Panevėžio lopšeliai - darželiai
|
|
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-10-06, 7:23 PM | Žinutė # 181 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Kaip gražu kai dainavo ir eiles sakė net širdelę suspaudė , tik kažkaip keistai pasirodė, kad iš 23 grupės vaikų tik 9 dalyvavo ir 3 mergaitės iš kitos grupės gražiau manau jei visa grupė būtų dalyvavusi
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
jurgutex | Data: Ketvirtadienis, 2010-10-07, 7:48 PM | Žinutė # 182 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1590
Apdovanojimai: 21
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Kaip faina
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-10-07, 9:16 PM | Žinutė # 183 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (jurgutex) Kaip faina aga rytoj keliauja į spektaklį
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
jurgutex | Data: Penktadienis, 2010-10-08, 7:44 PM | Žinutė # 184 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1590
Apdovanojimai: 21
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) rytoj keliauja į spektaklį maniškė vakar buvo, tai auklėtoja sakė, kad labai jai patiko, tai taip faina
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-10-08, 8:40 PM | Žinutė # 185 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (jurgutex) maniškė vakar buvo, tai auklėtoja sakė, kad labai jai patiko, tai taip faina manau kad daugumai patinka spektakliukai
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Šeštadienis, 2010-10-09, 5:37 PM | Žinutė # 186 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (jurgutex) maniškė vakar buvo, tai auklėtoja sakė, kad labai jai patiko, tai taip faina Patinka ir mūsų berniukams spektakliai,darželyje kas dvi savaites kažkur vyksta spektakliukai,dabar 18d vyks spektaklis
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2010-10-10, 4:33 PM | Žinutė # 187 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Patinka ir mūsų berniukams spektakliai,darželyje kas dvi savaites kažkur vyksta spektakliukai,dabar 18d vyks spektaklis aga labai smagu kad ir pas mus dažnai vyksta, ketvirtadienį buvo augintinių parodoje Aušros mokykloje
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-10-15, 7:34 PM | Žinutė # 188 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Spalio 12 dieną mūsiškiai ankėsi stiklo muziejuje ar kaip ten jis vadinasi, ir pasirodo jis yra Panevėžyje , ghrįžo pilnas įspūdžių, o vakar buvo Aušros vidurinėje mokkloje susipažino su mokytojmis, o šiandien ėjo į 9 vid. mokyklą, ten vyko eilėraščių deklamavimo konkursas
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-10-22, 11:27 AM | Žinutė # 189 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Vakar vyko Rudenėlio šventė kada jis vyks kituose darželiuose
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-10-27, 9:17 AM | Žinutė # 190 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Pas mus atvažiuoja fotografai į darželį Krikšto mamos jau užsiprašė kalendoriukų magnetukų ant šaldytvuvo
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-10-27, 11:09 AM | Žinutė # 191 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Pas mus atvažiuoja fotografai į darželį pas mus prieš naujus visada atvažiuoja , šiemet Vinjetė darys o šeip išeina pinigėlių ant tų nuotraukų tai su vienu draugu nori tai su kitu ir t.t.
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-10-27, 6:33 PM | Žinutė # 192 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Pas mus ir vėl atvažiuoja spektakliukas,kažkoks iš Klaipėdos Kažkoks klounas ir peliukas Micius Bet jei iš Klaipėdos tai manau ne į vieną darželį atkeliaus
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-10-27, 6:36 PM | Žinutė # 193 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Kažkoks klounas ir peliukas Micius Bet jei iš Klaipėdos tai manau ne į vieną darželį atkeliaus na kadangi mums dabar atostogos tai net nežinom bet tikriausiai kad ne į vieną
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-11-09, 7:30 PM | Žinutė # 194 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Kitą savaitę ar po 2 savaičių vyks darželyje kažkokia sveikatingumo diena,tai reikia vaikus aprengti raudonomis maikėmis,šortukais ir raudonomis kojnėmis Dabar reikės pirkti raudonas kojnes Įdomu ką jie ten darys,dar kažkokias vėlevėles darys aukėtojos,net nežinau gal ir mes galėsime pamatyti ką jie ten darys.
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-11-09, 7:35 PM | Žinutė # 195 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Kitą savaitę ar po 2 savaičių vyks darželyje kažkokia sveikatingumo diena,tai reikia vaikus aprengti raudonomis maikėmis,šortukais ir raudonomis kojnėmis Dabar reikės pirkti raudonas kojnes Įdomu ką jie ten darys,dar kažkokias vėlevėles darys aukėtojos,net nežinau gal ir mes galėsime pamatyti ką jie ten darys. o jūs einat į kitus darželius su programėlėm ar tik pas save darot
|
Atsijungęs |
| |