Šeštadienis, 2024-11-30, 6:18 AM
Welcome Svečias
Pagrindinis | Registracija | Prisijungti
''Kartą užsukęs, negali sustot...''









Forum moderator: linuciuxxxx  
Sriubų receptai
jurgiux28Data: Pirmadienis, 2009-06-29, 11:55 PM | Žinutė # 76








[ (GB) ]

Grupė: Dalyviai
Lygis:
Miestas:UnitedKingdom
Forumo mylimieji
Žinutės: 5386
Apdovanojimai: 3
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Plepučių,pleputė
DILGELIŲ SRIUBA SU SKREBUČIAIS

Ingredientai:

800 g šviežių dilgelių atžalų
1 svogūnas
3 šauktai sviesto
2 šaukštai miltų
1 l mėsos sultinio
1/2 šaukštelio druskos
žiupsnelis pipirų
žiupsnelis muskato
2 šaukštai kapotų laiškinių česnakų
100 g kvietinės duonos

Kaip gaminti?

Jaunus dilgelių lapelius nulieti vandeniu ir nusausinti. Sumalti mėsmale ir 5 min pagarinti puode nuolat maišant.
Nuluptą svogūną supjaustyti kubeliais ir kepti su šaukštau sviesto, kol suminkštės. Suberti miltus ir dar šiek tiek pakepinti. Supilti sultinį ir virti 10 minučių
Sriubą pasūdyti, pagardinti pipirais bei muskatu. Suberti laiškinius česnakus bei dilgėles ir pakaitinti.
duoną supjaustyti kubeliais ir kepti su 2 šaukštais sviesto, kol pagels. Prieš patiekiant karštą sriubą pagardinti skrebučiais.


Atsijungęs
jurgiux28Data: Pirmadienis, 2009-06-29, 11:56 PM | Žinutė # 77








[ (GB) ]

Grupė: Dalyviai
Lygis:
Miestas:UnitedKingdom
Forumo mylimieji
Žinutės: 5386
Apdovanojimai: 3
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Plepučių,pleputė
PERTRINTA BULVIŲ SRIUBA

Ingredientai:

500 g veršienos kaulų
500 g kumpio su kaulu
prieskoninių šakniavaisių
1/2 šaukštelio maltų džiovintų čiobrelių
1/4 šaukštelio mairūnų
50 g svogūnų
350 g miltingų bulvių
1 šaukštas sviesto
druskos, juodųjų pipirų
žiupsnelis tarkuoto muskato
1/8 l grietinėlė

Kaip gaminti?

Kumpį nupjauti nuo kaulo. Veršienos ir kumpio kaulus dėti į vandenį, virti ant silpnos ugnies. Suberti smulkiai supjaustytus prieskoninius šakniavaisius (morką, petražolės šaknį, saliero gabaliuką), svogūnus ir žalumynus.
Nulupti bulves ir 30 minučių virti perkoštame sultinyje. Nukošti ir sugrūsti, įpilti apie litrą sultinio.
Kumpį supjasutyti smulkiais kubeliais ir ptroškinti su sviestu ant silpnos ugnies. Suberti į sriubą ir trumpai pavirti. Paskaninti druska, pipirais ir tarkuotu muskatu
Išplakti atšaldytą grietinėlę ir ja papuošti sriubą lėkštėje.


Atsijungęs
jurgiux28Data: Pirmadienis, 2009-06-29, 11:56 PM | Žinutė # 78








[ (GB) ]

Grupė: Dalyviai
Lygis:
Miestas:UnitedKingdom
Forumo mylimieji
Žinutės: 5386
Apdovanojimai: 3
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Plepučių,pleputė
PERTRNTA SALIERŲ SRIUBA

Ingredientai:

200 g lapkotinių salierų
200 g miltingų bulvių
2 svogūnai
2 šaukštai sviesto
1/2 l vištienos sultinio
žiupsnelis kario
1/4 l pieno
druskos, baltųjų pipirų
2 tryniai
1/8 grietinėlės

Kaip gaminti?

