Panevėžio lopšeliai - darželiai
|
|
snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2010-09-18, 4:17 PM | Žinutė # 166 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Gerai,kad krikšto mama kaip tik kaime,tai atveš daržovių labai gerai mes tai va ruošiames važiuoti iki sodo išgražėjo oras galėsimkiek daržovių prisiringti
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-09-21, 8:11 PM | Žinutė # 167 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Koks gražus darbelis iš rudens daržovių Aš tai nebuvau tai ir nemačiau viso grožio Rytoj bernužėliai keliauja į stumbryną,tai traukiau iš spintų guminukus
Pagalba naujokams ir ne tik čia
Paskutinį kartą redaguota Romeniukas - Antradienis, 2010-09-21, 8:12 PM |
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-09-21, 8:26 PM | Žinutė # 168 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Koks gražus darbelis iš rudens daržovių Aš tai nebuvau tai ir nemačiau viso grožio Rytoj bernužėliai keliauja į stumbryną,tai traukiau iš spintų guminukus buvo čia tik paruošiamukai buvo ir ramanausko darželio paruošiamukai, nes mano keli auklėtiniai buvo o ir mažesnius veža į stumbryną ,abu važiuoja, kiek reikės susimokėt mūsišikiai tai ketvirtadienį lekia į kleboniškį , nes sakė daug ekskursijų laukia, kadangi paruošiamukai ir mokėti nereikia ,
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-09-21, 8:27 PM | Žinutė # 169 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Romeniukai, kaip šventė centre ar buvo tavo vyrukai? , aš šiandien į darbą lekiau tai nemačiau dar nieko
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-09-21, 9:01 PM | Žinutė # 170 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Manau dar nieko nepuošė,gal gėlių nepririnko nesupratau greičiausiai tiksliai kada čia puoš Jo abu broliai važiuoja į stumbryną, po 10 lt reikėjo sumokėti. mažylis gi jau nebe toks ir mažas,lopšeliniai tik gal nevažiuoja
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-09-21, 9:04 PM | Žinutė # 171 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Manau dar nieko nepuošė,gal gėlių nepririnko nesupratau greičiausiai tiksliai kada čia puoš Jo abu broliai važiuoja į stumbryną, po 10 lt reikėjo sumokėti. mažylis gi jau nebe toks ir mažas,lopšeliniai tik gal nevažiuoja na įdomiai tada iq, jei vėliau tai kam gėles nešti reikėjo ai tai pas jus beveik visas darželis važiuoja, pas mus tik parušiamukai, o jei kiti nori mokėti turi , mūsiškiai irgi planuoja iki stumbryno, bet sakė orų geresnių palauks
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-09-22, 6:41 PM | Žinutė # 172 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Jo abu broliai važiuoja į stumbryną, na kaip sekėsi bernužėliaims kelionėje
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-09-22, 7:04 PM | Žinutė # 173 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Kelionėje sekėsi gerai,labai patiko tik aišku bijojo stumbrų
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-09-22, 7:08 PM | Žinutė # 174 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Kelionėje sekėsi gerai,labai patiko tik aišku bijojo stumbrų tai gal pirmą kartą matė tai ir išsigando , maniškis tai bandė paglostyt, sako čia kaip karvės tik didesnės ir tešmenų nesimato
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-09-22, 7:09 PM | Žinutė # 175 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| mūsiškiai rytoj važiuoja į ekskursiją, tai nupirkom valgyt, turėsiu ir aš važiuoti, kaip tėvelių pirmininkė ir dar mano 2 pavaduotojos
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-10-04, 8:59 AM | Žinutė # 176 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| snieguoliuke, gražios nuotraukytės Mūsų bernužėliai tai šiandien keliaus į knygyną, žiūrėti filmuko apie gyvunėlius,nes praitos savaitės tema buvo,apie gyvunėlius,vyko paroda,visi atsinešė savo gyvunėlius,kokių tik gražuolių neprisžiūrėjome Šinšiliukas labai Dovydui patiko
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-10-04, 10:56 AM | Žinutė # 177 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) snieguoliuke, gražios nuotraukytės ačiukas Quote (Romeniukas) Mūsų bernužėliai tai šiandien keliaus į knygyną, žiūrėti filmuko apie gyvunėlius,nes praitos savaitės tema buvo,apie gyvunėlius,vyko paroda,visi atsinešė savo gyvunėlius,kokių tik gražuolių neprisžiūrėjome Šinšiliukas labai Dovydui patiko tai taviškiai katytę tikriausiai nešėsi o kokiam knygyne žiūrės filmuką , šeip juose vietos ne per daugiausia maniškis rytoj ruošia renginį Mokytojų dienai , o ketvirtadienį eis į gyvūnų parodą Aušros mokykloje
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-10-04, 2:01 PM | Žinutė # 178 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Masiulio knygyne jei gerai supratau Pas mus tai salėje vyko paroda
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-10-04, 2:13 PM | Žinutė # 179 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Masiulio knygyne jei gerai supratau Pas mus tai salėje vyko paroda na įdomu kur vaikučiai ten tilps , gal bibliotekoje pas mus dar vyks augintinių paroda, mūsiškis tai nes savo naująją šeimyną parodyti
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-10-06, 4:42 PM | Žinutė # 180 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau