

Atsijungęs
RomeniukasData: Penktadienis, 2010-12-03, 0:31 AM | Žinutė # 146

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Labai geras naturalus vaistas nuo peršalimo ir profilaktiškai. Susitarkuoji imbierą, įšspaudi citrinos sulčių ir įdedi medaus. _liuks_ Vaikams po arbatinį šaukštelį _liuks_

Tai pat labai gerai juodojo ridiko sultys,tik ne visiems tinka jei jautrus skrandis Be mes pasveikome ridiko dėka _liuks_

Atsijungęs
RomeniukasData: Penktadienis, 2010-12-03, 0:33 AM | Žinutė # 147

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Ir maistas ir vaistas juodasis ridikas su medumi _liuks_

Juodasis ridikas su medumi

1 juodasis ridikas
2-3 a.š. medaus

Juodojo ridiko viršūnę nupjauti, šaukšteliu išskaptuoti vidų ir idėti apie 2- 3 šaukštelius medaus. Uždėti nupjautą viršūnę ant ridiko ir palikti per naktį (arba kol ridikas išskirs sultis) pastovėti. Per naktį medus ištirpsta ir susimaišo su ridiko sultimis. Tai puiki priemonė nuo peršalimo ligų. Vaikams vartoti po arbatinį šaukštelį 3 kartus per dieną, suaugusiems - po 2-3 šaukštelius.

Čia įkėliau iš neto,bet šį vaistą žinau iš uošvenės ji taip gydosi ir mūsų vaikus išgydo _liuks_

Atsijungęs
RomeniukasData: Pirmadienis, 2010-12-06, 12:49 PM | Žinutė # 148

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Mamytės euro vaistinėje HEDELIX sirupas nuo kosulio 9.99 _liuks_ _liuks_ Mes jau nusipirkome du buteliukus _liuks_

Atsijungęs
snieguoliukeData: Pirmadienis, 2010-12-06, 1:15 PM | Žinutė # 149

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
Mamytės euro vaistinėje HEDELIX sirupas nuo kosulio 9.99 Mes jau nusipirkome du buteliukus

mes dar turime miela bet gal reiks pasiimti miela

Atsijungęs
RomeniukasData: Antradienis, 2011-02-08, 11:12 AM | Žinutė # 150

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Stipriname imunitetą

Stipriname imunitetąPeršalimo ligomis ir gripu vaikai serga 5 kartus dažniau nei visomis kitomis infekcinėmis ligomis kartu paėmus. Pavojus dar kartą „pasigauti“ kvėpavimo takų virusų yra didesnis pirmąsias 3-4 savaites po pasveikimo, ypač jei vaikas įžengė į kritinį imunobiologinio reaktyvumo – organizmo apsauginių mechanizmų gebėjimo atsispirti virusų, bakterijų ir kitų mikroskopinių vaikiško organizmo ribų pažeidėjų - raidos periodą.

Vienas iš tokių padidinto pavojaus periodų taip tik būna tarp ketvirtųjų ir šeštųjų vaiko gyvenimo metų, kuomet mažylis pradeda lankyti vaikų darželį ar kitą ikimokyklinio ugdymo įstaigą. Vaikiškame kolektyve jie susiduria su begale dar nepažįstamų ligų sukėlėjų ir pradeda be galo sirguliuoti, tuo pačiu vystant imunitetą infekcijoms, su kuriomis susipažįstama.

Vaiko apsauginės sistemos sustiprinimui skirti augalinės kilmės imunomoduliatoriai. Jie stiprina vaiko organizmą iš vidaus, aktyvina organizmo apsaugines galias. Šie preparatai be abejonės gerai jums žinomi: šalavijas, erškėtrožė, saldymedžio šaknis, aralija, rapontikas, auksašaknė, ežiuolė.

Šių augalų ekstraktai mediciniškai vartojami jau ne vieną šimtmetį, bet tik visai neseniai mokslininkai iš tikrųjų įvertino stebėtinas šių preparatų imunoterapines savybes, ypač vaikams. Augaliniai imunomoduliatoriai aktyvina apsauginio baltymo interferono, stabdančio virusų dauginimąsi bei mobilizuojančio baltąsias kraujo ląsteles – su infekcijomis kovojančius leukocitus, sintezę.

Taip pat padės desertas nuo peršalimo. Šiam desertui reikės pusės stiklinės mėsmale susmulkintų ir sumaišytų migdolų, stiklinės graikiškų riešutų, 1,5 stiklinės razinų, 2 citrinų su luobele. Ištirpinkite 1,5 stiklinės medaus, užpilkite juo gautą masę, gerai išmaišykite ir palikite 2 dienoms tamsioje šaldytuve. Duokite vaikui po 1 arbatinį šaukštelį 3 kartus per dieną po valgio.

Vaiko imuninę sistemą stiprinti galima vitaminizuotais uogų ir vaisių sulčių gėrimais, vaistažolių nuovirais ir užpilais. Duokite po 1-2 stiklines 3-4 kartus per dieną tarp valgymų – tai padės išvengti peršalimų ir gripo.

Atsijungęs
Search:

Kartą užsukęs negali sustoti© 2024