Salierą, bulves, svogūnus nulupti ir supjaustyti kubeliais. Puode ištirpinti sviestąm suversti supjaustytas daržoves ir maišant šiek tiek patroškinti.
Supilti sultinį, įberti kario ir troškinti uždengtame inde. Sriubą atvėsinti, tirščius su šlakeliu skučio sutrinti elektriniu smulkintuvu. Supilti sultinį, pieną, gerai išmaišyti, perkošti ir dar kartą užvirinti.
Trynius išplakti. Plakant palaipsniui supilti 1/8 l sultinio. Viską gerai išmaišyti (tik nevirti) ir pagardinti prieskoniais.
Prieš patiekiant sriubą pagardinti plakta grietinėle ir papuošti salierų šakelėmis.


Atsijungęs
jurgiux28Data: Pirmadienis, 2009-06-29, 11:57 PM | Žinutė # 79








[ (GB) ]

Grupė: Dalyviai
Lygis:
Miestas:UnitedKingdom
Forumo mylimieji
Žinutės: 5386
Apdovanojimai: 3
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Plepučių,pleputė
TIRŠTA MĖSOS SRIUBA SU DARŽOVĖMIS

Ingredientai:

200 g jautienos
2 šaukštai aliejaus
1/2 sultinio kubelio
2 svogūnai
1 morka
200 g bulvių
100 g porų
druskos, pipirų
4 šaukštai susmulkintų petražolių

Kaip gaminti?

Mėsą nuplauti ir supjaustyti 1 cm storio kubeliais. Puode įkaitinti 1 šaukštą aliejaus, suversti supjasutytą ,ėsą ir kepti, kol gražiai pagels. Dažnai maišyti. Įpilti 3/4 l karšto vandens, uždengti puodą ir virti ant silpnos ugnies.
Svogūnus, morką ir bulves nulupti, supjaustyti kubeliais ir pakepinti su šlakeliu aliejaus. Porus nuvalyti, nuplauti ir supjaustyti 1 cm storio žiedeliais. Supjaustytas daržoves suversti į sriubą ir virti.
Įberti druskos ir pipirų. Išvirusią sriubą šiek tiek palaikyti uždengtame puode. Prieš patiekiant sriubą pagardinti petražolėmis.

Patarimas

Sriubai galima panaudoti kepsnio griežinėlius. Petražoles galimakeisti susmulkintais laiškiniais česnakais.


Atsijungęs
jurgiux28Data: Pirmadienis, 2009-06-29, 11:58 PM | Žinutė # 80








[ (GB) ]

Grupė: Dalyviai
Lygis:
Miestas:UnitedKingdom
Forumo mylimieji
Žinutės: 5386
Apdovanojimai: 3
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Plepučių,pleputė
DARŽOVIŲ SRIUBA SU MALTA MĖSA

Ingredientai:

200 g maltos jautienos
50 g tarkuotų svogūnų
2 šaukštai kapotų petražolių
2 šaukštai sezamų aliejaus
1 šaukštas sultinio miltelių
1 šaukštas sojų padažo
druskos ir pipirų
100 g saliero
2 porai
200 g kiniškų kopūstų
150 g šaldytų žirnelių

Kaip gaminti?

Sumaišyti maltą mėsą, tarkuotus svogūnus bei petražoles. Keptuvėje įkaitinti aliejų, sudėti mėsos masę ir kepant maišyti šakutėmis, ka būtų biri
Į keptuvę įpilti 1 l vandens ir užvirinti. Suberti sultinio miltelius, pagardinti sojų padažu, druska ir pipirais. Virti uždengtame inde.
Saliero gumbą nulupti, supjaustyti plonais šiaudeliais ir po 5 miničių suversti į indą, kuriame verda mėsa. Porus nuvalyti, perpjauti išilgai iki pusės, nuplauti ir supjaustyti žiedeliais. Kopūstus supjaustyti šiaudeliais.
Likus 8 minutėms iki virimo pabaigos į sriubą suberti žirnelius, po 5 minučių sudėti porus bei kopūstus ir 3 minutes pavirinti. Prieš patiekiant sriubą pagardinti prieskoniais.


Atsijungęs
jurgiux28Data: Pirmadienis, 2009-06-29, 11:59 PM | Žinutė # 81








[ (GB) ]

Grupė: Dalyviai
Lygis:
Miestas:UnitedKingdom
Forumo mylimieji
Žinutės: 5386
Apdovanojimai: 3
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Plepučių,pleputė
PERTRINTA ŠPARAGŲ ŠALTSRIUBĖ

Ingredientai:

500 g šparagų
3/4 šaukšelio druskos
40 g sviesto
2 šaukštai baltojo vyno
1/4 l grietinėlės
80 g jogurto be priedų
1 citrinos sultys
4 šaukštai pjaustytų svogūnų laiškų

Kaip gaminti?

Šparagus nuvalyti, lupenas ir nuopjovas 10 minučių virti su 3/4 l vandesn. NUovirą perkošti.
Šparagų viršūnėlės nupjauti (3 cm ilgio), 5 minutes pavirti nuovire, po to išgriebti. Likusius šparagus smulkiai supjaustyti.
Šparagų gabalėlius, sviestą, vyną ir 1/8 l grietinėlės supilti į nuovirą ir virti 30 minučių. Pertrinti per sitelį ir atvėsinti.
Pertrintą sriubą suplakti su jogurtu, paskaninti citrinų sultimis ir pasūdyti. Gerai suplakti 1/8 l grietinėlės, pusę sukrėsti į sriubą ir išmaišyti.
Šaltą sriubą patiekti su šparagų viršūnėlėmis, papuošti plakta grietinėle ir svogūnų laiškais.


Atsijungęs
jurgiux28Data: Antradienis, 2009-06-30, 0:00 AM | Žinutė # 82








[ (GB) ]

Grupė: Dalyviai
Lygis:
Miestas:UnitedKingdom
Forumo mylimieji
Žinutės: 5386
Apdovanojimai: 3
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Plepučių,pleputė
GARDI DARŽOVIŲ SRIUBA

Ingredientai:

400 g morkų
300 g porų
150 svogūnų
1 raudona saldžioji paprika
1/2 l mėsos sultinio
1česnako skiltelė
druskos ir juodųjų pipirų
2 šaukštai miltų
2 šaukštai minkšto sviesto
1/4 l pieno
4 šaukštai kapotų petražolių

Kaip gaminti?

Daržoves nuvalyti, nuplauti, supjaustyti plonais griežinėliasi. Nulupti česnako skiltelę.
Puode užvirinti sultinį, įdėti česnako skiltelę, įberti druskos ir pipirų. Suversti supjaustytas morkas, svogūnus ir virti ant silpnos ugnies.
Suberti supjaustytus porus ir papriką. Į lėkštutę suberti miltus, įdėti sviesto ir krupščiai sutrinti šakute. Šia mase sutirštinti sriubą, gerai išmaišyti ir užvirinti.
Iš sriubos išimti česnako skiltelę, supilti pieną ir suberti petražoles. Sriubą dar šiek tiek pakaitinti ir pagardinti prieskoniais.

Patarimas

Pavasarį ir vasarą sriubą galima pagardinti šviežių svogūnų laiškais.


Atsijungęs
jurgiux28Data: Antradienis, 2009-06-30, 0:01 AM | Žinutė # 83








[ (GB) ]

Grupė: Dalyviai
Lygis:
Miestas:UnitedKingdom
Forumo mylimieji
Žinutės: 5386
Apdovanojimai: 3
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Plepučių,pleputė
POMIDORŲ SRIUBA SU DARŽOVĖMIS IR SKREBUČIAIS

Ingredientai:

750 g kiaulienos kaulų
1 ryšelis prieskoninių žalumynų(porų, čiobrelių, petražolių, salierų, česnakų)
200 g baltųjų porų bamblių
750 g pomirdorų
1/2 šaukštelio mėsos sultinio miltelių
druskos, pipirų
2 baltos duonos riekelės
4 šaukštai kapotų petražolių
1 šaukštas sviesto

Kaip gaminti?

Sukapotus kaulus užpilti vandeniu ir užvirti. Nuovirą nupilti, kaulus nulieti vandeniu ir , užpylus 1 l vandens, vėl užvirti. Nugriebti nuoviras, sudėti prieskoninius žalumynus.
Porus supjaustyti griežinėliais, nulieti vandeniu ir nusausinti. Du kietus pomidorus supjaustyti griežinėliais. Likus 10 minučių iki virimo pabaigos iš likusių pomidorų išskoobti sėklas, perpjauti į keturias dalis ir suberti į sriubą.
Sultinį perkošti ir užvirti. Pagardinti druska ir pipirais, suberti mėsos sultinio miltelius. Suberti porus ir virti dar 5 minutes.
Kubelius supjaustytą duoną pakepinti su sviestu. baigiant kepti ssuberti petražoles. Į lėkštes sudėtus pomidorų griežinėlius, užpilti sriuba, pagardinti skrebučiais bei petražolėmis.


Atsijungęs
jurgiux28Data: Antradienis, 2009-06-30, 0:02 AM | Žinutė # 84








[ (GB) ]

Grupė: Dalyviai
Lygis:
Miestas:UnitedKingdom
Forumo mylimieji
Žinutės: 5386
Apdovanojimai: 3
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Plepučių,pleputė
MEDŽIOTOJŲ SRIUBA SU VOVERAITĖMIS

Ingredientai:

500 g voveraičių
50 g rūkytos šoninės
2 svogūnai
2 šaukštai sviesto
2 šaukštai miltų
3/4 l mėsos sultinio
1/8 l chereso
1/8 l grietinės
žiupsnelis maltų uoginių paprikų
druskos, pipirų
1 ryšelis laiškinių česnakų

Kaip gaminti?

Voveraites nuplauti, nuvarvinti, užpilti stikline šalto vandens, pasūdyti ir virti 15 minučių. Grybų nuovirą nulieti į indą, grybus nuvarvinti sietelyje. Šoninę ir nuluptus svogūnus supjaustyti smulkiais kubeliais.
Voveraites pakepinti su sviestu ant vidutinės ugnies. Išgriebti ir suversti į dubenį. Keptuvėje likusiuose riebaluose pakepinti miltais apibarstytus svogūnus ir šoninę. Supilti grybų nuovirą, sultinį ir cheresą. gerai išmaišyti ir kaitinti, kol užvirs. Suberti grybus, supilti grietinę ir kaitinti, kol užvirs. Pagardinti, supilti į lėkštes ir apibarstyti smulkiai sukapotais laiškiniais česnakais.


Atsijungęs
jurgiux28Data: Antradienis, 2009-06-30, 0:03 AM | Žinutė # 85








[ (GB) ]

Grupė: Dalyviai
Lygis:
Miestas:UnitedKingdom
Forumo mylimieji
Žinutės: 5386
Apdovanojimai: 3
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Plepučių,pleputė
ŽVĖRIENOS SULTINYS SU GRIETINĖLE

Ingredientai:

750 g žvėtienos su kaulais
500 g veršių čiurnų
1 morka
1 petražolės šaknis
100 g saliero
1 svogūnas
1 česnako skiltelė
3 šaukštai aliejaus
1 lauro lapelis
1 kadagio uoga
1 šaukštelis pipirų grūdelių
čiobrelių šakelė, druskos ir pipirų
1/8 grietinėlės
kario pagal skonį

Kaip gaminti?

Mėsą nuplauti, nuluptą svogūną ir nuskustas daržoves supjaustyti kubeliais. Nulupti svogūną.
Aliejų įkaitinti, suberti daržoves ir svogūnus, pakepinti storadugniame puode, kol parus ir išgriebti. Sudėti mėsą su kaulais, pakepinti, kol parus, įpilti vandens ir užvirinti. Virti ant silpnos ugnies ir nugraibyti atsiradusias putas.
Į sultinį suberti daržoves, sudėti česnaką, lauro lapą, pipirus ir čiobrelius. Virti uždengtame puode.
Po valandos išimti mėsą. Atvėsinti ir supjaustyti nedideliais kubeliais.
Sultinį pasūdyti, įberti pipirų ir perkošti. Į perkoštą sultinį suberti mėsos kubelius ir užvirinti. Patiekti su išplakta grietinėle. apibarstyti kariu pagal skoniu.


Atsijungęs
jurgiux28Data: Antradienis, 2009-06-30, 0:04 AM | Žinutė # 86








[ (GB) ]

Grupė: Dalyviai
Lygis:
Miestas:UnitedKingdom
Forumo mylimieji
Žinutės: 5386
Apdovanojimai: 3
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Plepučių,pleputė
ŠONINĖS SRIUBA SU SKREBUČIAIS

Ingredientai:

3 svogūnai
100 g šoninės
1/2 l šviesiojo alaus
1 sultinio kubelis
žiupsnelis mairūnų ir kmynų
4 prancūziško batono riekelės
2 šauktai kapotų petražolių
druskos ir pipirų
4 šaukštai grietinės

Kaip gaminti?

Nuluptą svogūną supjaustyti kubeliais. Kubeliais supjaustytą šoninę paspirginti keptuvėje, suberti svogūnus ir maišant kepti, kol suminkštės.
Supilti alų, sutrupinti sultinio kubelį ir užvirinti, pagardinti susmulkintais mairūnais ir kmynais. Sriuba virti ant silpnos ugnies.
Prancūziško batono riekeles supjaustyti centimetro storio šiaudeliais ir pakepinti su sviestu, kol apskrus. Sriubą pagardinti druska bei pipirais ir supilti į lėkštes. Į kiekvieną sriubos lėkštę įdėti po šaukštą grietinės.

Patarimas

Sriubą galima pagardinti česnaku - skonis bus pikantiškesnis.


Atsijungęs
jurgiux28Data: Antradienis, 2009-06-30, 0:05 AM | Žinutė # 87








[ (GB) ]

Grupė: Dalyviai
Lygis:
Miestas:UnitedKingdom
Forumo mylimieji
Žinutės: 5386
Apdovanojimai: 3
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Plepučių,pleputė
POMIDORŲ SRIUBA SU VERMIŠĖLIAIS

Ingredientai:

500 g pomidorų
1 šaukštas aliejaus, druskos
100 g vermišėlių
1 svogūnas
juodųjų pipirų
1 česnako skiltelė
2 šaukštai sezamų aliejaus
4 šaukštai kapotų petražolių
2 šaukšteliai sultinio miltelių

Kaip gaminti?

Išpjauti pomidorų vaiskočius. Puode užvirinti 2 l vandens, apiplikyti pomidorus, išgriebti, nulieti šaltu vandeniu ir nulupti.
Makaronus išvirti pagal nurodymus ant pakuotės. Kad makaronai nesuliptų, į vandenį įpilti šaukštą aliejaus. Išvirusius makaronus suversti į sietą, nulieti šaltu vandeniu ir nuvarvinti.
Nuluptą svogūną ir česnako skiltelę supjaustyti mažais kubeliais. Keptuvėje įkaitinti sezamų aliejų, suberti supjaustytą svogūną, česnaką bei petražoles ir šiek tiek pakepinti. Kai pasklis petražolių aromatas, supilti 1 1/2 l vandens, pagardinti sultinio milteliais, druska ir pipirais.
Pomidorus supjaustyti į 4 dalis, išskobti sėklas, minkštimą supjaustyti kubeliais, suversti į sriubą ir 2 minutes pavirinti. Suversti vermišėlius ir sriubą dar šiek tiek pakaitinti. Paragauti ir, jei reikia, pasūdyti.


Atsijungęs
jurgiux28Data: Antradienis, 2009-06-30, 0:05 AM | Žinutė # 88








[ (GB) ]

Grupė: Dalyviai
Lygis:
Miestas:UnitedKingdom
Forumo mylimieji
Žinutės: 5386
Apdovanojimai: 3
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Plepučių,pleputė
PERTRINTA PIEVAGRYBIŲ SRIUBA


Ingredientai:

2 bulvės (100 g)
300 g pievagrybių
1 svogūnas
1 česnako skiltelė
2 šaukštai sviesto
3 šaukštai susmulkintų petražolių
3/4 l pieno
1/4 šaukštelio sultinio miltelių
druskos ir pipirų

Kaip gaminti?

