Šeštadienis, 2024-11-30, 2:34 PM
Welcome Svečias
Pagrindinis | Registracija | Prisijungti
''Kartą užsukęs, negali sustot...''

Forum moderator: jurgutex  
Panevėžio lopšeliai - darželiai
snieguoliukeData: Trečiadienis, 2010-09-01, 1:45 PM | Žinutė # 151

[ (LT) ]

Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
Dovydas kitais metais bus paruošiamukas

mat kaip _liuks_ , o pas jus mišri grupė, na pas Dovydą, vienoj grupė pas mus darželį yra mišri tai va išejo 14 vaikų į pirmą klasę ir liko 3 mergaitės kurios bus paruošiamukės, o kiti vaikai bus 3-4 galvoju galvoju tai net nežinau kaip auklėtoja susisuks galvoju

Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Atsijungęs
RomeniukasData: Ketvirtadienis, 2010-09-16, 9:07 AM | Žinutė # 152

[ (LT) ]

Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Na va pas mus jau prasideda ekskursijos _liuks_ didesnieji vaikučiai keliaus į stumbryną _liuks_
Pirmadienį vaikai keliaus į laisvės aikštę ir ten iš gėlyčių puoš žolytę,na kaip ir pavasarį ligtai buvo labai gražiai papuošta žolytė,drugeliais jei gerai atsimenu
,tik ten dalyvavo Sigutės darželis, o dabar mūsų darželis _liuks_ O gal ir kiti darželiai net nežinau galvoju

Ir jau aplink mūsų rajono darželius vėl vaikšto fotografas,tai greičiausiai vėl bus fotosesija _liuks_ _liuks_

Ir dar sužinojau,kad Sigutės darželyje viks burelis,futbolo pagrindų _liuks_ kaip faina kaip norėtume ir mes tokį lankyti,reikės užklausti per tėvelių susirinkimą,arba anketoje parašyti,kai užduodami klausimai ko trūksta darželyje,kokios veiklos ir būrelių 10

Pagalba naujokams ir ne tik čia

Atsijungęs
snieguoliukeData: Ketvirtadienis, 2010-09-16, 11:25 AM | Žinutė # 153

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
Na va pas mus jau prasideda ekskursijos didesnieji vaikučiai keliaus į stumbryną
Pirmadienį vaikai keliaus į laisvės aikštę ir ten iš gėlyčių puoš žolytę,na kaip ir pavasarį ligtai buvo labai gražiai papuošta žolytė,drugeliais jei gerai atsimenu
,tik ten dalyvavo Sigutės darželis, o dabar mūsų darželis O gal ir kiti darželiai net nežinau
Ir jau aplink mūsų rajono darželius vėl vaikšto fotografas,tai greičiausiai vėl bus fotosesija
Ir dar sužinojau,kad Sigutės darželyje viks burelis,futbolo pagrindų kaip faina kaip norėtume ir mes tokį lankyti,reikės užklausti per tėvelių susirinkimą,arba anketoje parašyti,kai užduodami klausimai ko trūksta darželyje,kokios veiklos ir būrelių

šaunu tai kai jūs būsit paruošiamukai irgi visur keliausit _liuks_ _liuks_ _liuks_ mes tai irgi jau pradedam keliones _liuks_ _liuks_
o gėlytėmis puoš tai manau daugelis darželių _liuks_ , kaip ir miesto šventėje dalyvvo tai tikriausiai ir jūs dalyvavot _liuks_ _liuks_
o būreliai tai kaip faina būtų futbolo ir pas mus, reikės ir mums pasiklausti, nes šeip dabar yra dailės, šokių, musikos-dainavimo, šilko ir vilnos vėrimo _liuks_ o va sportinių kaip ir nelabai galvoju galvoju na bus susirinkimas tai reikėtų pasiklausti _liuks_ _liuks_
įdomu tik kas Sigutėje ves futbolo būrelio užsiėmimus

Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Atsijungęs
snieguoliukeData: Ketvirtadienis, 2010-09-16, 11:26 AM | Žinutė # 154

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
o fotosesija pas mus būna žiemą miela miela , o va į stumbryną visai smagu būti ir patiems palėkti nors ir buvom bet norėtusi _liuks_

Atsijungęs
RomeniukasData: Ketvirtadienis, 2010-09-16, 2:06 PM | Žinutė # 155

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Reikės paprašyti auklėtojos,kad pafotkintų jei sutiks paimti mūsų fotiką galvoju na jie tai fotkinasi,bet nuotraukų mūms niekas neduoda,darželis jas turi,kabina stenduose,o mes ir norime turėti

Atsijungęs
snieguoliukeData: Ketvirtadienis, 2010-09-16, 7:02 PM | Žinutė # 156

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
ikės paprašyti auklėtojos,kad pafotkintų jei sutiks paimti mūsų fotiką na jie tai fotkinasi,bet nuotraukų mūms niekas neduoda,darželis jas turi,kabina stenduose,o mes ir norime turėti

mums tai padaro jei paprašom _liuks_ , va o manasis grįžo iš darželio, sako važiuosim į sodą, reikia morkyčių obuolių ir t t. nes eisim į gamtininkų stotį, o kitą savaitę į ekskursiją tik auklėtojos pasiklausti kur miela miela miela

Atsijungęs
RomeniukasData: Ketvirtadienis, 2010-09-16, 7:53 PM | Žinutė # 157

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Sigutėje sakė ateis treneriai iš EKRANO sakė labai geras treneris _liuks_ Kaip mes norėtume lankyti 10

Jau paklausiau auklėtojos ar pafotkintų,tai sako mielu noru _liuks_ _liuks_

Atsijungęs
snieguoliukeData: Ketvirtadienis, 2010-09-16, 7:59 PM | Žinutė # 158

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
Sigutėje sakė ateis treneriai iš EKRANO sakė labai geras treneris

geras šaunu kad laiko suras _liuks_ _liuks_ _liuks_ na mes dar tikriausiai susiorganizuosim futbolo būrelį po darželio

Atsijungęs
snieguoliukeData: Ketvirtadienis, 2010-09-16, 9:06 PM | Žinutė # 159

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
Jau paklausiau auklėtojos ar pafotkintų,tai sako mielu noru

o kodėl pati neini su vaikais _liuks_ _liuks_ faina papromogausi, jug nedirbi, tai pasifotkintum pati _liuks_ ,

Atsijungęs
snieguoliukeData: Penktadienis, 2010-09-17, 2:53 PM | Žinutė # 160

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
na va antradienį kartu su gamtos namais, mūsiškiais rengs kažkokia programėlę, reikės daug daug daržovių _liuks_ _liuks_ _liuks_ , o savaitės pabaigoje ekskursija į Kleboniškį _liuks_

Atsijungęs
RomeniukasData: Penktadienis, 2010-09-17, 5:02 PM | Žinutė # 161

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Mūsiškis tai pat antradienį dalyvaus Panevėžio gamtos mokykloje vyksiančioje akcijoje-parodoje "Rudens Kraitelė" _liuks_ Reikės pirmadienį nunešti įvairių daržovių _liuks_

Paskutinį kartą redaguota Romeniukas - Penktadienis, 2010-09-17, 5:03 PM
Atsijungęs
RomeniukasData: Penktadienis, 2010-09-17, 5:49 PM | Žinutė # 162

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Nerengs jie ten jokios programėlės,ten bus paroda 10 na nebent jūs rodysite programą galvoju

Atsijungęs
snieguoliukeData: Penktadienis, 2010-09-17, 11:24 PM | Žinutė # 163

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
Mūsiškis tai pat antradienį dalyvaus Panevėžio gamtos mokykloje vyksiančioje akcijoje-parodoje "Rudens Kraitelė" Reikės pirmadienį nunešti įvairių daržovių

_liuks_ _liuks_ _liuks_ ten manau visi darželiai _liuks_

Atsijungęs
snieguoliukeData: Penktadienis, 2010-09-17, 11:25 PM | Žinutė # 164

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
Nerengs jie ten jokios programėlės,ten bus paroda na nebent jūs rodysite programą

man atrodo kad kažkas ten bus ir be parodėlės _liuks_ _liuks_ _liuks_

Atsijungęs
RomeniukasData: Šeštadienis, 2010-09-18, 2:14 PM | Žinutė # 165

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą