Ką daryti,kad vaikas nesirgtų?
|
|
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-10-06, 7:33 PM | Žinutė # 76 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Širdutei viskas gerai nao tu pergyvenai sakiau kad viskas gerai bus
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-10-11, 3:45 PM | Žinutė # 77 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Vakar maudydama vaikus į vonią įspaudžiau resorbano tepaliuko,tai liuks suveikė Įsigėrė prisikvepavo,tai galutinai dingo slogytė Broliui lengvą kosuliuką iškart nuimė,na žėsim ar šiandien nesukosys Dovydas
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-10-11, 3:46 PM | Žinutė # 78 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| aga resorbalio tepaliukas labai geras
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-10-11, 3:48 PM | Žinutė # 79 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) aga resorbalio tepaliukas labai geras Suveikė jis mūms liuksiškai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-10-11, 3:51 PM | Žinutė # 80 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Suveikė jis mūms liuksiškai bet kai ką nuo jo beria
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-10-11, 4:00 PM | Žinutė # 81 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Būna kuriems vaikams netinka,alergiški kokiai sudedamajai daliai ir viskas,arba per stiprus
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-10-11, 7:31 PM | Žinutė # 82 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Būna kuriems vaikams netinka,alergiški kokiai sudedamajai daliai ir viskas,arba per stiprus draugytė savo mergytei patepė tai išbėrė ir ganėtinai stipriai
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2010-10-11, 10:54 PM | Žinutė # 83 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Būna kuriems vaikams netinka,alergiški kokiai sudedamajai daliai ir viskas,arba per stiprus galvoju mūsų tai nebėrė tinka
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
titanike | Data: Antradienis, 2010-10-12, 11:28 AM | Žinutė # 84 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1691
Apdovanojimai: 18
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| o aš pasidariau mažei svarainiuku užpyliau su cukrum galės stiprint organizmą vis truputi citrinos
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-10-12, 11:36 AM | Žinutė # 85 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (titanike) o aš pasidariau mažei svarainiuku užpyliau su cukrum galės stiprint organizmą vis truputi citrinos Labai gerai
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2010-10-12, 3:04 PM | Žinutė # 86 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| mes tai dabar geriame kazdien tokį užpilą žalioji citrina su medumi ir virintas vanduo,mamos draugė pasakė ir labai skanu ir sakė labai stiprina organizmą
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-10-12, 7:36 PM | Žinutė # 87 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) mes tai dabar geriame kazdien tokį užpilą žalioji citrina su medumi ir virintas vanduo,mamos draugė pasakė ir labai skanu ir sakė labai stiprina organizmą Reikės ir man tokio užpilo padaryti Va mūsų Deive truputi pakosyti pradėjo,tai nebevesiu į darželį,nes yra mergaitė kuri labai koso Mana atnešė pažymą,kad lankyti darželį gali Tai mes neisime kol ta mergaitė taip baisiai koso,greičiausiai nuo jos ir užsikrėtė
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-10-12, 7:43 PM | Žinutė # 88 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (titanike) o aš pasidariau mažei svarainiuku užpyliau su cukrum galės stiprint organizmą aga mes pernai turėm tokio užpilo, bet šiemet pas draugus svarainių nebuvo reikės pirkti iš bobučių
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-10-12, 7:49 PM | Žinutė # 89 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) žalioji citrina su medumi aš išspaudžiu liosios citrinos sultis ir su medum ir po šaukštelį taip pat panašei darau su imbieru ir kinderiui labai patinka Quote (Romeniukas) Deive truputi pakosyti pradėjo,tai nebevesiu į darželį,nes yra mergaitė kuri labai koso Mana atnešė pažymą,kad lankyti darželį gali Tai mes neisime kol ta mergaitė taip baisiai koso,greičiausiai nuo jos ir užsikrėtė na jis ką tik po ligos gal dar buvo ir pas iki gao nepasveikęs ir tiek tereikėjo jam , pamenu kai gydytoja sakė jei vaikas nebeturi temperatūros ir nekoso tai dar kelia dienas į darželį vesti negalima kad neatkristų tai aišku jei yra galimybė tai nevesk
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-10-12, 8:14 PM | Žinutė # 90 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na jis ką tik po ligos gal dar buvo ir pas iki gao nepasveikęs ir tiek tereikėjo jam , pamenu kai gydytoja sakė jei vaikas nebeturi temperatūros ir nekoso tai dar kelia dienas į darželį vesti negalima kad neatkristų tai aišku jei yra galimybė tai nevesk Dieve tu mano,jei yra vaikas kosintis baisiausiai,kaip bronhitas koks,tai kiek čia tereikia kitam užsikrėsti,dar buvo 2 dalys temperatūros,auklėtoja iškvietė tos mergaitės mamą,nes negalėjo net ramiai miegoti vien kosijo,o mama atnešė pažymą irviskas,rytoj vėl atves tą mergaitę
|
Atsijungęs |
| |