Bulves nulupti ir supjaustyti griežinėliais. Nuluptą svogūną bei česnako skiltelę supjaustyti kubeliais. Grybus nuvalyti, kotelius supjaustyti mažais gabaliukais.
Keptuvėje įkaitinti sviestą, suversti supjaustytas bulves, pievagrybių kotelius, svogūną, česnako skiltelę, 2 šaukštus susmulkintų petražolių ir pakepinti, kol suminkštės. Supilti pieną ir virti uždengtoje keptuvėje.
Sriubą perkošti per sietelį. Tirščius su šlakeliu skysčio sutrinti elektriniu smulkintuvu ir sukrėsti į perkoštą sriubą, Kad sriuba būtų vienalytė, ją dar kartą perkošti ir užvirinti.
Sriubą pagardinti sultinio milteliais, druska ir pipirais. Prieš patiekiant pievagrybių kepurėles supjaustyti griežinėliais ir tuoj pat suberti į sriubą (kad nepatamsėtų). Sriubą dar minutę pavirti, pagardinti prieskoniais ir papuošti petražolių šakelėmis.


Atsijungęs
jurgiux28Data: Antradienis, 2009-06-30, 0:06 AM | Žinutė # 89








[ (GB) ]

Grupė: Dalyviai
Lygis:
Miestas:UnitedKingdom
Forumo mylimieji
Žinutės: 5386
Apdovanojimai: 3
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Plepučių,pleputė
TIRŠTA SŪRIO SRIUBA SU SKREBUČIAIS

Ingredientai:

3 šaukštai sviesto
2 šaukštai miltų
4 prancūziško batono riekelės
1/2 l vandens
1 šaukštelis sultinio miltelių
1/2 l pieno
100 g fermentinio sūrio (”Žementalio”)
druskos ir pipirų
žiupsnelis tarkuoto muskato
2 šaukštai smulkiai kapotų petražolių

Kaip gaminti?


2 šaukštus sviesto pakepinti su miltais ir kai sviestas nustos putoti, padažą praskiesti 1/2 l šalto vandens. Virti 10 minučių.
Bandeles ar kietus raguolius supjaustyti mažais kubeliais ir apkepinti su šaukštu sviesto, kol gražiai pagels. Sūrį sutarkuoti arba supjaustyti mažais kubeliais.
Pieną ir sultinio miltelius įmaišyti į sriubą. Kai sriuba pradės virti, suberti sūrį ir maišyti, kol ištirps. Puodą nukelti nuo ugnies.
Sriubą pagardinti srudka ir pipirais, įberti tarkuoto muskato ir skrebučių, apibarstyti petražolėmis ir patiekti.

Patarimas

Geriausiai tarkuoti kietokus sūrius. Minkštesnius sūrius galima supjaustyti mažais kubeliais ir jie ištirps karštoje sriuboje.


Atsijungęs
jurgiux28Data: Antradienis, 2009-06-30, 0:07 AM | Žinutė # 90








[ (GB) ]

Grupė: Dalyviai
Lygis:
Miestas:UnitedKingdom
Forumo mylimieji
Žinutės: 5386
Apdovanojimai: 3
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Plepučių,pleputė
PERTRINTA DARŽOVIŲ SRIUBA SU SKREBUČIAIS

Ingredientai:

2 svogūnai
200 g bulvių
200 g morkų
3 šaukštai sviesto
3/4 l vištienos sultinio
1/4 l grietinės
druskos, baltųjų pipirų
kario
2 riekelės batono

Kaip gaminti?

Svogūnus, bulves, morkas nuplauti, nulupti ir supjaustyti nedideliais gabaliukais. Daržoves apkepinti su 2 šaukštais sviesto, po to išvirti sultinyje.
Sriubą nukošti, o daržoves sugrūsti ar sutrinti elektrine maišykle. Į daržovių tyrę įpilti truputį sultinio (kad būtų kremo tirštumo). Tyrę sukrėsti į sultinį, išmaišyti ir pašildyti.
Į sriubą sukrėsti grietinę, paskaninti druska, pipirais ir kariu.
Batoną supjaustyti kubeliais ir apkepinti su šaukštu sviesto. Skrebučius suberti į sriubą ir patiekti.

Patarimas

Sultinį galima išvirti iš paukščių kaulų ar paukštienos, pagardinti česnaku, tada bus dar aromatingesnis.


Atsijungęs
Search:



Kartą užsukęs negali sustoti© 2024