Panevėžio lopšeliai - darželiai
|
|
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-09-01, 1:45 PM | Žinutė # 151 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Dovydas kitais metais bus paruošiamukas mat kaip , o pas jus mišri grupė, na pas Dovydą, vienoj grupė pas mus darželį yra mišri tai va išejo 14 vaikų į pirmą klasę ir liko 3 mergaitės kurios bus paruošiamukės, o kiti vaikai bus 3-4 tai net nežinau kaip auklėtoja susisuks
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2010-09-16, 9:07 AM | Žinutė # 152 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Na va pas mus jau prasideda ekskursijos didesnieji vaikučiai keliaus į stumbryną Pirmadienį vaikai keliaus į laisvės aikštę ir ten iš gėlyčių puoš žolytę,na kaip ir pavasarį ligtai buvo labai gražiai papuošta žolytė,drugeliais jei gerai atsimenu ,tik ten dalyvavo Sigutės darželis, o dabar mūsų darželis O gal ir kiti darželiai net nežinau Ir jau aplink mūsų rajono darželius vėl vaikšto fotografas,tai greičiausiai vėl bus fotosesija Ir dar sužinojau,kad Sigutės darželyje viks burelis,futbolo pagrindų kaip faina kaip norėtume ir mes tokį lankyti,reikės užklausti per tėvelių susirinkimą,arba anketoje parašyti,kai užduodami klausimai ko trūksta darželyje,kokios veiklos ir būrelių
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-09-16, 11:25 AM | Žinutė # 153 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Na va pas mus jau prasideda ekskursijos didesnieji vaikučiai keliaus į stumbryną Pirmadienį vaikai keliaus į laisvės aikštę ir ten iš gėlyčių puoš žolytę,na kaip ir pavasarį ligtai buvo labai gražiai papuošta žolytė,drugeliais jei gerai atsimenu ,tik ten dalyvavo Sigutės darželis, o dabar mūsų darželis O gal ir kiti darželiai net nežinau Ir jau aplink mūsų rajono darželius vėl vaikšto fotografas,tai greičiausiai vėl bus fotosesija Ir dar sužinojau,kad Sigutės darželyje viks burelis,futbolo pagrindų kaip faina kaip norėtume ir mes tokį lankyti,reikės užklausti per tėvelių susirinkimą,arba anketoje parašyti,kai užduodami klausimai ko trūksta darželyje,kokios veiklos ir būrelių šaunu tai kai jūs būsit paruošiamukai irgi visur keliausit mes tai irgi jau pradedam keliones o gėlytėmis puoš tai manau daugelis darželių , kaip ir miesto šventėje dalyvvo tai tikriausiai ir jūs dalyvavot o būreliai tai kaip faina būtų futbolo ir pas mus, reikės ir mums pasiklausti, nes šeip dabar yra dailės, šokių, musikos-dainavimo, šilko ir vilnos vėrimo o va sportinių kaip ir nelabai na bus susirinkimas tai reikėtų pasiklausti įdomu tik kas Sigutėje ves futbolo būrelio užsiėmimus
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-09-16, 11:26 AM | Žinutė # 154 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| o fotosesija pas mus būna žiemą , o va į stumbryną visai smagu būti ir patiems palėkti nors ir buvom bet norėtusi
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2010-09-16, 2:06 PM | Žinutė # 155 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Reikės paprašyti auklėtojos,kad pafotkintų jei sutiks paimti mūsų fotiką na jie tai fotkinasi,bet nuotraukų mūms niekas neduoda,darželis jas turi,kabina stenduose,o mes ir norime turėti
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-09-16, 7:02 PM | Žinutė # 156 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) ikės paprašyti auklėtojos,kad pafotkintų jei sutiks paimti mūsų fotiką na jie tai fotkinasi,bet nuotraukų mūms niekas neduoda,darželis jas turi,kabina stenduose,o mes ir norime turėti mums tai padaro jei paprašom , va o manasis grįžo iš darželio, sako važiuosim į sodą, reikia morkyčių obuolių ir t t. nes eisim į gamtininkų stotį, o kitą savaitę į ekskursiją tik auklėtojos pasiklausti kur
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2010-09-16, 7:53 PM | Žinutė # 157 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sigutėje sakė ateis treneriai iš EKRANO sakė labai geras treneris Kaip mes norėtume lankyti Jau paklausiau auklėtojos ar pafotkintų,tai sako mielu noru
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-09-16, 7:59 PM | Žinutė # 158 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Sigutėje sakė ateis treneriai iš EKRANO sakė labai geras treneris geras šaunu kad laiko suras na mes dar tikriausiai susiorganizuosim futbolo būrelį po darželio
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-09-16, 9:06 PM | Žinutė # 159 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Jau paklausiau auklėtojos ar pafotkintų,tai sako mielu noru o kodėl pati neini su vaikais faina papromogausi, jug nedirbi, tai pasifotkintum pati ,
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-09-17, 2:53 PM | Žinutė # 160 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na va antradienį kartu su gamtos namais, mūsiškiais rengs kažkokia programėlę, reikės daug daug daržovių , o savaitės pabaigoje ekskursija į Kleboniškį
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-09-17, 5:02 PM | Žinutė # 161 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Mūsiškis tai pat antradienį dalyvaus Panevėžio gamtos mokykloje vyksiančioje akcijoje-parodoje "Rudens Kraitelė" Reikės pirmadienį nunešti įvairių daržovių
Paskutinį kartą redaguota Romeniukas - Penktadienis, 2010-09-17, 5:03 PM |
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-09-17, 5:49 PM | Žinutė # 162 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Nerengs jie ten jokios programėlės,ten bus paroda na nebent jūs rodysite programą
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-09-17, 11:24 PM | Žinutė # 163 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Mūsiškis tai pat antradienį dalyvaus Panevėžio gamtos mokykloje vyksiančioje akcijoje-parodoje "Rudens Kraitelė" Reikės pirmadienį nunešti įvairių daržovių ten manau visi darželiai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-09-17, 11:25 PM | Žinutė # 164 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Nerengs jie ten jokios programėlės,ten bus paroda na nebent jūs rodysite programą man atrodo kad kažkas ten bus ir be parodėlės
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Šeštadienis, 2010-09-18, 2:14 PM | Žinutė # 165 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau