Ką daryti,kad vaikas nesirgtų?
|
|
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-09-27, 4:29 PM | Žinutė # 61 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) kur tuos perki? euro vaistinėje būna įvairaus skonio Quote (Laurituke) o tie vitaminai nuo kokio amžiaus tinka? tinka nuo 3 metukų
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-09-27, 4:34 PM | Žinutė # 62 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) na as kol kas vietoj sintetiniu tableciu duodu,svarainiu,ar citrinu arbatos.dar maniskiai labai megsta avokada su batonu o jame vitamino c labai daug na svarainių mes nusiperkam žiemai , o va citrinas perkame, bet manau ten tiek sintetikos manau jokių vaisių be chemijos sintetikos nelabai ir rasi o šeip citriną tai maniškis ir vieną mėgsa pavalgyti o šeip va žiemai turėsim nemažai vaisių bet ir papildomai vitaminai manau nepakenks
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2010-09-27, 4:41 PM | Žinutė # 63 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) tinka nuo 3 metukų miela miela aišku kiek jų kaina? Quote (snieguoliuke) euro vaistinėje būna įvairaus skonio _liuks_ hm nebuvau niekada mačiusi o čia jie būna savitanoje ar vaistininkės paduoda?ir kokia kaina?
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-09-27, 4:53 PM | Žinutė # 64 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) aišku kiek jų kaina? 22, berods dabar 19, akcija yra 60 tablečių Quote (Laurituke) hm nebuvau niekada mačiusi o čia jie būna savitanoje ar vaistininkės paduoda?ir kokia kaina? savitarnoje, jie buvo padėi prie gliukozės kai būna padėtos prie kasos o o kaina nuo 4 iki 7Lt
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2010-09-27, 7:23 PM | Žinutė # 65 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) 22, berods dabar 19, akcija _liuks_ yra 60 tablečių _liuks_ _liuks_ aišku Quote (snieguoliuke) savitarnoje, jie buvo padėi prie gliukozės kai būna padėtos prie kasos o o kaina nuo 4 iki 7Lt _liuks_ _liuks_ hm nesu mačiusi na reiks pažiūrinėti o kaip jos tiksliai vadinasi kaip klausti jai neraščiau?
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-09-27, 7:58 PM | Žinutė # 66 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) hm nesu mačiusi na reiks pažiūrinėti o kaip jos tiksliai vadinasi kaip klausti jai neraščiau? aš pamačiau pati o šeip manau pasakyk, kad imunitetui stiprinti čiulpiamų vitaminų, kurie panašūs į saldainius su c vitaminu vaikučiui , manau paduos, bet turėtų tikrai duoti , o šeip manau bus padėti savitarnoj
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2010-09-28, 7:17 AM | Žinutė # 67 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) aš pamačiau pati juokas juokas o šeip manau pasakyk, kad imunitetui stiprinti čiulpiamų vitaminų, kurie panašūs į saldainius su c vitaminu vaikučiui , manau paduos, bet turėtų tikrai duoti , o šeip manau bus padėti savitarnoj _liuks_ na pažiūrėsiu
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-10-06, 5:06 PM | Žinutė # 68 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Ar esate kas davusios savo vaikas Ribomunyl? Kažin ar tikrai padeda sustiprinti vaiko imuninę sistemą, nėra pigūs tie vaistukai ir ne visiems jie padeda.
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Trečiadienis, 2010-10-06, 5:18 PM | Žinutė # 69 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Ar esate kas davusios savo vaikas Ribomunyl cia tas su drambliu<kur bukletukas kazkoks>na jei apie leidziamus kazkokie yra kur reik suleist rudeni tai bent vaiku gydytojas sake jus kaip norit jie kainuoja apie 200lt,o vaikas ir seip gali ziema nesirgti.kas yra vakcina visi gerai zinom tai kam organzma apsunkint
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-10-06, 5:22 PM | Žinutė # 70 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) cia tas su drambliuna jei apie leidziamus kazkokie yra kur reik suleist rudeni tai bent vaiku gydytojas sake jus kaip norit jie kainuoja apie 200lt,o vaikas ir seip gali ziema nesirgti.kas yra vakcina visi gerai zinom tai kam organzma apsunkint Na kiek žinau tai neleidžiami,bet matomai yra ir leidžiami,taip jų kaina apie 200lt. Kalbu apie tuos vaikučius kurie labai dažnai serga Vieniems jie labai gerai padeda,o kitiems nieko,tai ir žinok, nupirktum už tokius pinigus ir jokio poveikio.
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-10-06, 7:02 PM | Žinutė # 71 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Ar esate kas davusios savo vaikas Ribomunyl? Kažin ar tikrai padeda sustiprinti vaiko imuninę sistemą, nėra pigūs tie vaistukai ir ne visiems jie padeda. sakė kad kai kam padeda bet ne visiems , o pinigai dideli, manau yra daug klitų ir pigesnių būdų kaip stiprinti vaiko imuninę sistemą
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-10-06, 7:04 PM | Žinutė # 72 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) sakė kad kai kam padeda bet ne visiems , o pinigai dideli, manau yra daug klitų ir pigesnių būdų kaip stiprinti vaiko imuninę sistemą Tai vat ir žinok,o jei padėtų,žinočiau tai iškart pirkčiau o dabar nekyla rankos kai nevisiems padeda.
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-10-06, 7:19 PM | Žinutė # 73 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Tai vat ir žinok,o jei padėtų,žinočiau tai iškart pirkčiau o dabar nekyla rankos kai nevisiems padeda. na matai mes kažkaip net negalm dar apie jokius tokius skiepus ir pan, kažkaip neaktualu, bet va kai taviškiai taip dažnai serga reikia kažką stiprinti bet jei nepadės tu su daktaru pasitark tikrai kažką pasiūlys o kaip tavo vyresnėlio širdutė, viskas gerai
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-10-06, 7:31 PM | Žinutė # 74 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na matai mes kažkaip net negalm dar apie jokius tokius skiepus ir pan, kažkaip neaktualu, bet va kai taviškiai taip dažnai serga reikia kažką stiprinti bet jei nepadės tu su daktaru pasitark tikrai kažką pasiūlys o kaip tavo vyresnėlio širdutė, viskas gerai Širdutei viskas gerai Daktaras mūms ir pasiulė šiuos vaistukus
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-10-06, 7:32 PM | Žinutė # 75 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Daktaras mūms ir pasiulė šiuos vaistukus tai gal ir padės o jie vienkartiniai, esu kirdėjusi kad kas kelis metus reikia kartoti
|
Atsijungęs |
| |